Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Loipon, paizei ena tragoudi o Gold FM sixna pikna, einai to "Don't Let Me Be Misunderstood" twn Animals, diaskeuasmeno apo mia metal mpanta. Ksereis kaneis pio einai to sigkrotima?

Το μυαλό μου πάει σε δύο... Του Eric Burdon και του Gary Moore... Δεν μου έρχεται κάποια άλλη του είδους... :roll: :)

Μεταξύ των δύο αυτών, μάλλον του G. Moore υποθέτω πως θα άκουσες. :)

Δημοσ.

thanks christina alla den mporo na to vro pouthena..

An kapoios exei oreksi na mou to steilei-sikosei kapou apla as mou steilei ena pm!

allios tha to vro pou tha paei!

Δημοσ.

Θυμάται κανείς ένα κλασικό κομάτι, μέσα από ταινίες 90s που παίζει το MEGA συνήθως το Σάββατο το μεσημέρι, και πάει κάπως έτσι:

ooh, yeah...! ooh, yeah...! *pom pom* tsk-tsk-aaah

*pom pom* tsk-tsk-aaah

και το "ooh, yeah...!" το λέει πολύύύ αργάάά. Είμαι σίγουρος οτί το ξέρετε οι περισσότεροι :) Ευχαριστώ

Δημοσ.
Θυμάται κανείς ένα κλασικό κομάτι' date=' μέσα από ταινίες 90s που παίζει το MEGA συνήθως το Σάββατο το μεσημέρι, και πάει κάπως έτσι:

ooh, yeah...! ooh, yeah...! *pom pom* tsk-tsk-aaah

*pom pom* tsk-tsk-aaah

και το "ooh, yeah...!" το λέει πολύύύ αργάάά. Είμαι σίγουρος οτί το ξέρετε οι περισσότεροι :) Ευχαριστώ[/quote']

Θές το "Yello - OH Yeah"

Και το βραβειο για την καλυτερη περιγραφη τραγουδιου παει στον.... :lol: :lol:

:D :lol: :D :lol:

Δημοσ.

psaxnw ena tragoudi pou leei : kai thymamai na grafeis sthn ammo makria sou an zw tha pethanw kai thymamai tous duo mas s ena swma na mou les meine ligo akoma. thelw titlo kai tragoudisth

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...