Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ελληνικο τραγουδι, με στιχους "η γυναικα μου λεει βλεπω ολη μερα Μικι Μαου,φευγω και παω για παντα στο Νταχαου"

Η καπως ετσι...

Δημοσ.

παρασκευη βραδυ 12-1 love radio, blues κομματι παλιο μαλλον διασκευη, γυναικα τραγουδιστρια μαυρη λογο φωνης φανταζομαι, στιχοι "a man needs a woman, he needs a woman who.."

οποιος το ακουσε ή το ξερει ας δωσει κανα ινφο γιατι εψαξα και δε δε βρηκα τιποτα

Δημοσ.

ΤΕΡΜΑ ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Στο css παιζω σε εναν σερβερ (ByForRU λεγεται) Και εχουν ενα τραγουδι στο τελος που απλα ειναι τουρου τουρου τουρου και δεν λεει καθολου στοιχο.. Δεν ξερω αν υπαρχει και κανας tracker..Υπαρχει;

Επισης ενα τραγουδι που παιζεται σε συγκινητικες ταινιες στο τελος.Πχ οταν η μανα βρισκει το παιδι μια ευχαριστη συγκινητικη μελωδια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω ένα house κομμάτι που το τραγουδάει γυναίκα και λέει κάτι σαν "find a special place u wanna go" κάτι τέτοιο και το επαναλαμβάνει 2-3 φορες. Help please

edit βρέθηκε....

Επεξ/σία από georgebzs
Δημοσ.

Καλησπέρα, καλησπέρα, καλησπέρα!!!!!!

Ψαχνω εδώ και καιρό ένα τραγουδάκι, η αναζήτηση του οποίου με οδήγησε εδώ, αλλά, δεν βρήκα απάντηση...

Το λοιπόν, έχουμε και λέμε (ότι θυμάμαι..): γυναικεία φωνητικά, η τύπισσα περισσότερο μιλάει παρά να τραγουδάει, έχει ύφος σαν να τα χώνει....έντονο beat κάποια στιμή λέει "both our hearts" και στο τέλος επαναλαμβάνει "as much as i....κατι"....το έχω ακούσει στον τοπικό best (ηράκλειο)..αυτά..ξέρω δεν είναι πολλά, αλλά το ψάχνω καιρό, χωρίς αποτέλεσμα...!!Χίλια ευχαριστώ προκαταβολικά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...