panos2171 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Ένα τραγούδι που λέει ''θελω να εισαι μαζι μου να μου δειχνεις το δρόμο....δυο σώματα για μια βραδιά..'' πως λέγεται?? Άνδρας είναι ο τραγουδιστής.
flik Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 To original ειναι αυτο του Borodin. Thanks. Αυτό μου αρκούσε, αν και το σκέτο βιολί μου άρεσε περισσότερο.
papabiris Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 καλημερα! ακουσα σημερα στον best 92.6 στις 10.00 ακριβως μετα τις διαφημισεις ενα τραγουδι που ελεγε στο ρεφραιν(γυναικεια φωνη) : "I dont know where you are but i keep on looking for you everywhere i go.. you saw me on the future...you show me on the past" δεν μπορω να βρω απολυτως τιποτα στο ιντερνετ. οποιος ξερει κατι ας βοηθησει. Ευχαριστω προκαταβολικα!
Rabican Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 εχω φαει σκαλωμα και δε μπορω με τιποτα να θυμηθω το theme του απο ποιο παλιο κομματι ειναι.. για ριχτε μια βοηθεια..
Silvershot Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Παιδια γνωριζει κανεις απο που ειναι τα γυναικεια vocals στο παρακατω mix, στο 7:00 ?
jay_D Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Καλημερα σε ολους! Ξερει καποιος να μου πει ποιο ειναι αυτο το hip-hop που παιζει σε ολα τα μαγαζια κ εχει αραβικους στιχους κ κατι κρουστα ρυθμικα;;; Οχι το arab money! Ευχαριστω εκ το προτερων!!! Sent from my iPhone using Insomnia
SoulisMafia Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Γεια σας, ψαχνω ενα τραγουδι απο τα 80s ή 90s ξενο και οι στιχοι πανε καπως never never ever never gonna let me down......now im walking down right door.....συνηθως παιζει στον 91.7 στην θεσσαλονικη.....ευχαριστω!!!
gnarkill Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα! Και εγώ με την σειρά μου ήθελα να ρωτήσω άμα ξέρετε ένα ψιλοχωρευτικό τραγουδάκι που άκουσα σε μια καφετέρια. Στοίχους που θυμάμαι είναι the sun goes down the music goes up κάπως έτσι.
vagelis81 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Λοιπον ψαχνω ενα τραγουδι και το ακουσα τυχαια σε μια σειρα αλλα δυστυχως δεν εχω "πιασει" τους στοιχους.Μπορειτε να βοηθησετε.Παραθετω το βιντεο απο το youtube .Το τραγουδι ξεκιναει απο το 25:37 http://www.youtube.com/watch?v=w-oK-e1SKYY
chris2barca Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Έχω κολλήσει εδώ και μέρες με ένα τραγούδι και όσο κι αν ψάχνω στο google δεν βρίσκω τίποτα, κυρίως επειδή είναι στα ισπανικά, λογικά Ξεκινάει και τραγουδάει ένας άντρας σε αγγλικά και μετά μια γυναικά που απ'ότι μου φαίνεται είναι ισπανικά. Το μόνο που καταλαβαίνω είναι ένα "περ ντι(?)" στο τέλος του ρεφρέν. Αμφιβάλω αν το βρει κανείς με την σουπερ εξήγηση που έδωσα
akilleas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=A2SAG5yQVmg εχω φαει σκαλωμα και δε μπορω με τιποτα να θυμηθω το theme του απο ποιο παλιο κομματι ειναι.. για ριχτε μια βοηθεια.. Μήπως εννοείς αυτή την κομματάρα;;; http://www.youtube.com/watch?v=Ek47x0wUeg4 από το 1994 παρακαλώ...
panosno1com Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 η εισαγωγή με τα βιολιά ξερουμε μηπως ποιο τραγουδι/μουσικη ειναι ? (παιζει απ την αρχή μεχρι το 0:30 περιπου!!! ) ευχαριστω! http://www.youtube.com/watch?v=HlFlZVLG46c
santana99 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Παλικάρια ψάχνω ένα κομμάτι εδώ και χρόνια... Είναι ρώσικο, και το μόνο που θυμάμαι είναι 2 πράγματα το 1ο είναι ότι ξεκινάει με μια μελωδία 4-6 δευτερολέπτων με έναν ήχο "τιιιιν, τίίίίν, τιιιν τίίν......τιιιιιν, τίίίίν, τιιιν τίίν...." κάπως ρομαντικό άκουσμα έχει σαν να ακούτε την αρχή του τραγουδιού "usher - my superstar" (εννοώ σαν θέμα) η μελωδία είναι πολύ διαφορετική. το 2ο είναι ότι λέει στην αρχή του κομματιού (στο 7ο+ δευτερόλεπτο ας πουμε) "for all the ladies, in Russia..." με όχι αμερικάνικη-αγγλική προφορά, αλλά ρώσικη και με ένα "oh yeah..." (πριν ή μετά το "for all the ladies, In Russia...") δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς. Μετά λέει μια ρώσικη (νομίζω) λέξη "πριβιετατζιέβα!" (κάπως πιο έντονα-δυνατά) (σαν να λέει "πάμε!" (μπορεί να σημαίνει και αυτό, δεν ξέρω χαχα)). Και μετά αρχίζει να τραγουδάει. Οπότε έχουμε "τιιιιν, τίίίίν, τιιιν τίίν......τιιιιιν, τίίίίν, τιιιν τίίν....oh yeah....for all the ladies, in Russia.....privietajiΕva!......askrilipatioutou ti sa nepi...." (κάααααπως έτσι), το "οh yeah..." πρέπει να το λέει όπως το έβαλα στην αρχή. Το ξέρει κανείς;;; *** άσχετο: παιδιά στα περισσότερα που ρωτάτε αν κάνετε αναζήτηση στοίχου στο google θα σας βγάλει πιθανότατα το τραγούδι. Για ταινίες στο imdb.com έχει soundtrack. panosno1com μου θυμίζει amelie, δεν τσεκάρεις το soundtrack μπας και είναι από εκεί ή από κάποιο άλλο κομμάτι του δίσκου αυτού που έκανε τα τραγούδια...κάπως έτσι.
NASOSJOLAS Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα! Ψάχνω ένα Ελληνικό τραγούδι από το 1993-95. Το τραγουδούσε γυναίκα και οι λίγοι στίχοι που θυμάμαι έλεγαν: Ερωτά μου, μην ξεχνάς ερωτά μου, αν κάποτε σε χάσω δεν θα έχω πια ζωή... Μην φοβάσαι για μένα δεν μπορώ να σου φύγω, ότι κι άν συμβεί... Τα παλιά μου γιατί τα θυμάσαι, ποιος ο λόγος να λυπάσαι, σαν θεός είσαι όμορφος όταν κοιμάσαι, ερωτά μου εσύ ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις