Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειάζομαι τα φώτα σας! ψάχνω ένα αγγλικό τραγούδι περίπου το 1990-1995 πρέπει να κυκλοφόρησε. Είναι χορευτικό και ξεκινάει πολύ slow με την φράση "Do you know". Το τραγουδάει μια κοπέλα στην αρχή, μετά δεν θυμάμαι καθόλου πως πάει πάντως το ρεφραίν αν δεν κάνω λάθος είναι πολύ dance... Για να βοηθήσω στην εποχή και το είδος, το είχα γραμμένο σε μια κασέτα με τραγούδια όπως το "don't you want me" των "savage", το "rhythm is a dancer" των "snap", το "eins zwei polizei" των "mo-do", το "no limit" των "2 Unlimited", το "what is love" του "Haddaway". Ξέρω οτι δεν βοηθάω και πολύ με τα στοιχεία που δίνω.

Πάντως όσο κι αν το έψαξα δεν βρήκα κάτι. :(

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον κάνει την προσπάθεια να με βοηθήσει..! :-)

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους..

Παιδια ψαχνω εδω και μερες σε Google , YouTube κλπ κλπ ενα τραγουδι και δεν μπορω να βρω τιποτα για τον τιτλο του.

Λοιπον αν μπορειτε να βοηθησετε ειναι ενα τραγουδι ξενο κατ΄ αρχας , House θα μπορουσα να το πω , ουτε πολυ γρηγορο ρυθμο αλλα ουτε και πολυ αργο με ανδρικα φωνητικα , πολυ ωραιο ρυθμο οπου στο refren του επαναλαμβανει δυο φορες την φραση ''All night long''..Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι το κομματι ειναι καινουργιο.

Ευχαριστω.. :-)

Δημοσ.

Μπορεις να μου το δωσεις σε λινκ στο YouTube διοτι για καποιο λογο δεν μπορω να το ακουσω..

οχι φιλε δν πηγαινε για σενα :) , εννοουσα οτι αναζητο το παραπανω house κομματι.

Δημοσ.

Hi everybody! Ψάχνω ένα τραγούδι που τραγουδάει μια κοπέλα (δεν έχω συγκρατήσει στίχους) με μουσική σαν dubstep στο ρεφραίν. Παίζει στο τέλος από το τελευταίο σποτάκι του Ράδιο Αρβύλα.

Δημοσ.

παιδες ζητω τα φωτα σας. Ψαχνω εδω και καιρο για το κομματι του παρακατω λινκ. Οποιος μπορει να βοηθησει θα του ειμαι ευγνωμων.

Link

Hi everybody! Ψάχνω ένα τραγούδι που τραγουδάει μια κοπέλα (δεν έχω συγκρατήσει στίχους) με μουσική σαν dubstep στο ρεφραίν. Παίζει στο τέλος από το τελευταίο σποτάκι του Ράδιο Αρβύλα.

Here you are:

Link_2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στιχοι: and i am dreaming i am dreaming about your love and i am searching i am searching....."

Πρεπει να ειναι 5 μηνων μπορει να λεω και πολυ δεν ειμαι σιγουρος.Γυναικα τραγουδαει και εχω την εντυπωση οτι πρεπει να ειναι της ρουμανικης σχολης. Δεν ειναι δυσκολο κομματι ομως απλα εχω πονοκεφαλιασει και δεν μπορω να το θυμηθω.

Ευχαριστω.

Βρεθηκε!! Για τους ενδιαφερομενους.

http://www.youtube.com/watch?v=hU3SheZk63s

Επεξ/σία από d3monhunter
Δημοσ.

Ψαχνω ενα τραγουδι που οι στιχοι λενε:Μανα μη μανα μη,ουρανε ουρανε.....κατι σαν παιδικη χοροδια μαζι με μουσικη υποκρουση ινδιανικης μουσικης κατι τετοιο.το ακουσα στην πατρα σε μια ταβερνα.

οποιος το ξερει ας το στειλει.

ευχαριστω.

• Moderators
Δημοσ.

Ψαχνω ενα τραγουδι που οι στιχοι λενε:Μανα μη μανα μη,ουρανε ουρανε.....κατι σαν παιδικη χοροδια μαζι με μουσικη υποκρουση ινδιανικης μουσικης κατι τετοιο.το ακουσα στην πατρα σε μια ταβερνα.

οποιος το ξερει ας το στειλει.

ευχαριστω.

http://www.youtube.com/watch?v=K4xdOiwDb60

Μανα ΓΗ λεει :lol:

Αυτο που ψαχνεις ειναι ρεμιξ λογικα.

Δημοσ.

Καλημέρα ! βλέπω στην tv την διαφήμιση του fairy tales compact disk club και παίζει ένα τραγούδι προτελευταίο και θέλω να μάθω πως το λενε μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...