kwninank Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας . αγόρασα το samsung galaxy s4 , μεταχειρισμένο , και ήταν ήδη root , και εγώ βασικά δεν γνωρίζω τι είναι και δε το χρησιμοποιώ. Το εχω ψαξει γενικως το θεμα , και είδα ότι έχει την εφαρμογη Super SU, και θελω να κανω unroot , για να εχω τις ενημερωσεις τις samsung . Δηλαδή θέλω το Android 5 lollipop . Και για αυτό το λόγο θέλω να κάνω Unroot , αλλά φοβάμαι , μήπως γίνουν τυχόν λάθη , γιατί δε ξέρω τίποτα από αυτά, μήπως μου χαλάσει το κινητό , γιατί δεν έχω εγγύηση. Τι πρέπει να κάνω ; Σας ευχαριστώ πολύ.
neverme Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Νομίζω από το να κάνεις unroot για να πάρεις επίσημα Lollipop, είναι προτιμότερο να περάσεις απευθείας custom Rom όπως είσαι
biglinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Θα περάσεις(αφού βρεις και κατεβάσεις την ελληνική)την stock rom με το flash tool,θα φύγει το root και θα κάνεις αναβάθμιση αργότερα... Υπάρχουν οδηγοί για το πως να περάσεις την stock rom από την αρχή και να γίνει το unroot,αρκεί να πατήσεις στο Google -->Samsung galaxy s4 unroot...
saruman123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Αυτο που θες φιλε μου ειναι αυτο http://www.doctorandroid.gr/2013/11/unroot-downgrade-bootloop-official.html?m=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα