Mixalakis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Προφανώς πρόκειται για τη διασκευή του 'People Are People' των Depeche Mode... 'Rum & Coke - Can't Understand'
freskas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Το τραγουδι, που παιζει στη διαφημιση με την πεταλουδα-που ζει μονο για μια μερα, ειναι σε καποιο δισκο? Ποιος ξερει?
MariaTs. Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Το τραγουδι' date=' που παιζει στη διαφημιση με την πεταλουδα-που ζει μονο για μια μερα,ειναι σε καποιο δισκο? Ποιος ξερει?[/quote'] K-Os - The Love Song και περιέχεται στο δισκάκι τους ''Joyfull Rebellion''! :wink:
Sadako Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Παιδιά, έχω ακούσει στο ράδιο ένα πολύ ωραίο τραγουδάκι, που δε μπορώ να το βρώ.. Η πλάκα είναι, ότι έχω ακούσει να λένε τον τίτλο, αλλά με όσους διαφορετικούς τρόπους κι αν το έβαλα, δεν το βρήκα σε google/allmusic για να βρω τον τίτλο.. "Γιου" λέγεται, απο τους "Τούφεις" (ίνγκρικ ρουλζ ).. Έψαξα σαν "2face - You", "Two Face - You", δεν βρήκα τίποτα. Είναι και μικρός ο τίτλος, με κοινές λέξεις, δεν βοηθάει και πολύ.. Απο δω κανείς???
Sadako Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Μέσα στους συνδιασμούς που έκανα μου ξέφυγε αυτός,ε?? Thanx anywayz..
konnak Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Παιδιά σας θυμίζουν τίποτα τα παρακάτω κομμάτια; Sample 1 Sample 2 Sample 3
billpeppas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Παιδιά σας θυμίζουν τίποτα τα παρακάτω κομμάτια; ofcourse they do Sample 1 = Musikk ft John Rock - Summer Lovin' Sample 2 = Ago - Tell Me Where You Are Sample 3 = Akcent - Kylie
ababapanos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 psahnw eliniko palio tragoudi me stiho: apopse thelw na piw , tipota na min thimame... mesa ston kapno na pagideutw.... klp klp efharistw prokatavolika!
ababapanos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 efharistw file to ematha oti ine tis haroulas to tragoudi, ala tha ithela na vrw pios antras to leei... kai tin ali ektelesi diladi. efharistw kai pali!
46+2 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Βοήθεια!!!!!!!!!!!!!! Ψάχνω ένα τραγούδι και δεν ξέρω που να το βρω!!!! Είναι του 60-70. Ξένο μπλουζ που έκανε θραύση στα πάρτυ των γονιών μας!!!. Ήταν του κομματι που όλοι έβρισκαν ευκαιρία να απλώσουν λίγο παραπάνω το χέρι τους.. Δεν ξέρω πως λέγεται αλλά ξέρω ότι το ρεφραιν επαναλαμβάνει συνέχεια τη λέξη "sympathy". Το άκουσα πρόσφατα στο ραδιόφωνο από διασκευη και ο πατέρας μου μου είπε πως κάποτε το είχε πει μάλλον κι ο Μπονάτσος. κάτι τέτοιο!!!! Help!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις