Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα αμα το κανονισουμε θα σου πω να στειλεις κανα μισοκιλο βιδες με την αναλογη τιμη,να εχω και εγω καβαντζα..

ευχαριστω οπως κ να εχει !

ΥΓ H πιθανοτητα να μην ειναι καρτα γραφικων αλλα κατι αλλο δεν παιζει ετσι?

Δημοσ.

Μόνο εαν έχεις βάλει το moded bios του 5920 και να πείραξες την πρώτη οθόνη και να έβαλες εξωτερική... Αλλά και πάλι δύσκολο... Αν θες φλάσαρε πάλι το bios (βάλε το bios του netroller καλύτερα) και πείραξε τις επιλογές για την οθόνη που θα ξεκινάει. 

Μετά δες στο device manager αμα βλέπει την κάρτα γραφικών στα 8600 ή σαν generic κτλπ

Και αμα θες ανέβασε μια φωτογραφία για το τι δείχνει η οθόνη του λάπτοπ όταν είναι αναμμένο μπας και είναι καμιά καλωδιοταινία.

Δημοσ.

Δοκιμασα κ μια αλλη καλωδιοταινια απο ενα απλο 5920.

ο φιλος που το εχει μου ειπε οτι του πεταξε μπλε οθονη.

δοκιμασα να παιξω με Fn και αλλαγη οθονης,ανταποκρινοταν καπως με κατι μαυρες οθονες αλλα τποτ αλλο.

σε καποια φαση εβγαζε και καποια γκριζα οθονη στην εκκινηση,αλλα πλεον δε βγαζει τποτ.

για γραφικων το κοβω κ εγω αλλα ψαχνω μηπως ειναι κατι αλλο κ δωσουμε 75 ευρω τσαμπα

Δημοσ.

Είχα παλιά ένα με 8600 που έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα, άσπρη οθόνη μέσα και έξω μια χαρά αλλά generic η κάρτα γραφικών. Αν είναι Generic και δεν δέχεται drivers πάει καρφωτά κάρτα γραφικών.

90% κάρτα γραφικών είναι αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτά τα μηχανήματα, βέβαια στην περίπτωση σου και να σου έρθει η κάρτα χαμένη δεν πάει :P Θα φύγει στις αγγελίες σε μια μέρα και λιγότερο... Εδώ βλέπεις τις 8600 και πουλιούνται... Μην σε αγχώνει αυτό....

Δημοσ.

Kαλα δεν εχω αγχος,αφου εδω μεσα ετσι κ αλλιως αυτη τη δουλεια κανουμε..

εδω πουλησα μια ιδια επισκευασμενη ( εις γνωσην φυσικα του αγοραστη ) , σιγα μη μεινει μια λειτουργικη :P

θα ψησω το φιλο να το προχωρησουμε πριν τη βαλει 100 ευρω ο κινεζος και αναγκαστω μετα να παω να τον βρω και να του σπασω τα μουτσουνια..

• Like 1
Δημοσ.

Να 'μαι κι εγώ! hijacking στο θέμα μιας και 2 μέρες τώρα ζαλίζω μόνο τον Νίκο μέσω ΠΜ :P (παρεμπιπτόντως και γαμώ τα παιδια!  :-D ) με τον οποίο συζητάμε και για ένα λάπτοπ της αδερφής μου που θέλει κάρτα γραφικών και ήθελα καιρό να πάρω την 9650 στα 65€ και ο κινεζοβλακας την ανεβασε... Tου έστειλα μήνυμα και μου έλεγε και καλά για την αξία του ευρώ ότι έπεσε και κάτι τέτοια.....  :-( Μετα μου προτεινε να την παρω απο το ebay.com που την εχει σε δολάρια και βγαίνει 88€... Τι 88 τι 90 δηλαδή. Χτύπα την άλλη στα 73 μην την πάρει χαμπάρι και την αλλάξει κι αυτή!

Πάντως να ενημερώσω ότι εμένα η μαμίσια 8600gt στο acer 7720G, αντεξε όχι απλά μήνες, αλλά χρόοοοονια!!! Και μπορεί και να μη χάλαγε αν η αδερφή μου θυμόταν να μου το φέρει για κάνα καθάρισμα που και που γιατί εγώ το ξέχναγα. Αφού άρχιζε να κλείνει απο θερμοκρασια ερχόταν διστακτικά και μου έλεγε: νιιικοοοο μη με βρίσεις, κάτι επαθε το λαπτοπ... (ωωωχ ελεγα εγω απο μεσα μου πάλι νερά θα του έριξε!) Μουγκρίζει πολύ και μαύρισε η οθόνη και δε κάνει τίποτα! κλπ κλπ κλπ

Τουλάχιστον μάλλον προσπαθούσε να το καθαρίσει μόνη της και το είχε ποτίσει 2-3 φορές με νεράκι... Και να που καθόμουν με τις ωρες εγώ να το κάνω βίδες για να το στεγνώσω και να το καθαρίσω.  :shock:

λίγο offtopic 

Να σας πω ρε παιδιά επειδή βλέπω έχετε χαλασμένους δίσκους... σας βρίσκεται καμια πλακετα απο

seagete 7200.10

ST3250620AS

firmware 3.AAE

?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mπορουμε καλλιστα να του πουμε οτι θελουμε να αγορασουμε 2 καρτες,μηπως κ ριξει την τιμη,η κατι τετοιο.

αλλιως να προλαβουμε πριν ανεβασει την τιμη στην αλλη καρτα.

Επεξ/σία από web_assasin
Δημοσ.

Δε πειράζει ίσως πάρω κι εγω την κάρτα τώρα σύντομα τελικά. Αν ήθελε και ο chris θα του λέγαμε για 3 :P Το πρόβλημα θα ειναι οτι ετσι θα πρεπει να τις πληρωσει ενα ατομο και μετα να τις στείλει ο ένας στον άλλον, γιατί αν απλά του πουμε να κανουμε αγορα 2-3 ατομα ξεχωριστά, σιγα μην τον νοιάξει.

Πάντως chris_85 νομίζω πως εδώ θα έπαιρνες την βοήθεια που χρειάζεσαι για να κάνεις ο,τι χρειάζεσαι. Παρόλο που το bios update ειναι επικινδυνη διαδικασία, από το να έχεις ένα λαπτοπ στο ραφι ίσως καλύτερα να ρισκάρεις έστω με τις οδηγίες κάποιου που ξέρει.

Δημοσ.

Τελικα οχι,αποφασισε ο φιλος οτι δε συμφερει,μαλλον θα το δωσουν καπου για ανταλλακτικα η κατι τετοιο..

κριμα το μηχανημα,αλλα τι να κανεις..

Δημοσ.

Τελικα οχι,αποφασισε ο φιλος οτι δε συμφερει,μαλλον θα το δωσουν καπου για ανταλλακτικα η κατι τετοιο..

κριμα το μηχανημα,αλλα τι να κανεις..

μια χαρά συμφέρει αλλά anyway, η τελική αποφαση δικη του ειναι :P

Αν βρει κάπου να το δώσει, ποσταρε που, μπας και δώσω το δικό μου

Στις αγγελίες εδώ μέσα ίσως;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...