Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε μου ωραιο κομματακι, δεν το ξερω, μονο μια επισημανση. τι πουλαρια κυκλοφοραει σε αυτη την συναυλια :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Χαχαχα άστα να πάνε...δεν είναι συναυλία, ένα club είναι στην Ιταλία. Και μόνο από το όνομά του καταλαβαίνεις

Cocorico λέγεται χαχαχα

Δημοσ.

Παιδιά άκουσα πριν λίγο ένα τραγούδι στο ραδιόφωνο και θέλω να το βρω απεγνωσμένα. Είναι ελληνικό ροκ και στο ρεφρέν λέει:

Και όλοι ρωτάν τι έχει γίνει με σένα

Με το μικρό σου μυαλό τα έχει βάλει με μένα

Ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων. Αν το ξέρει κάποιος, ας βοηθήσει.

Thanx!

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, παραθέτω ένα zip με 8 τραγούδια σε .mp3 μορφή. Εναποθέτω πάνω σας τις ελπίδες μου.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link

Bump, τα ακουσα και θα ηθελα κι εγω να μαθω τα 4 πρωτα τουλαχιστον B)

Δημοσ.

παιδια θα ηθελα οποιος ξερει να μου πει τιτλο-στοιχεια του τραγουδιου

ελληνικο με στιχο που λεει σε καποιο σημειο

sexy sexy sexy γυναικες

παιζεται πολυ συχνα. το σεξυ το λεει 3 φορες

ευχαριστω

Δημοσ.
Link Καλησπερα παιδια και καλο μηνα.Απο το βιντεακι που θα δειτε στην σελιδα απο το Ολα 12 το πρωτο κομματι που παιζει αν το ξερει καποιος του ειμαι υποχρεος ευχαριστω.
Δημοσ.

παιδια θα ηθελα οποιος ξερει να μου πει τιτλο-στοιχεια του τραγουδιου

ελληνικο με στιχο που λεει σε καποιο σημειο

sexy sexy sexy γυναικες

παιζεται πολυ συχνα. το σεξυ το λεει 3 φορες

ευχαριστω

κανεις? ειναι πολυ γνωστο ρε γμτ...προσπαθω να θυμηθω και αλλες λεξεις...

ΠΟΠ - ΗΙΠ ΠΟΠ νομιζω

Δημοσ.

γεια σας, θα ήθελα να μάθω ποιός τραγουδάει ένα γαλλικό τραγούδι που συνήθως παίζει στο όλα με τον Θεμο Αναστασιάδη, νομίζω συνήθως παίζει στα βιντεος που δείχνει μια παρουσιάστρια της ερτ που και καλα φλερτάρει με τους καλεσμένους της. Δεν είναι το je t'aime moi non plus, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει???? Έχω την εντύπωση ότι άντρας τραγουδάει. Γνωρίζει κανένας για ποιό τραγούδι λέω???? τίτλο?? Ευχαριστώ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...