Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και κάτι πολυ δύσκολο τώρα... Οι στίχοι πάνε "ώρες ωρες κατακρίνεις την καρδιά μου, που σ' αφήνει να πετάς με τα φτερά μου, ώρες ωρες την αλήθεια αντικρίζω... .... ... " και νομίζω πως είναι του πάνου Σταυρόπουλου, αλλά δεν μπορω να το βρω πουθενά! αν το ξέρει κανεις ή το έχει ας μου πει!

Δημοσ.

Ειναι ενα τραγουδι που παιζει στον best ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Τουλαχιστον σε ολες τις πρωινες εκπομπες. Γυναικεια φωνη, και συχνη μελωδια απο ...κιθαρα τωρα ειναι αυτο δεν ειμαι σιγουρος.

Ξερω οτι δινω λιγα στοιχεια, αλλα απο την αλλη ειναι χιτ οποτε καποιος θα καταλαβει τι εννοω.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Σήμερα ακουσα στο μπιτσόμπαρο ένα τραγουδάκι μπίτι που στο ρεφρέν απλά μια κοπέλα έλεγε sometimes....Αν λέει σε κάποιον κάτι έχει καλώς...

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω ένα τραγουδάκι που παίζει ο εν λευκω τα βράδια συνήθως. Μοιάζει με Beck και ειναι κάπως funky. Οι στιχοι λένε κάτι τέτοιο : "Boys ..., girls are swaying, the ... songs are playing". Μήπως το έχετε ακουστά?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω ένα τραγουδάκι που παίζει ο εν λευκω τα βράδια συνήθως. Μοιάζει με Beck και ειναι κάπως funky. Οι στιχοι λένε κάτι τέτοιο : "Boys ..., girls are swaying, the ... songs are playing". Μήπως το έχετε ακουστά?

Μήπως λες το The Randies - Boys In Stereo tab ;

Δημοσ.

Μήπως λες το The Randies - Boys In Stereo tab ;

Οχι, το άκουσα, δεν είναι αυτό. Πρέπει να είναι Beck αλλά δεν το βρίσκω στη δισκογραφία του.

Θενκς :)

Δημοσ.

Καλημέρα!! Ψάχνω ένα τραγούδι σαν dance είναι που λέει συνέχεια ''meet me in paradise''..Γυναίκα το τραγουδάει...Any ideas???? Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καποιος? ^_^

Πραγματικα ειναι πολυ γνωστο και παλιο.

Πρωτη φραση στο ρεφραιν ειναι αυτη που εβαλα πιο πανω..

Δεν ξέρω αν σου έχουν απαντήσεi ήδη..Όπως και να 'χει, μήπως είναι το ''Touch me-Rui da Silva Feat. Cassandra''?

Δημοσ.

Hello! Ψαχνω ενα κομματι το εχω ακουσει στον best 2 φορες,εχω στειλει καπακι κ μηνυμα μεσω internet να μου πουνε ποιο ειναι αλλα με αγνοησανε. Τελος παντων, ειναι τυπου House και ειναι μια γυναικα που μιλαει, σα να διηγειται ιστορια ενα πραγμα και λεει πως την..."μπαλαμουτιαζε" ο γκομενος και στο ρεφραιν λεει κατι σαν...

"i'm in love with this please dont stop... oh fuck..."

Αν μπορει καποιος να βοηθησει!!

Dub Natives - I'm in love with this (Point 5 Remix)

http://youtu.be/zjhHx17tdDk αν και λιγο αργα..

Δημοσ.

Απο χτες θελω κι εγω βοηθεια.

Δειτε το παρακατω βιντεο απο την εισοδο του morrissey λυκαβηττο.

Απο το 0:00 ως το 4:30 ακουγετε ενα τραγουδι.Ποιο ειναι αυτο?

Απο το 4:40 ως το 5:06 τραγουδαει διχως μουσικη, καποιους στιχους.Αν ειναι καποιο τραγουδι,ποιο ειναι?

Το googlarisma δε με βοηθησε,αλλα ισως κανω καποιο λαθος εγω.

http://www.youtube.com/watch?v=3RKfsnIgksY

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...