spock Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Ooookay, σειρά μου να απευθυνθώ στις αναζητήσεις του άϋπνου σταυρού: τραγουδάκι στυλ Barry White, φωνητικά επίσης, σχετικά slow και αγαπησιάρικο` στίχοι που θυμάμαι: ....I turn you on just the same... ...tellin' all your friends we're back as one... (ή back at home)
billpeppas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Ooookay' date=' σειρά μου να απευθυνθώ στις αναζητήσεις του άϋπνου σταυρού:τραγουδάκι στυλ Barry White, φωνητικά επίσης, σχετικά slow και αγαπησιάρικο` στίχοι που θυμάμαι: ....I turn you on just the same... ...tellin' all your friends we're back as one... (ή back at home)[/quote'] Κοίταξε τα 5 τραγουδάκια από Cunnie Williams. Αυτό μου έρχεται κατά νού τώρα...μην βαράς...δεν κοιμήθηκα πολύ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ Λ. Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Ooookay' date=' σειρά μου να απευθυνθώ στις αναζητήσεις του άϋπνου σταυρού:τραγουδάκι στυλ Barry White, φωνητικά επίσης, σχετικά slow και αγαπησιάρικο` στίχοι που θυμάμαι: ....I turn you on just the same... ...tellin' all your friends we're back as one... (ή back at home)[/quote'] Ένα απο τα πιο όμορφα τραγούδια της σύγχρονης μουσικής Making Up Again-GOLDIE (1978 )
spock Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Ποιά 5 τραγουδάκια; P.S. Goldie - Making up again... Μήπως το έχει κανείς και... εχμ... διατίθεται να το στείλει, απλά για να επιβεβαιώσω ότι είναι όντως αυτό; :razz:
ΛΕΥΤΕΡΗΣ Λ. Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Ποιά 5 τραγουδάκια; P.S. Goldie - Making up again... Μήπως το έχει κανείς και... εχμ... διατίθεται να το στείλει' date=' απλά για να επιβεβαιώσω ότι είναι όντως αυτό; :razz:[/quote'] Αυτό είναι! Στείλε μου pm που το θέλεις και έρχεται!
spock Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Έγραψε ο ημίθεος, ο υπερδιάστατος, ο τρισυπόστατος... Λευτέρη ευχαριστώ!
dim_b Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 [...] τραγουδάκι στυλ Barry White, φωνητικά επίσης [...'] Εμένα γιατί μου θυμίζει Rod Stewart;
Creation Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Ποιά 5 τραγουδάκια; P.S. Goldie - Making up again... Μήπως το έχει κανείς και... εχμ... διατίθεται να το στείλει' date=' απλά για να επιβεβαιώσω ότι είναι όντως αυτό; :razz:[/quote'] Αυτό είναι! Στείλε μου pm που το θέλεις και έρχεται! Erhete to ban? Paides , 8elw ena tragoydaki apo enan Ellina , alla einai me aggliko stiho . Den 8ymamai to onoma toy . Kapws san Velopoylos ? Kati tetoio telos pantwn . Rockaki einai kai leei kati san "another day , another day, we dreams" . Leei se kanenan tipota ?
dim_b Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Steven Delopoulos - Another Day Που το άκουσες αυτό; :roll:
freskas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 1. Σε λάθος θεματική ενότητα θέτεις την ερώτησή σου' date=' γιατί2. αν πήγαινες εδώ, θα έβρισκες αμέσως και την απάντηση! :wink: :grin: Κ' την προηγουμενη φορα εδω postara για αλλη διαφημιση, απο συνηθεια εγινε :razz: "Which side are you on" ειναι η απαντηση δλδ. Σ'ευχαριστω Μαρια :wink: !
Creation Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Steven Delopoulos - Another Day Που το άκουσες αυτό; :roll: Respect !!! Bravo re dim !!! Den perimena na to kserei kaneis !!! Eisai foveros ! To akousa se on line radiofwno prin merikes meres , alla den sygkrathsa onoma . Aksios moderator re dim !!! :D:D Se pao poli !!! Synehise thn kalh doyleia !
Mixalakis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Απορώ με κάποιους που ουσιαστικά αναφέρουν απο μόνοι τους το όνομα του καλλιτέχνη αλλά ΚΑΙ του κομματιού και παρόλο αυτά το αναζητούν κάνοντας σαν τρελοί όταν κάποιος τους το βρίσκει... :razz: Για γέλια μέχρι δακρύων το όλο σκηνικό... Btw μήπως αντί για velopoulos είναι ο γνωστός veropoulos...ναι αυτός με τις αλυσίδες Super-Market... :razz: :razz:
Creation Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Eksypnakia anti na les tosa pola des an moy evbgale apotelesmata o googlis . http://www.google.com/search?num=50&hl=el&newwindow=1&safe=off&q=velopoulos+%22another+day%22&lr= Kalytera na masas para na milas . Eleos me toys kseroles poy kykloforoyn sto net !!!
Mixalakis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Αντιλαμβάνομαι τη ταραχή σου... :roll: Επίσης γιατί αντικατέστησες εκτός απο τον λανθασμένο σύνδεσμο που έδωσες αρχικά και τα *****(5 αστέρια...) με τον όρο ξερόλες.....??? :-P Τα 5 αστέράκια τα προτιμούσα καλύτερα....
catraider Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Ενα κομμάτι που παιζει ο τρισκατάρατος rockfm με στίχους "on my mind on my mind ther's a thing that i can't explain" μπορεί κάποιος να μου πει ποιος το λεει? Το έψαξα στο google αλλά δεν έβγαλα τίποτα .......
Προτεινόμενες αναρτήσεις