mazdakiass Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια εχω το androit 4.4.2 υπαρχει τροπος να παιζει το παιχνιδι χωρις να ειναι συνδεμενο στο ιντερνετ.
vrwmiaris Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Φυσικά και παίζει, απλά θέλει να κατεβάζεις κάποια δεδομένα κάποια στιγμή ή πας ρυθμίσεις και κατεβάζεις τα πάντα μονομιάς
panos2171 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Πόσον καιρό έχεις να ασχοληθείς με το παιχνίδι; Εγώ που το έπαιζα πριν κανα δίμηνο ήθελε σύνδεση στο ίντερνετ για να κατεβάσει κάποια πράματα ακόμα και αν το είχες full κατεβασμένο αλλιώς σε πετούσε. Κάτι stats νομίζω κατέβαζε.
vrwmiaris Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Πόσον καιρό έχεις να ασχοληθείς με το παιχνίδι; Εγώ που το έπαιζα πριν κανα δίμηνο ήθελε σύνδεση στο ίντερνετ για να κατεβάσει κάποια πράματα ακόμα και αν το είχες full κατεβασμένο αλλιώς σε πετούσε. Κάτι stats νομίζω κατέβαζε. Κάθε μέρα παίζω, το ότι σε πετάει έχει να κάνει με το τηλέφωνο σου
panos2171 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Με πετάει γιατί ζητάει ίντερνετ. Όταν είμαι συνδεδεμένος τρέχει κανονικά.
vrwmiaris Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Με πετάει γιατί ζητάει ίντερνετ. Όταν είμαι συνδεδεμένος τρέχει κανονικά. κατι αλλο παιζει
panos2171 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δηλαδή έχεις κλειστά τα πάντα, wifi,3g και τρέχει κανονικά; Γιατί και στο fb παραπονιώντουσαν γι αυτό.
vdeseris Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μόλις το δοκίμασα σε Note 3 με 4.4.2 και ξεκινάει κανονικά χωρίς data, wifi κτλ...
vrwmiaris Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δηλαδή έχεις κλειστά τα πάντα, wifi,3g και τρέχει κανονικά; Γιατί και στο fb παραπονιώντουσαν γι αυτό. Φίλος, μήπως έχεις μέσα στο τηλέφωνο κάνα Google games? Μήπως ζητάει να συνδεθεί πρώτα αυτό και σε κάνει νούμερα; Ναι ρε γιατί να σε πω ψέμματα;
panos2171 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μπα όχι. Έχω να ασχοληθώ και μήνες με το παιχνίδι βέβαια αλλά έτσι γινόταν, ήθελε σύνδεση αρχικά, μετά έπαιζε και χωρίς αυτήν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα