Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hello paides.name pali psaxnontas k egw ena kommati.thelw loipon apo to kanali Makedonia Tv to kommati pou paizei sto spotaki tou kanaliou...(sto spot paizei mono to shmeio pou "tsirizei",alla egw psaxnw olokliro to kommati)ti lete to kserei kaneis?

thnx

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Βοήθεια!!!!!!!!!!!!!! Ψάχνω ένα τραγούδι και δεν ξέρω που να το βρω!!!! Είναι του 60-70. Ξένο μπλουζ που έκανε θραύση στα πάρτυ των γονιών μας!!!. Ήταν του κομματι που όλοι έβρισκαν ευκαιρία να απλώσουν λίγο παραπάνω το χέρι τους.. :) Δεν ξέρω πως λέγεται αλλά ξέρω ότι το ρεφραιν επαναλαμβάνει συνέχεια τη λέξη "sympathy". Το άκουσα πρόσφατα στο ραδιόφωνο από διασκευη και ο πατέρας μου μου είπε πως κάποτε το είχε πει μάλλον κι ο Μπονάτσος. κάτι τέτοιο!!!! Help!!!!!

Γιά δοκίμασε Rare Bird - Sympathy...

Δημοσ.
Βοήθεια!!!!!!!!!!!!!! Ψάχνω ένα τραγούδι και δεν ξέρω που να το βρω!!!! Είναι του 60-70. Ξένο μπλουζ που έκανε θραύση στα πάρτυ των γονιών μας!!!. Ήταν του κομματι που όλοι έβρισκαν ευκαιρία να απλώσουν λίγο παραπάνω το χέρι τους.. :) Δεν ξέρω πως λέγεται αλλά ξέρω ότι το ρεφραιν επαναλαμβάνει συνέχεια τη λέξη "sympathy". Το άκουσα πρόσφατα στο ραδιόφωνο από διασκευη και ο πατέρας μου μου είπε πως κάποτε το είχε πει μάλλον κι ο Μπονάτσος. κάτι τέτοιο!!!! Help!!!!!

'Steve Rowland & Familly Dogg - Sympathy'

Το διασκεύασαν πρόσφατα οι 'Faithless' σαν ''Not Enuff Love'....

Δημοσ.
efharistw file to ematha oti ine tis haroulas to tragoudi' date=' ala tha ithela na vrw pios antras to leei... kai tin ali ektelesi diladi.

efharistw kai pali![/quote']

Εκτός της Αλεξίου το έχει πει και ο Αντώνης Ρέμος.....(αν ψάχνεις αυτή την εκτέλεση δηλαδή....) ;-)

Και ο Δημήτρης Μπάσης...live... ;-)

Δημοσ.

Καλημέρα...

Για ρίξε μια ματιά και στο...''sympathy'' από τους ''Marillion''...κατά 99,9% πρέπει

να είναι αυτό που ψάχνεις!!!! :grin:

Δημοσ.

Υπάρχει ένα τραγούδι που στην αρχή μιλά κάποιος πριν αρχίσει η μουσική και λέει:

"You know what to do. ten nine eight seven six five four three two are you ready?"

Και στη συνέχεια αρχίζει η μουσική.

Α να μην ξεχάσω. Ένα beatακι που παίζει πολύ και λέει "This is the night".

Τα ξέρει κάποιος?Ευχαριστώ

Δημοσ.
Υπάρχει ένα τραγούδι που στην αρχή μιλά κάποιος πριν αρχίσει η μουσική και λέει:

"You know what to do. ten nine eight seven six five four three two are you ready?"

Και στη συνέχεια αρχίζει η μουσική.

Α να μην ξεχάσω. Ένα beatακι που παίζει πολύ και λέει "This is the night".

Τα ξέρει κάποιος?Ευχαριστώ

Λογικά το πρώτο ειναι το Cerrone Vs Nicco Seneti - Je suis music

Δημοσ.

Για το beatακι που αναφέρεις ''this is the night''

μου θύμισε την Samantha Fox...

Το κομμάτι λέγεται..(αν είναι αυτό)...''Touch me''.... ;-)

Δημοσ.

και καλύτερα να το ψάξεις σαν Je Suis Music γιατί ως artist σε αυτό το κομμάτι έχω δει πολλά.

ψάχνω ένα ρυθμικό κομμάτι το οποίο το άκουσα στο club και τραγουδάει μια γυναίκα και λέει "turn me on [x3], turn me[x2], turn me on"δυστυχώς αυτά θυμάμαι μόνο :(

Δημοσ.

geia sas paidia,psaxnw edw k kairo ena tragoudaki pou exei poli ilektriko piano me tsita ta prima k ena theremin mesa ,enw ta fwnitika den akougontai kala k exeoun distortion,kati pou psiloakousa leei"look up to the rain,you promise love"k einai sto styl twn blonde redhead....sas fwtisa?

Δημοσ.
και καλύτερα να το ψάξεις σαν Je Suis Music γιατί ως artist σε αυτό το κομμάτι έχω δει πολλά.

ψάχνω ένα ρυθμικό κομμάτι το οποίο το άκουσα στο club και τραγουδάει μια γυναίκα και λέει "turn me on [x3]' date=' turn me[x2'], turn me on"δυστυχώς αυτά θυμάμαι μόνο :(

Turn me on...

Kienzle ft Iberle - Touch Me

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ γθα την βοήθεια αλλά δεν ήταν κανένα από τα δυο. Όσο για το This is the night είναι καινούργιο τραγούδι. Σκεφτείτε ότι παίζει μαζί με Drill, Naked κ.α.

Δημοσ.
Geia sas paidakia! Thelo tnn voithia sas se ena tragoudaki.Einai dance komataki' date='akougetai sta barakia kai leei kati san auto : "...Mamase mamasa mamakousa..." :S

Euxaristo poli![/quote']

Back to Basics Vs Ktf - Mamakossa (Ktf Main Remix)

Δημοσ.
Back to Basics Vs Ktf - Mamakossa (Ktf Main Remix)

Με αφορμή αυτό και επειδή βλέπω οτι σχεδόν όλα τα τραγούδια για τα οποία ρωτάτε, είτε είναι διασκευές είτε περιέχουν sample απο παλιότερα τραγούδια, αναρωτιέμαι ... Όλοι αυτοί πληρώνουν δικαιώματα για τις διασκευές και τα samples; Και αναφέρομαι και στο παραπάνω τραγούδι, το οποίο αντλεί την έμπνευσή του απο το κλασσικό

Soul Makossa-MANU DIBANGO (1973)

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000006CL7/104-7249659-4013518?v=glance

απο το οποίο είναι επηρεασμένο και το

Wanna Be Startin' Somethin'-MICHAEL JACKSON (1983)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...