Viskas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα! Μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρώ o-rings για μηχανικό πληκτρολόγιο στην Ελλάδα;; Ευχαριστώ πολύ
makfil Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 o-rings γενικά, βρίσκεις στα βιομηχανικά είδη και χρειάζεσαι, σίγουρα, να έχεις το δείγμα. Προσωπικά, αγόρασα αρκετά διαφορετικών διαμέτρων και πάχους, για τις θερμοαναμικτικές μπαταρίες κουζίνας και λουτρού του σπιτιού από τον Παπαδόπουλο (Πολυδεύκους 12 στον Πειραιά. Αν δεν βιάζεσαι, θα βγάλει το Lidl την ΠΕ 12/2 ένα σετ το οποίο μπορεί να έχει αυτό που θέλεις.
swstost Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Προτείνω Κ. Σταματιάδης - Ε. Αμπλιανίτης, Σερρών 90, Βοτανικός, Τηλ. 210-5151111 Έχουν τα πάντα για τα πάντα από o-rings, θα βρεις ότι διάμετρο, πάχος και ποιότητα θέλεις...
coolerman Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 αν πάλι δεν βρείς,η έχουν "αλμυρή" τιμή....,ebay
Viskas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Προτείνω Κ. Σταματιάδης - Ε. Αμπλιανίτης, Σερρών 90, Βοτανικός, Τηλ. 210-5151111 Έχουν τα πάντα για τα πάντα από o-rings, θα βρεις ότι διάμετρο, πάχος και ποιότητα θέλεις... Αν τους μιλήσω για μηχανικά πληκτρολόγια κλπ θα με κοιτάνε σαν εξωγήινο;
Marchas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Εχω δει μερικους να βαζουν λαστιχακια ορθοδοντικης που χρησιμοποιουν στα σιδερακια . Υπαρχουν καποια στρογγυλα με πολυ μικρη διαμετρο τα οποια εχουν ιδανικο μεγεθος και μπαινουν κανονικα στο κουμπι του μηχανικου .
Viskas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Εχω δει μερικους να βαζουν λαστιχακια ορθοδοντικης που χρησιμοποιουν στα σιδερακια . Υπαρχουν καποια στρογγυλα με πολυ μικρη διαμετρο τα οποια εχουν ιδανικο μεγεθος και μπαινουν κανονικα στο κουμπι του μηχανικου . Το έχω σκεφτεί και εγώ φίλε!! τρελή ιδέα, σαν φλασιά μου ήρθε!
frozex Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά τα Ο-rings δεν επηρεάζουν τον χρόνο διάρκειας ζωής του πληκτρολογίου, σκεφτείτε πως πάντα θα είναι τα κουμπιά μισοπατημένα.
ADHD Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Εχω δει μερικους να βαζουν λαστιχακια ορθοδοντικης που χρησιμοποιουν στα σιδερακια . Υπαρχουν καποια στρογγυλα με πολυ μικρη διαμετρο τα οποια εχουν ιδανικο μεγεθος και μπαινουν κανονικα στο κουμπι του μηχανικου . Τι ακριβως ειναι αυτα και πως τα ζηταμε?? Θα επαιρνα O rings απο ebay η amazon αλλα πριν ξοδευτω λεω να δοκιμασω την πατεντα..
Viskas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά τα Ο-rings δεν επηρεάζουν τον χρόνο διάρκειας ζωής του πληκτρολογίου, σκεφτείτε πως πάντα θα είναι τα κουμπιά μισοπατημένα. Ποιος είπε ότι επηρεάζουν; Τι ακριβως ειναι αυτα και πως τα ζηταμε?? Θα επαιρνα O rings απο ebay η amazon αλλα πριν ξοδευτω λεω να δοκιμασω την πατεντα.. Νομίζω μπορείς να δοκιμάσεις σε κάποιο φαρμακείο και απλά τους ζητάς λαστιχάκια για τα σιδεράκια ορθοδοντικής. Ουσιαστικά αυτα τα λαστιχάκια είναι για να πιάνουν την πάνω με την κάτω γνάθο (lol ξέφυγε το θέμα)
frozex Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Ποιος είπε ότι επηρεάζουν; Ξέχασα το ερωτηματικό ερώτηση ήθελα να κάνω.
Viskas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Ξέχασα το ερωτηματικό ερώτηση ήθελα να κάνω. Αααα! Δεν νομιζω παντως. Γιατι αν σκεφτεις, η σωστη πληκτρολογιση γινεται αν δεν τα πατας μεχρι κατω.
ADHD Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Ποιος είπε ότι επηρεάζουν; Νομίζω μπορείς να δοκιμάσεις σε κάποιο φαρμακείο και απλά τους ζητάς λαστιχάκια για τα σιδεράκια ορθοδοντικής. Ουσιαστικά αυτα τα λαστιχάκια είναι για να πιάνουν την πάνω με την κάτω γνάθο (lol ξέφυγε το θέμα) Πηγα αλλα δεν βρηκα δυστυχώς, τελικα παρήγγειλα απο amazon, το δικο μου(filco) κανει αρκετο θορυβο στο bottom down οποτε σιγουρα θα πιασουν τοπο.
frozex Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Τα Ο-rings μπαίνουν για να μην πηγαίνει μέχρι κάτω το πλήκτρο ή για να πατιέται πιο γρήγορα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα