Grigoros Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 pia othoni na dialekso? IIYAMA MONITOR 19 VISION MASTER 1451 h IIYAMA MONITOR 17 VISION MASTER PRO413. exoun toso diafora sti piotita pou tha ti do kai aksizei na paro ti mikroteri? an po oti diatheto parapano lefta aksizei i pro454 i 19ara, etsi? De paei allo me to kouti Philips 107e pou exo gia othoni
The_Judas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 De paei allo me to kouti Philips 107e pou exo gia othoni Εγώ είχα την Philips 107s παλιότερα , πολύ μπάζο πραγματικά και ζύγιζε και 100 κιλά
Spyrus Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Πάρε τη 19άρα θα θες μεγαλύτερη κάποια στιγμή και θα το μετανιώσεις.
DimitrisKTM Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Και εγω την 19αρα σου προτεινω, την εχω εγω και 2 φιλοι. Δεν θα το μετανιωσεις.
Grigoros Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Thanks pedia alla apo to magazi pou itan na ti paro mou eipe oti telika de fernei iiyama kai tha preppei na vro alli marka, kai oti vro ekei einai pragmatika ftino... Opote tha kano post gia alli epilogi mallon. Alloste gia ayto einai to forum gia na pernoume gnomes
digitalshop Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2003 PARE SAMSUNG 15 151S KAI THA ME THIMITHIS
Spyrus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2003 Eizo,Sony,Philips σειρά Ρ,Mitsubishi,CTX,Viewsonic και AOC, όλες με καθοδικό σωλήνα Diamontron (εκτός της Sony-Trinitron).
kavaliotis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2003 pia othoni na dialekso?IIYAMA MONITOR 19 VISION MASTER 1451 h IIYAMA MONITOR 17 VISION MASTER PRO413. exoun toso diafora sti piotita pou tha ti do kai aksizei na paro ti mikroteri? an po oti diatheto parapano lefta aksizei i pro454 i 19ara' date=' etsi? De paei allo me to kouti Philips 107e pou exo gia othoni [/quote'] Εμενα παντως η 19αρα που λες δεν μου αρεσε καθολου (ειναι η "φθηνη" 19αρα της ΙΙΥΑΜΑ...). Τα χρωματα ηταν μετρια και η φωτεινοτητα απαισια (πολυ ασπρουλιαρικη)... Αντιθετα η 17αρα που λες ειναι αυτη που εχω και τωρα που σου γραφω και ειναι ΤΟΡ.. Ειχα το ιδιο διλημμα με σενα και τελικα πηρα εγω την 17αρα αντι για την απλη 19αρα... Ενας φιλος μου πηρε την απλη 19αρα και ενταξει, ικανοποιημενος εμεινε αλλα δεν ασχολειται και πολυ με υπολογιστες και δεν περναει ωρες μπροστα.. Αν καθεσαι πολλες ωρες στο PC, μην παρεις φθηνη οθονη, σκεψου τα ματια σου...
sornok Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2003 θα πρότεινα να βρεις το άρθρο του ram με το συγκριτικό για τις οθόνες μπορείς να καταλάβεις πολλά από αυτο , υπάρχει και ένα πολύ χρήσιμο excelaki ποθ μπορείς να βρεις εδώ http://www.team9.gr/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=49
kavaliotis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2003 Χωρις να ξερω τι λεει μεσα το αρχειακι, δεν νομιζω οτι θα επαιρνα βαση ποτε το τι λεει ενα περιοδικο, ιδιως οταν εχει διαφημισεις απο προιοντα μεσα! Καταλαβαινουμε ολοι τι εννοω...
sornok Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 τώρα για την εγκυρότητα του ram δεν θα κάτσω εγώ να εξηγήσω , πάντως δεν νομίζω ότι είναι τοσο κομψό από moderator να αμφισβητείται έτσι ανοιχτά ένα περιοδικό σαν αυτό.
lithros Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 An proseksate to thema exei kleisei edo kai meres, apo tis 17 toy oktobri, den brisko logo na to sinexizete loipon xoris logo.............
kavaliotis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 τώρα για την εγκυρότητα του ram δεν θα κάτσω εγώ να εξηγήσω , πάντως δεν νομίζω ότι είναι τοσο κομψό από moderator να αμφισβητείται έτσι ανοιχτά ένα περιοδικό σαν αυτό. Φιλε μου μαλλον δεν με καταλαβες καλα, τα εχουμε συζητησει πολλες φορες εδω με τα παιδια και μιας και δεν εισαι και παλιος, για αυτο τα λες αυτα. Δεν μιλησα συγκεκριμενα για το RAM ουτε για κανενα αλλο περιοδικο, εγω περιοδικα που ζουνε εν μερει απο διαφημισεις δεν μπορω να τα εμπιστευτω για τον απλο λογο οτι μερικες φορες κανουνε τα στραβα ματια και βαζουνε πρωτο ενα προιον που εντελως τυχαια το διαφημιζουνε και μεσα στο περιοδικο... Βεβαια με αυτην την λογικη δεν θα μπορεις να εμπιστευτεις τιποτα..Οχι, ουτε αυτο λεω, απλα να μην ακολουθεις κατα γραμμα αυτα που διαβαζεις απο τα περιοδικα..Εγω πχ οταν θελω να αγορασω κατι, θα διαβασω απο περιοδικα (προσεξε τον πληθυντικο!) αλλα κυριως απο το ιντερνετ μεσω φορουμς (τι προβληματα εχει το συγκεκριμενο μοντελο) αλλα και reviews απο διαφορα sites (οχι μονο ενα).. Αααα και by the way, το οτι ειμαι moderator δεν σημαινει οτι ειμαι και θεος ετσι??? (Αν και εσεις 8α πρεπει να μου φερεστε σαν θεο!) :wink: 8)
sornok Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2003 proton an eimai palios h oxi den paizei kanena rolo, kanoume mia sizitisi se ena forum kai ekthetoume apopseis, den nomizo oti kapoios sxetika neos xristis prepei na exei diavasei ta xiliades topics gia na exei dikaioma na milisei defteron den eipa pote oti enimeronomai mono apo to ram, apla eipa oti to sygkekrimeno periodiko exei mia egkyrotita pou den nomizo oti sxolia tou typou `exei diafimiseis` mporoun na tin pliksoun...den milisa pote gia `periodika`, milisa gia ena sygkekrimeno periodiko, alla periodika isos kanoun afto pou les, alla kai pali den exo kammia apodeiksi gia afto, opote einai athoa mexri apodeikseos tou enantiou... ennoeitai oti to kalitero meso afth th stigmh einai to internet, alla kai periodikA kai fysika kano thn erevna agoras mou sta magazia ! p.s. den ta pairno apo to ram
Jaco Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2003 Το RAM είναι σαν το ΒΗΜΑ της Κυριακής... και σαν κλασσικός και γνήσιος Έλληνας διαπλοκέας, αφού πουλάει τα περισσότερα δεν το εμπιστεύομαι, έχω-δεν έχω δίκιο... Όσων αφορά και το θέμα του topic η καλύτερη οθόνη που έχω δει (και φυσικά την έχω, γι'αυτό είναι και η καλύτερη...) είναι η Hitachi CML174SXW-B... και όποιος έχει αντίρρηση επ'αυτού ας στείλει PM να του εξηγήσω... Την έχει φθηνά η Quest, γύρω στα 500 ευρά με την ΦαΠΑ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.