Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το τραγουδι, που παιζει στη διαφημιση με την πεταλουδα-που ζει μονο για μια μερα,

ειναι σε καποιο δισκο?

Ποιος ξερει?

Δημοσ.
Το τραγουδι' date=' που παιζει στη διαφημιση με την πεταλουδα-που ζει μονο για μια μερα,

ειναι σε καποιο δισκο?

Ποιος ξερει?[/quote']

K-Os - The Love Song και περιέχεται στο δισκάκι τους ''Joyfull Rebellion''! :wink:

Δημοσ.

Παιδιά, έχω ακούσει στο ράδιο ένα πολύ ωραίο τραγουδάκι, που δε μπορώ να το βρώ..

Η πλάκα είναι, ότι έχω ακούσει να λένε τον τίτλο, αλλά με όσους διαφορετικούς τρόπους κι αν το έβαλα, δεν το βρήκα σε google/allmusic για να βρω τον τίτλο..

"Γιου" λέγεται, απο τους "Τούφεις" (ίνγκρικ ρουλζ :) ).. Έψαξα σαν "2face - You", "Two Face - You", δεν βρήκα τίποτα. Είναι και μικρός ο τίτλος, με κοινές λέξεις, δεν βοηθάει και πολύ.. Απο δω κανείς???

Δημοσ.
Παιδιά σας θυμίζουν τίποτα τα παρακάτω κομμάτια;

ofcourse they do :D

Sample 1 = Musikk ft John Rock - Summer Lovin'

Sample 2 = Ago - Tell Me Where You Are

Sample 3 = Akcent - Kylie

Δημοσ.

Βοήθεια!!!!!!!!!!!!!! Ψάχνω ένα τραγούδι και δεν ξέρω που να το βρω!!!! Είναι του 60-70. Ξένο μπλουζ που έκανε θραύση στα πάρτυ των γονιών μας!!!. Ήταν του κομματι που όλοι έβρισκαν ευκαιρία να απλώσουν λίγο παραπάνω το χέρι τους.. :) Δεν ξέρω πως λέγεται αλλά ξέρω ότι το ρεφραιν επαναλαμβάνει συνέχεια τη λέξη "sympathy". Το άκουσα πρόσφατα στο ραδιόφωνο από διασκευη και ο πατέρας μου μου είπε πως κάποτε το είχε πει μάλλον κι ο Μπονάτσος. κάτι τέτοιο!!!! Help!!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...