Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψάχνω ένα πολύ γνωστό κομμάτι έτυχε να παίξει χθες στην εκπομπή πρωταγωνιστές λίγο πριν το τέλος ( όχι δεν θέλω το Stray :P ). Δεν συγκράτησα στοίχους αν έτυχε κάποιος να έχει δει την εκπομπή χθες και μπορεί να μου πει θα ήμουν υπόχρεος . ευχαριστώ

http://www.megatv.co...&pubid=29135415

το τραγούδι που εννοώ είναι

54:20 και μετά

---------------------------------------------------------------------

edit το βρήκα

Δημοσ.

Καλημέρα!

Ψάχνω ένα νέο(?) τραγούδι με τίτλο "The best is yet to come", το ακούω στον pepper, είναι γρήγορο κομμάτι και συκγράτησα μόνο τους εξής στοίχους "...keep on smiling every day, even if is getting harder...the best is yet to come"

..από google & you tube δε μπόρεσα να βρω κάτι...

any help??? :(

ευχαριστώ!

Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω ένα κομματάκι το οποίο το άκουγα πριν λίγο σ ενα clubακι που καθομουνα με την παρεα μου!Το ακουω συχνα αλλα ποτε δεν θυμαμαι να το ψαξω..και σημερα δεν θα ειμαι και τοσο διαφωτιστικος!Ακουγεται πολυ ειναι ψιλοrnb-dance κομματι, αν εχω παρατηρησει σωστα μπαινει συνηθως οταν ειναι να βγουνε οι χoρευτριες και το μονο που θυμαμαι αυτη τη στιγμη απο το refren που επαναλαμβανει συνεχως...καπως λεει wasilarop...τωρα λεω πως το ακουω εγω γιατι οσο κι αν προσπαθησα δεν καταλαβαινα τι ελεγε! Οποιος καταφερει να μου πει πoιο ειναι μ αυτες τις βλακειες που εγραψα...θα του στήσω άγαλμα!!! :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ψαχνω να βρω ενα τραγουδι που λεει : ou ou ou a a a put your hands up put your hands up

μηπως το ξερετε?

Πολλά μπορεί να εννοείς..

Εγώ πάλι άκουσα πριν λίγο στο best ένα μάλλον όχι καινούριο τραγουδάκι που λέει αρκετές φορές "sometimes.." και "tell me what.."

Είναι γυναικεία φωνή και στο youtube που το έψαξα δεν είναι το Τell Me What We're Gonna Do Now (Orig) - Joss Stone & Common

Είναι πιο chill κομμάτι..

Ευχαριστώ!!

Edit:

Το βρήκα αυτό που έψαχνα!!

andain - you once told me

Επεξ/σία από ribo7
Δημοσ.

παρασκευη βραδυ 12-1 love radio, blues κομματι παλιο μαλλον διασκευη, γυναικα τραγουδιστρια μαυρη λογο φωνης φανταζομαι, στιχοι "a man needs a woman, he needs a woman who.."

οποιος το ακουσε ή το ξερει ας δωσει κανα ινφο γιατι εψαξα και δε δε βρηκα τιποτα

http://www.youtube.com/watch?v=D3yBuMMDJ0I

Δημοσ.

Μηπως γνωριζει κανεις ενα καινουριο dance κομματι (Ηouse) που λεει I cant live without you ??

Μάλλον εννοείς το Maceo Plex - Ι can't leave you

Καλησπέρα παιδιά, παραθέτω ένα zip με 8 τραγούδια σε .mp3 μορφή. Εναποθέτω πάνω σας τις ελπίδες μου.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...