venuetank Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα θέλω να κάνω format σε ένα notebook επειδή έχει αρχίσει και σέρνεται. το notebook που έχω είναι αυτό εδώ. Acer Aspire One E100 Education Notebook Cpu: intel atom N455 (512 KB L2 cache, 1.66/1.83 GHz, DDR3 667 MHz,) Ram: 1 GB HDD: 250 GB αυτά. είμαι ανάμεσα σε αυτά δεν ξέρω αν είναι σωστό/λάθος που θέλω να βάλω αυτά, αν έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο γράψτε το γιαυτό και θέλω τη γνώμη σας άλλωστε. Windows 7 Starter αυτά είχε όταν το πήρα. Windows 8.1 πιστεύω μπορεί να είναι αποτελεσματικά. Ardroid δεν ξέρω καν αν γίνετε να τα βάλω πάνω, αλλά κάτι διάβασα πως γίνετε.
EllhnasEll Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Αν και δεν νομίζω πως θα πάει καλά με windows 7 με 1gb RAM διάλεξε κάποιο από όλα αυτά εδώ: http://www.pcsteps.gr/category/software/%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/c62-linux/
venuetank Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Λέω να βάλω android, αλλά αν υπάρχει κάποιος που το έχει κάνει και είναι αποτελεσματικό να μας πει θα ήταν καλύτερα. πφφφ
arc Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Θα κατεβάσεις την τελευταία έκδοση του android x86, θα την περάσεις σε στικάκι και θα κάνεις από εκεί boot. Αν παίζει απροβληματιστά wifi, και ήχος τοτε μπορείς να του εγκαταστησεις android x86 Εναλλακτικά και λόγω του 1GB ram, μόνο linux με ελαφρύ γραφικό περιβάλλον (π.χ. solydx)
EllhnasEll Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ λέω καλύτερα να βάλει linux διότι έχουν φτιαχτεί για υπολογιστές κυρίως.Το android για κινητά, tablets κλπ.
venuetank Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Η linux η android δλδ. windows starter η 8.1 με τπτ.
arc Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Οτιδήποτε μπαίνει, αλλά σημασία εχει να τρέχει ικανοποιητικά χωρίς να ψήνεις καφέ αναμεσα στα κλικς
Euclides Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Σε netbook με αντίστοιχα χαρακτηριστικά που έχει η γυναίκα μου, έχω βάλει Linux Mint XFCE και δουλεύει αξιοπρεπώς.
SPANK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ θα σου έλεγα παλι να βάλεις τα 7 ή τα xp , το Linux μπορείς να το βάλεις σαφώς αλλα πρέπει να εισαι εξοικειωμένος και λίγο
Xristaras12 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 αν έχεις την οικονομική δυνατότητα να πας το μηχάνημα στα 2 γίγα ραμ.βάλε τα 8.1 και θα είσαι καλύτερα απ ότι πριν. παλιότερα είχα ενα aspire one D150 με 1 γίγα ραμ επίσης.Στα xp δεν είχε θέμα αν και γέμιζε πάλι εύκολα σχετικά.Αναβάθμισα σε 2 γίγα και 7άρια 32bit home premium,το σύστημα είχε γενικότερα πιο αργή ανταπόκριση απ ότι με xp.Βέβαια ο δίσκος ήταν στις 5400 και έπαιζε κ εκείνο ρόλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα