Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπράβο όχι μπράβο σε ευχαριστώ πολύ. Τελικά είδες; Από τις χρονιές της Φωσκολιάδας είναι. Για αυτό κάτι μου θύμιζε.

Τώρα να ρωτήσω. Στο Καφέ Της Χαράς και στο Κωσταντίνου κ Ελένης παίζει πολύ κομμάτια από την συλλογή Ultra Lounge με κομμάτια από τα '20s μέχρι και τα 80's. Ψάχνω να βρω το τραγουδάκι με τον κόκορα από το ''Καφέ της Χαράς'' που μου θυμίζει Spike Jones γιατί έχει βάλει πολλά από αυτόν και στις δύο σειρές που τις επιμελείται μουσικά ο Μπαρκούζος. Μην αναφέρω πόσα έχει βάλει και από την συλλογή που ανέφερα πιο πάνω. Aν ακούσετε το Hotcha Cornia του Spike Jones ειδικά θα καταλάβετε. Εγώ παραθέτω το βιντεάκι και ό,τι γίνει

http://www.youtube.com/watch?v=rGltaPu5iLA

Θυμίζει και λίγο βουβό κινηματογράφο έτσι;

Δημοσ.

^^ το κομμάτι είναι σίγουρα αυτό, αλλά για να λέει μπιτάκι πιθανό να ψάχνει κάποιο ρεμίξ,

βγάλανε κι ένα κατεβατό ρεμίξ για το συγκεκριμένο..

το πιο γνωστό είναι αυτό

http://www.youtube.com/watch?v=oS6wfWu0JvA

ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωω πάρα πολυ

να στε καλα

Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω ένα ισπανικό μαλλον κομμάτι που το ερμηνευει γυναίκα με πολύ ιδιαίτερη φωνή. Είναι σε στυλ chill out με ένταση στη φωνή. Σκεφτείτε το άκουσα το Σάββατο 6 και τέταρτο ξημερώματα σε κλαμπ δίπλα στη θάλασσα. Πολύ ταξιδιάρικο!

Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω ένα ισπανικό μαλλον κομμάτι που το ερμηνευει γυναίκα με πολύ ιδιαίτερη φωνή. Είναι σε στυλ chill out με ένταση στη φωνή. Σκεφτείτε το άκουσα το Σάββατο 6 και τέταρτο ξημερώματα σε κλαμπ δίπλα στη θάλασσα. Πολύ ταξιδιάρικο!

δεν δίνεις και πολλά στοιχεία. Μήπως είναι αυτό...?

http://www.youtube.com/watch?v=UfWPiskD28c&feature=related

Δημοσ.

Φιλε νομιζω λεμε το ιδιο γιατι και εγω το ψαχνω μπως λεει σε πολλα σημεια Αβιος η αντιος κομεντε....?

Δημοσ.

Φιλε νομιζω λεμε το ιδιο γιατι και εγω το ψαχνω μπως λεει σε πολλα σημεια Αβιος η αντιος κομεντε....?

Ίσως! Αν το ακούσω μόνο τότε θα ξέρω.

Δημοσ.

Ίσως! Αν το ακούσω μόνο τότε θα ξέρω.

Ωραια αν καποιος το ξερει ας στειλει λΙνκ λεει σε πολλα σημεια αντιος αβιος κομεντε ειναι ισπανικα νμζ αλλα εχει και αγγλικα σε μια φαση....Ευχαριστω!

Δημοσ.

Εμμ οχι δν ειναι αυτο...:/

Αν ειδες ειπα οτι λεει αντιος η αβιος κομεντε σε πολλα σημεια...Και ειναι και ανεβαστικο ;ρ

Ευχαριστουμε παντως :)

σίγουρα δεν είναι αυτό ?

Δημοσ.

Παιδιαααααααα!!ψαχνω εδω και καιρο ενα γερμανικο τραγουδι που ειχε βγει το 2008 νομιζω,τουλαχιστον εγω τοτε το ειχα ακουσει!το επαιζε σε ενα μικρο καναλι αργα τη νυχτα...ηταν απο αυτα τα καναλια τα παρακμιακα που παιζουν συνηθως μουσικη τα ξημερωματα...δεν εγραφε τιτλο!!το τραγουδουσε μια μελαμψη κοπελα σε στυλ μοντελου και το μονο που μπορεσα να συγκρατησω απο τους στιχους ηταν:..du bist erschoenst..aaa steh bett,aaa steh bett... αυτα δεν ξερω καν αν ειναι σωστα και μετα το επαναλαμβανε σε ολο το τραγουδι και ενας αντρας τραγουδουσε απλα με το ρυθμο..ειναι μπιτακι...το βιντεο κλιπ ειναι σε ασπρο φοντο και με κοπελες σε στυλ μοντελου που χορευουν...δε ξερω αν το εχει ακουσει και κανεις αλλος και μπορει να βοηθησει...ευχαριστω προκαταβολικα...

Δημοσ.

σίγουρα δεν είναι αυτό ?

Οχι δν ειναι...:/

Το ακουγα στο ραδιο και θα το βρω ο κοσμος να χαλασει ειναι πολυ ωραιο...://

Δημοσ.

παιδια στο trailer του mega για την σειρα <<4 εποχες>> του παπακαλιατη παιζει ενα ιταλικο (νομιζω) τραγουδι....ξερει κανεις ποιο ειναι?

Δημοσ.

Παιδια ψαχνω ενα house τραγουδι με πολυ ωραια μουσικη.Το μονο που εχω συγκρατισει απο τα λογια ειναι μια γυναικεια φωνη να λεει i have so much energy to give ή κατι τετοιο δν ειμαι σιγουρος :eek:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...