Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
είμαι απο αυτούς που βαριούνται να googlαρουν ;)

thx alot' date=' και συνεχίζω. κάτι πολύ εύκολο,

γυναικεία φωνή τραγουδάει "i'm so exited and i just cant hide,

i dont wanna lose control but i like you" ή κάτι τέτοιο.[/quote']

Λες γυναικεία οπότε εννοείς την original version από Pointer Sisters...

Έτσι πρόσθετα τώρα...θα σου πρότεινα να δείς/ακούσεις και τα ακόλουθα ( μιας και είμαι σίγουρος πως θα σου αρέσουν και αυτά ):

Offer Nissim - I'm So Excited

Pointer Sisters - Dare Me ( δεν σου θυμίζει... Junior Jack - Stupidisco ? :P )

Δημοσ.

Δεν είναι Redroche...

Ψάχνεις το " Ride Like The Wind " από " Pit Bailay "

[/Quote]

Φίλε billpeppas το τραγούδι που έψαχνα λέγεται Dj Dlg & Redroche - On the run.

Μετά από δυο ώρες ψάξιμο στο γούγλη και αφού κατέβασα 2-3 samples, το βρήκα.

Δημοσ.
είμαι απο αυτούς που βαριούνται να googlαρουν ;)

thx alot' date=' [b']και συνεχίζω. κάτι πολύ εύκολο[/b],

γυναικεία φωνή τραγουδάει "i'm so exited and i just cant hide,

i dont wanna lose control but i like you" ή κάτι τέτοιο.

Δεν ήξερα ότι αυτό το topic ήταν τεστ γνώσεων. Ευτυχώς που κάποιοι δεν βαριούνται να δίνουν απαντήσεις σε τόσο εύκολες αναζητήσεις ;)

Δημοσ.

φίλε dim_b χωρίς παρεξήγηση πάντα, πιθανόν να ξέρεις αρκετά απο μουσική ή αν όχι αρκετά τότε τα βασικά. εγώ δυστυχώς δεν πρόλαβα το αγαπημένο μου είδος την Disco και γι'αυτό τα αναζητάω. επίσης επειδή (έχω ξαναπεί) δεν έχω ίντερνετ σπίτι και τρέχω στα νετκαφέ, δεν έχω χρόνο να κάθομαι να ψάχνω τους καλιτέχνες και τους τίτλους των τραγουδιών και έτσι θέτω τις απορίες μου εδώ ώστε μόλις να πάω στο netcafe να έχω σίγουρους τους τίτλους.

ελπίζω να καταλαβαίνεται.

+το la isla bonita με αντρική φωνή που ψάχνω δεν είναι από Squeezer ή όπως εγώ ξέρω Squeez Up.

+αναζητώ ένα πρόσφατο τραγούδι όπου τραγουδάει μια γυναίκα με παρόμοια φωνή με τις Gwen Stefani και σε κάποια φάση λέει "I Love You" 3 Φορές

+bill To "Turn Me On[x3]" δεν είναι το Kienzle ft. Ebirle - Touch Me παρόλο που μοιάζει στην περιγραφή μου :) εκείνο που ψάχνω είναι πιο Dance, παίζεται στα Clubs. To Dare Me των Pointer Sisters όντως μου θύμισε τον Junior Jack δυστυχώς :(. τον είχα αρκετά ψηλά.

Δημοσ.

My guess is... Garbage - Milk

φίλε dim_b χωρίς παρεξήγηση πάντα' date=' πιθανόν να ξέρεις αρκετά απο μουσική ή αν όχι αρκετά τότε τα βασικά. εγώ δυστυχώς δεν πρόλαβα το αγαπημένο μου είδος την Disco και γι'αυτό τα αναζητάω. επίσης επειδή (έχω ξαναπεί) δεν έχω ίντερνετ σπίτι και τρέχω στα νετκαφέ, δεν έχω χρόνο να κάθομαι να ψάχνω τους καλιτέχνες και τους τίτλους των τραγουδιών και έτσι θέτω τις απορίες μου εδώ ώστε μόλις να πάω στο netcafe να έχω σίγουρους τους τίτλους.

ελπίζω να καταλαβαίνεται.[/quote']

Δεν το είπα επειδή δεν ξέρεις τα τραγούδια, αλλά επειδή όπως είπες βαριέσαι να ψάξεις στο google. Μιά αναζήτηση στο google θα χρειαζόταν λιγότερο χρόνο απ'ότι χρειάστηκε για να κάνεις το post εδώ, και με τα στοιχεία που είχες θα έπερνες αμέσως την απάντηση αντί να περιμένεις πότε θα σου απαντήσει κάποιος στο insomnia.

Δημοσ.
ksero oti einai klasiko rock apla de ksero titlo kai artist enas xaraktiristikos stixos einai : "only gasoliiine " :D any hints?

Για ρίξε μια ματιά στο

'David Bowie - Cat People (Putting Out Fire)'

Δημοσ.
ψαχνω ενα τραγουδι που λεει: i'm sorry, so sorry στο ρεφρεν.. Καμια ιδέα?

Aν κάνεις μια αναζήτηση στον γούγλη θα το βρεις από: Howie Day, All-4-One, Brenda Lee! :neutral:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...