Προς το περιεχόμενο

Soccer spirits (game android/ios)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

maxresdefault.jpg

Χρόνια πολέμιος του mobile/energy gaming μέχρι που έπαιξα το συγκεκριμένο παιχνίδι ,τώρα έχω φάει κόλλημα τεράστιο. το παιχνίδι λέγεται soccer spirits.είναι mobile always online freemium game, αλλά η εταιρία του το έχει κάνει απο τα πιο προσβάσιμα σε free to play users game τουλάχιστον απο όσα έχω δοκιμάσει(καμιά 50αριά απόταν πήρα το galaxy alpha).

μικρός ήμουν τεράστιος φαν του captain tsubasa, είχα παίξει και τα παιχνίδια translated σε emulator του snes και αργότερα του ps2. το συγκεκριμένο παιχνίδι soccer spirits είναι μια μίξη card game(ccg)/captain tsubasa/strategy/football manager , έχεις anime ποδοσφαιριστές/ιες σε κάρτες ,προπονητές/manager κτλπ. έχει πάρα πολλές κάρτες και μπορείς άνετα σαν δωρεάν χρήστης να πάρεις τις καλύτερες κάρτες στο παιχνίδι, παίζω 1 μήνα και έχω 9 5* κάρτες (σε αντιστοιχεία με το άλλο παιχνίδι της com2us summoner sky που δεν πέφτει ποτέ 5στερο...)

οι κάρτες χωρίζονται σε elements fire/wind/thunder/light/dark και special οι οποίες είναι για Power ups κτλπ, στην κάθε κάρτα μπορείς να βάλεις και κάτι σαν runes για να τη δυναμώσεις ή να την ανεβάσεις αστέρια με προπόνηση κτλπ, μπορείς να φτιάξεις mono deck(1 element) duo deck(2 elements) ή rainbow team που έχει μέσα απόλα τα elements, διαλέγεις έναν ace/captain και συγκεκριμένες κάρτες έχουν καλύτερα ace effects για το element τους ,άλλες έχουν για rainbow deck κτλπ.

uO8V1cwEGe1lwCSHDYTbvU_Aq1cwEMC9zmaJ9_yf

πάμε στο gameplay, διαλέγεις 1 τερμα,3 άμυνα,3 κέντρο ,3 επίθεση και 1 φίλο/npc που μπορεί να πάει σε όποια θέση παίζει. το παιχνίδι τελειώνει στο 1 goal, και μέγιστη διάρκεια είναι 45λεπτά παιχνιδού(3-4 λεπτά) , προσπαθείς να διασπάσεις τις άμυνες της αντίπαλης ομάδας με penetration/long pass/short pass να φτάσεις την μπάλα στην επίθεση οπου θα κάνεις το σουτ του "αετού" χαχαχα και βάλεις γκολ. ακούγεται απλό αλλα κάθε χαρακτήρας κάρτα έχει 4 skills και έχει τόσα rpg elements το game που χαζέυεις με τους αριθμούς και πρέπει να μανατζάρεις καλά την ομάδα σου και αρκετές φορές να την αλλάξεις ανάλογα με τον αντίπαλο.

hqdefault.jpg

προσωπικά μου έτυχαν 2 πολύ δυνατές thunder κάρτες στην αρχή (guinevere/veronica) και αποφάσισα να πάω mono thunder, μετά όμως επειδή δεν είχα καλό striker και ο striker είναι η σημαντικότερη θέση έκανα scout τη lucid και μετά πέτυχα τον hiro χαχα, οπότε ίσως πάω σε light/thunder team . ίσως σας ακούγονται κινέζικα αλλα αν ασχοληθείτε με το game παίζει να χάσετε και τον ύπνο σας χαχα.

υπάρχει subreddit και official forum ,μπορώ να λύσω ότι απορίες έχετε για το game καθώς έχω ψάξει τα πάντα και το ξέρω απέξω και ανακατωτά πλέον :). αν θέλει κάποιος με κάει refer : tetsya το name μου,

άποψη μου αν σας αρέσουν τα anime, το ποδόσφαιρο, τα collectible card games, τα football manager και η στρατηγική είναι το ιδανικό παιχνίδι για σας, για μένα κάνει check σε κάθε κατηγορία και εφόσον είναι υπερβολικά free to play friendly (μπορείς να αποκτήσεις τα πάντα πραγματικά και όχι με άποιρο grinding όπως σε άλλα games) αξίζει να το παίξει κάποιος.btw το mobile gaming έχει εξελιχθεί πάρα πολύ ,είχα να ασχοληθώ απο το galaxy s1 που είχα,αλλα πλέον έχω παίξει αρκετά rpg και καλό θα ήταν να υπάρχει νήμα να μιλάμε για τα games αυτά ξεχωριστά και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον.

η πρώτη 5στερη κάρτα που πέτυχα 
%EA%B7%80%EB%84%A4%EB%B9%84%EC%96%B4_941

και η αγαπημένη μου σε artwork που έκανα scout :)
Lucid_2.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...