Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής θέμα τις τελευταίες μέρες και όσο και αν το έψαξα λύση δεν βρήκα .

Τις προάλλες κατά τις 5 το απόγευμα βάζω τον υπολογιστή σε κατάσταση λειτουργίας . Κάπου στις 6 τον ανοίγω κανονικά και μετά από 3-4 ώρες πάω να τον ξανα βάλω , η οθόνη κλείνει κανονικά αλλά ο πύργος παραμένει ανοιχτός , τρέχουν δηλαδή όλα σαν να είναι κανονικά σε λειτουργία . Και εντομεταξύ με το που κουνηθεί λίγο το ποντικί ή πάτησεις κλικ πληκτρολόγια κλπ δεν κάνει τον ίδιο ήχο που κάνει όταν γυρνάει από την αναστολή αλλά έναν άλλον .

έψαξα στο νετ δεν βρήκα απάντηση που να λύσει το πρόβλημα . Εμένα το μυαλό μου πάει σε λάθος του spybot ή του ccleaner ή αλλιώς σε ιο . Έτρεξα το malwarebytes κι βρήκε όντως ιο "pup.optional.sweetpack.a" σβήστηκε κανονικά αλλά το πρόβλημα παρέμεινε . Μετά από επαναφορά συστήματος λειτούργησε για 5 λεπτά η αναστολή λειτουργίας μετά από λίγη ώρα όμως πάλι τα ίδια . Έτρεξα ξανα το malwarebytes και βρίσκει πάλι τον ίδιο ιο και τον σβήνει κανονικά (αν θυμάμαι καλά τον βρίσκει στο μέρος HKU) .

Αναστολή πιο παλιά δεν μπορώ να κάνω λόγο του ότι έτρεξα το ccleaner και μάλλον πρέπει να έσβησε όλες τις προηγούμενες ημερομηνίες και να κράτησε αυτή στις 6 που γύρισει το μηχάνη από την σωστή αναστολή . Windows vista

Καμιά ιδέα πέρα του φορματ ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...