web_assasin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα αλανια μου αυπνα!το λοιπον,εχουμε το λαπτοπ του τιτλου που εχει ταλαιπωρησει κοσμο και κοσμακη με την καταραμενη καρτα γραφικων του.. το παραδοξο ομως ειναι οτι ενω με 2-3 οθονες που δοκιμασα δε δειχνει τιποτα ( σκουρα γκρι οθονη στη μια και κατι πιξελ στην αλλη ) σε εξωτερικη οθονη δουλευει κανονικα. δοκιμασα με αλλο inverter ΚΑΙ αλλη καλωδιοταινια,αλλα το προβλημα παραμενει. παιζει να εχει καει η καρτα του τοσο ωστε να μη δινει στην εσωτερικη οθονη,αλλα να μπορει να δωσει στην εξωτερικη?
xristoforos89 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 παιζει να εχει καει η καρτα του τοσο ωστε να μη δινει στην εσωτερικη οθονη,αλλα να μπορει να δωσει στην εξωτερικη? Αποκλείεται. Πιο πολυ ζορι τραβαει σε εξωτερικη οθονη παρα στην εσωτερικη.
web_assasin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Αυτο σκεφτομαι κ εγω.. Τοτε τι συμβαινει με το ριμαδι? θα εμπαινε στα windows αμα ειχε θεμα με τη μητρικη? πραγματικα δε μπορω να φανταστω τι παιζει,αφου δοκιμασα με αλλη καλωδιοταινια,inverter κ 2 οθονες..
nikos903 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Ναι, γίνεται να μην δίνει στην εσωτερικιά και να δίνει έξω, όπως και το αντίστροφο... Το θέμα είναι ποιες κολλήσεις θα κλατάρουν πάντα... 8600 έχεις; Τώρα έβαλα εγώ μια 9650 και ησύχασε το κεφάλι μου... Idle 43 βαθμοί... Βέβαια πρέπει να υπάρχουν και πιο δυνατές εναλλακτικές (που να μην έχουν και το πρόβλημα της 9650 με τους drivers που πρέπει να ψάχνεις μισή μέρα ποιοι είναι σταθεροί).
web_assasin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Ναι,8600 εχει. σε τι τιμες παιζουν αυτα? δε μας νοιαζει για δυνατη λυση,και την ιδια καρτα να βρουμε καλα ειναι.
chrispauli Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Εχω μια 8600 απο το 7720g μου αν θες στειλε μου ενα πμ
nikos903 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 H 9650m gt που σου λέω παίζει στα 65€ απο Κίνα, αμα ξέρεις απο ebay αξίζει να την πάρεις.... Απλά αμα την πάρεις πες μου να σου πω ποιοι drivers δουλεύουν γιατί θέλει συγκεκριμένους.Την ίδια κάρτα την 8600 (ή 8400) και να την βρεις μην την βάλεις, είναι απο το εργοστάσιο προβληματική και θα καεί σε ένα Χ χρονικό διάστημα οτι και να κάνεις... Edit: Η 9650 βγαίνει σε 2 εκδόσεις, η C1 είναι η καλή, την άλλη απο μακριά. Οι drivers που έλεγα είναι οι 257.15. απο το laptopvideo2go. Η κάρτα έχει ελαφρώς πιο λεπτό πυρήνα άρα για να κάτσει θα χρειαστεί να πάρεις και ένα copper pad (οχι πολύ παχύ, μισό ή ένα mm έβαλα εγώ). Τέλος η 9650 έχει βάση με βίδες, κανονικά δεν χρειάζονται και πρέπει να βγει τελείως για να περάσουν οι βίδες διαμέσου των κενών της βάσης αλλά αν το αυτοκόλλητο της εγγύησης είναι εκεί και δεν μπορεί να βγει τότε θα χρειαστούν και 4 - 6 μεγαλύτερες βίδες (2.5 * 12 αν θυμάμαι καλά) για να βιδώσουν πρώτα στην βάση της κάρτας και μετά στην βάση του λάπτοπ όταν θα έχει κάτσει η κάρτα. Η διαδικασία είναι εύκολη αλλά αν καταλήξεις σε αυτήν την επιλογή και έχεις δυσκολίες εδώ είμαστε. 4
web_assasin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Πολυ καλη δουλεια αρχηγε μου δε νομιζω να εχω προβλημα,αν καταληξω σε αυτη την αγορα ( επειδη ειναι φιλου το λαπτοπ ) και δυσκολευτω θα επανελθουμε. ευχαριστω πολυ!
nikos903 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Update: Ο Κινέζος ανέβασε την τιμή απο 65 σε 90 της άλλης (δεν ξέρω γιατί :/) παρόλα αυτά υπάρχει και σε άλλο listing η ίδια κάρτα (απο τον ίδιο πωλητή) στα 72€. http://www.ebay.com/itm/Wholesale-ASUS-NVidia-GeForce-9650M-GT-1GB-MXM-II-VGA-Card-G96-650-C1-C616MP2-/201054798199?pt=DE_Computer_Sonstige&hash=item2ecfccc177 Καλό ξεμπέρδεμα και πρόσεχε μην πάρεις πάλι καμια κάρτα 8600 ή 8400 που είναι προβληματικές απο το εργοστάσιο και καίγονται όπως και να έχει...
web_assasin Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Ρε το @..μαλλον θα ειδε την επισκεψιμοτητα στο item και ειπε να ανεβασει την τιμη,αλλα τωρα θα παρει @@..
nikos903 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Η ισοτιμία φταίει :p :p Όπως και να έχει στα 65 να την ρίξει πάλι δύσκολο... Άρα πάρε αμα είναι την άλλη στα 73 να ξεμπερδέψεις... Όπως και να έχει καλύτερα 73 σε αυτήν την κάρτα παρά 50 σε 8600 που θα καεί σε 1-2-3-4-5-6 μήνες....
web_assasin Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ειμαι σιγουρος αν αξιζει τα 75 ευρω αυτο το μηχανημα,χονδρικα μαζι με το χαλκινο δλδ..
nikos903 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Το 5920 είναι καλό ρε συ Τα ηχεία του και μόνο είναι όλα τα λεφτά, βέβαια άμα έχει αρχίσει να σου βγάζει και άλλα θέματα οκ, πάσο Αν όμως σου βγάζει θέματα μόνο με την κάρτα αλλάζοντάς την καθάρισες με αυτήν. Και δες το κι αλλιώς, αξίζει να δώσεις 50 για 6 μήνες ή 73 για χρόνια; Και να χαλάσει μετά το λάπτοπ, αυτή με το που θα την βάλεις στις αγγελίες θα εξατμιστεί, σε μια μέρα θα έχει φύγει... Copper pad + βίδες αμα θες να μην πάρεις απο εκεί σου στέλνω και εγώ που έχω 2 κιλά, free.
web_assasin Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Πιασε 1/4 !εισαι αρχηγος,αν καταληξουμε σε αγορα ( επειδη ειναι ενος φιλου ) θα σε ενημερωσω,να σου στειλω και κανα χαλασμενο σκληρο που βλεπω οτι σε ενδιαφερουν
nikos903 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Χαχαχαχα σωστός Κανονίστε τι θα γίνει και πες μου αμα είναι. Δίσκους; Συλλογή έχω Δεν θέλω άλλους ευχαριστώ :p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα