Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρώ o-rings για μηχανικό πληκτρολόγιο στην Ελλάδα;;

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

o-rings γενικά, βρίσκεις στα βιομηχανικά είδη και χρειάζεσαι, σίγουρα, να έχεις το δείγμα.

Προσωπικά, αγόρασα αρκετά διαφορετικών διαμέτρων και πάχους, για τις θερμοαναμικτικές μπαταρίες κουζίνας και λουτρού του σπιτιού από τον Παπαδόπουλο (Πολυδεύκους 12 στον Πειραιά.

Αν δεν βιάζεσαι, θα βγάλει το Lidl την ΠΕ 12/2 ένα σετ το οποίο μπορεί να έχει αυτό που θέλεις.

post-175541-0-96596800-1422770422_thumb.jpg

Δημοσ.

Προτείνω Κ. Σταματιάδης - Ε. Αμπλιανίτης, Σερρών 90, Βοτανικός, Τηλ. 210-5151111

Έχουν τα πάντα για τα πάντα από o-rings, θα βρεις ότι διάμετρο, πάχος και ποιότητα θέλεις...

Δημοσ.

Προτείνω Κ. Σταματιάδης - Ε. Αμπλιανίτης, Σερρών 90, Βοτανικός, Τηλ. 210-5151111

Έχουν τα πάντα για τα πάντα από o-rings, θα βρεις ότι διάμετρο, πάχος και ποιότητα θέλεις...

Αν τους μιλήσω για μηχανικά πληκτρολόγια κλπ θα με κοιτάνε σαν εξωγήινο;  :-D

Δημοσ.

Εχω δει μερικους να βαζουν λαστιχακια ορθοδοντικης που χρησιμοποιουν στα σιδερακια . Υπαρχουν καποια στρογγυλα με πολυ μικρη διαμετρο τα οποια εχουν ιδανικο μεγεθος και μπαινουν κανονικα στο κουμπι του μηχανικου .

Δημοσ.

Εχω δει μερικους να βαζουν λαστιχακια ορθοδοντικης που χρησιμοποιουν στα σιδερακια . Υπαρχουν καποια στρογγυλα με πολυ μικρη διαμετρο τα οποια εχουν ιδανικο μεγεθος και μπαινουν κανονικα στο κουμπι του μηχανικου .

Το έχω σκεφτεί και εγώ φίλε!! τρελή ιδέα, σαν φλασιά μου ήρθε!

Δημοσ.

Παιδιά τα Ο-rings δεν επηρεάζουν τον χρόνο διάρκειας ζωής του πληκτρολογίου, σκεφτείτε πως πάντα θα είναι τα κουμπιά μισοπατημένα.

Δημοσ.

Τι ακριβως ειναι αυτα και πως τα ζηταμε?? :P Θα επαιρνα O rings απο ebay η amazon αλλα πριν ξοδευτω λεω να δοκιμασω την πατεντα.. 

Δημοσ.

Παιδιά τα Ο-rings δεν επηρεάζουν τον χρόνο διάρκειας ζωής του πληκτρολογίου, σκεφτείτε πως πάντα θα είναι τα κουμπιά μισοπατημένα.

Ποιος είπε ότι επηρεάζουν;

Τι ακριβως ειναι αυτα και πως τα ζηταμε?? :P Θα επαιρνα O rings απο ebay η amazon αλλα πριν ξοδευτω λεω να δοκιμασω την πατεντα.. 

Νομίζω μπορείς να δοκιμάσεις σε κάποιο φαρμακείο και απλά τους ζητάς λαστιχάκια για τα σιδεράκια ορθοδοντικής. Ουσιαστικά αυτα τα λαστιχάκια είναι για να πιάνουν την πάνω με την κάτω γνάθο (lol ξέφυγε το θέμα)

Δημοσ.

Ξέχασα το ερωτηματικό   :)  ερώτηση ήθελα να κάνω.

Αααα! Δεν νομιζω παντως. Γιατι αν σκεφτεις, η σωστη πληκτρολογιση γινεται αν δεν τα πατας μεχρι κατω.

Δημοσ.

Ποιος είπε ότι επηρεάζουν;

Νομίζω μπορείς να δοκιμάσεις σε κάποιο φαρμακείο και απλά τους ζητάς λαστιχάκια για τα σιδεράκια ορθοδοντικής. Ουσιαστικά αυτα τα λαστιχάκια είναι για να πιάνουν την πάνω με την κάτω γνάθο (lol ξέφυγε το θέμα)

Πηγα αλλα δεν βρηκα δυστυχώς, τελικα παρήγγειλα απο amazon, το δικο μου(filco) κανει αρκετο θορυβο στο bottom down οποτε σιγουρα θα πιασουν τοπο.

Δημοσ.

Τα Ο-rings μπαίνουν για να μην πηγαίνει μέχρι κάτω το πλήκτρο ή για να πατιέται πιο γρήγορα; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...