Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ooookay, σειρά μου να απευθυνθώ στις αναζητήσεις του άϋπνου σταυρού:

τραγουδάκι στυλ Barry White, φωνητικά επίσης, σχετικά slow και αγαπησιάρικο` στίχοι που θυμάμαι:

....I turn you on just the same...

...tellin' all your friends we're back as one... (ή back at home)

Δημοσ.
Ooookay' date=' σειρά μου να απευθυνθώ στις αναζητήσεις του άϋπνου σταυρού:

τραγουδάκι στυλ Barry White, φωνητικά επίσης, σχετικά slow και αγαπησιάρικο` στίχοι που θυμάμαι:

...tellin' all your friends we're back as one... (ή back at home)[/quote']

Κοίταξε τα 5 τραγουδάκια από Cunnie Williams.

Αυτό μου έρχεται κατά νού τώρα...μην βαράς...δεν κοιμήθηκα πολύ :D

Δημοσ.
Ooookay' date=' σειρά μου να απευθυνθώ στις αναζητήσεις του άϋπνου σταυρού:

...tellin' all your friends we're back as one... (ή back at home)[/quote']

Ένα απο τα πιο όμορφα τραγούδια της σύγχρονης μουσικής

Making Up Again-GOLDIE (1978 )

Δημοσ.

Ποιά 5 τραγουδάκια; :confused:

P.S. Goldie - Making up again... Μήπως το έχει κανείς και... εχμ... διατίθεται να το στείλει, απλά για να επιβεβαιώσω ότι είναι όντως αυτό; :razz:

Δημοσ.

P.S. Goldie - Making up again... Μήπως το έχει κανείς και... εχμ... διατίθεται να το στείλει' date=' απλά για να επιβεβαιώσω ότι είναι όντως αυτό; :razz:[/quote']

Αυτό είναι!

Στείλε μου pm που το θέλεις και έρχεται!

Δημοσ.

P.S. Goldie - Making up again... Μήπως το έχει κανείς και... εχμ... διατίθεται να το στείλει' date=' απλά για να επιβεβαιώσω ότι είναι όντως αυτό; :razz:[/quote']

Αυτό είναι!

Στείλε μου pm που το θέλεις και έρχεται!

Erhete to ban? :lol:

Paides , 8elw ena tragoydaki apo enan Ellina , alla einai me aggliko stiho . Den 8ymamai to onoma toy . Kapws san Velopoylos ? Kati tetoio telos pantwn . Rockaki einai kai leei kati san "another day , another day, we dreams" .

Leei se kanenan tipota ? :D

Δημοσ.
1. Σε λάθος θεματική ενότητα θέτεις την ερώτησή σου' date=' γιατί

2. αν πήγαινες εδώ, θα έβρισκες αμέσως και την απάντηση! :wink: :grin:

Κ' την προηγουμενη φορα εδω postara για αλλη διαφημιση, απο συνηθεια εγινε :razz:

"Which side are you on" ειναι η απαντηση δλδ.

Σ'ευχαριστω Μαρια :wink: !

Δημοσ.
Steven Delopoulos - Another Day

Που το άκουσες αυτό; :roll:

Respect !!!

Bravo re dim !!! Den perimena na to kserei kaneis !!! Eisai foveros ! To akousa se on line radiofwno prin merikes meres , alla den sygkrathsa onoma . Aksios moderator re dim !!! :D:D:D Se pao poli !!! Synehise thn kalh doyleia ! :D

Δημοσ.

Απορώ με κάποιους που ουσιαστικά αναφέρουν απο μόνοι τους το όνομα του καλλιτέχνη αλλά ΚΑΙ του κομματιού και παρόλο αυτά το αναζητούν κάνοντας σαν τρελοί όταν κάποιος τους το βρίσκει... :razz:

Για γέλια μέχρι δακρύων το όλο σκηνικό...:lol:

Btw μήπως αντί για velopoulos είναι ο γνωστός veropoulos...ναι αυτός με τις αλυσίδες Super-Market... :razz: :razz:

Δημοσ.

Αντιλαμβάνομαι τη ταραχή σου... :roll:

Επίσης γιατί αντικατέστησες εκτός απο τον λανθασμένο σύνδεσμο που έδωσες αρχικά και τα *****(5 αστέρια...) με τον όρο ξερόλες.....??? :-P

Τα 5 αστέράκια τα προτιμούσα καλύτερα.... :mrgreen: :lol:

Δημοσ.

Ενα κομμάτι που παιζει ο τρισκατάρατος rockfm με στίχους "on my mind on my mind ther's a thing that i can't explain" μπορεί κάποιος να μου πει ποιος το λεει? Το έψαξα στο google αλλά δεν έβγαλα τίποτα .......

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...