dj_a.c Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Loipon akousa ston kiss fm ena oraio tragoudaki simera!!!Leei sinexia ''beacause of you''.Sas fotisa???Kserei kaneis pos legetai?Tha pao na to elenkso kai sto site toy kiss.
rasmi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Hello....jacobs76 ;-) Κάτι σου βρήκα....κοίταξε τα mnm σου!!! :grin:
rasmi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Καλησπέρα και πάλι... :razz: ψάχνω για ένα video clip του Jackson στο οποίο, εμφανίζεται ντυμένος σαν αιγύπτιος.... :smile: Αν θυμάται κάποιος κάτι.... :-?
billpeppas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Καλησπέρα και πάλι... :razz: ψάχνω για ένα video clip του Jackson στο οποίο' date=' εμφανίζεται ντυμένος σαν αιγύπτιος.... :smile: Αν θυμάται κάποιος κάτι.... :-?[/quote'] This one dear MJ - Remember The Time
rasmi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 This one dearMJ - Remember The Time Thanks a lot my dear....thanks :grin:
badvariemai Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δεν ξέρω αν πρέπει να το βάλω εδώ ή να κάνω ξεχωριστό post (είμαι σίγουρος ότι θα έχει χαθεί κ δεν θα βρεθεί απάντηση) Τέλος πάντων... Ψάχνω ένα κομματάκι ελληνικό ψιλοreggea που λέει κάτι τέτοιο... Θα ανέβω σε μια μπανανιά και θα αρχίσω να τρώω μπανάνες... Κάποιος μου είπε ότι είναι "κακό συναπάντημα" αλλά δεν βρήκα κάτι.
moutro20 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 πάλι εγώ... λοιπόν θέλω ένα remix του sugar sugar(αυτό που λέει "Sugar.... Oh Honey Honey). αλλά εγώ ψάχνω το remix όπου τραγουδάει ένας άνδρας ή πολλοί που λέει (Sugar... I've got a lot of money). στο dc++ έψαξα αλλά δεν τα κατάφερα με Τόοοοσα αποτελέσματα nomixw oti psaxneis to nasty girl apo nitty
IKARIWTHS Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 paidia xerete pws legete to tragoudi apo to ergo loufa kai paralagh pou tha bgei ton alo mhna stous kinhmatografous?
MariaTs. Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Αυτό το δείγμα είναι από κάποιο κομμάτι της δεκαετίας του '90 (κάπου στο 92-93 συγκεκριμένα ακουγόταν). Μήπως γνωρίζει κανείς ποιο είναι; :neutral:
TheBoyFromSalina Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Το θεο. "Γουγλη ημων, ο εν τοις διαδικτυοις" κτλ. κτλ.
kSiS Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 moutro20 thx αυτός ήταν ο τίτλος που έψαχνα αλλά το θέλω σε ποιο "ρυθμική έκδοση" και πιστεύω πως είναι το Nasty Girl (House Version)
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 paidia xerete pws legete to tragoudi apo to ergo loufa kai paralagh pou tha bgei ton alo mhna stous kinhmatografous? ΠΑΝΩ_ΣΤΗΝ_ΤΡΕΛΑ_ΜΟΥ_ΒΑΝΕΣΑ_ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ_ΚΑΙ_ΟΙ_ΓΙΩΤΑ_7
Silok Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Καλησπέρα.Ενα κομμάτι ρε παιδιά που έχουν καεί νο το παίζουν οι σταθμοί εδώ στο βορρά.Εχει sample από το love in your eyes των gazebo και μια γυναίκα λέει κάτι the love,the lights νομίζω.Anybody knows?
Προτεινόμενες αναρτήσεις