jkice Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Χαίρεται! Ψάχνω ένα τραγούδι, πρέπει να έχει κυκλοφορήσει στα μέσα δεκαετίας 90s (95-96) στο ρεφρέν του λέει "Jump jump jump in the river,jump (and youl have a fever)"κάτι τέτοιο.'Ηταν hitάκι τότε. Καμία ιδέα?
robas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Χαίρεται! Ψάχνω ένα τραγούδι' date=' πρέπει να έχει κυκλοφορήσει στα μέσα δεκαετίας 90s (95-96) στο ρεφρέν του λέει "Jump jump jump in the river,jump (and youl have a fever)"κάτι τέτοιο.'Ηταν hitάκι τότε.Καμία ιδέα?[/quote'] The Movement - Jump
mariosk Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Στην τηλεόραση.....από τις ροκ μπαλάντες που διαφημίζει σε ένα κλαμπ με μουσική (μάλλον compactdisclub) αρχίζει με το "she said..she said..." και το λέει άντρας.... Καμιά ιδέα....; Γιατί εγώ δεν μπόρεσα να το βρω.... emena mou erxete sto mualo amesos David Bowie - Lady Grinning Soul
Natalia Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Γιατί εμένα μου έρχεται στο μυαλό το: So Sad - Marianne Faithfull[/b']; Όχι, καμμία σχέση....
Natalia Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 emena mou erxete sto mualo amesos David Bowie - Lady Grinning Soul Κύριέ μου......τα σέβη μου..... Παρά τη σφαγή των στίχων από μέρους μου, πέσατε διάνα!!!!!! Ευχαριστώ πολύ.....
kSiS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 γεια και πάλι. αναζητώ το παρακάτω τραγούδι το οποίο το πρωτοάκουσα σε κάποια στιγμή στην ταινεία "Mean Girls", δυστυχώς έχω αυτό το μικρό κομμάτι μόνο. http://rapidshare.de/files/6439816/Mean_Girls_Sound.mp3.html
MariaTs. Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 γεια και πάλι. αναζητώ το παρακάτω τραγούδι το οποίο το πρωτοάκουσα σε κάποια στιγμή στην ταινεία "Mean Girls"' date=' δυστυχώς έχω αυτό το μικρό κομμάτι μόνο. http://rapidshare.de/files/6439816/Mean_Girls_Sound.mp3.html[/quote'] Άκουσα το δείγμα αλλά... Άκουσα κι όλα τα δείγματα του soundtrack που βρήκα εδώ, όμως... Για ρίξε και συ μια ματιά και άκουσε! :neutral:
kSiS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 thx μωρέ, το κοίταξα και εγώ αλλά δεν βρήκα αυτό που έψαχνα, μάλλον επειδή στην ταινεία παίζει αυτό το κομματάκι, δεν συμπεριλαμβάνεται ολόκληρο στο cd της ταινείας. thx anyway.
ekkli Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 γειά χαρά ψάχνω ένα τραγουδί που άκουσα στο CLUB.έχουμε και λέμε : παίζει το σαξόφωνο απο το τραγούδι της Jennifer Lopez - Get Right και μόλις τελειώνει το σαξόφωνο αμέσως μπαίνει το σαξόφωνο από ένα αρκετά παλιό τραγούδι και μόλις τελειώνει το σόλο του ο σαξοφωνίστας σκάει μούρη ξανά το Get Right κανονικά από την αρχή και κάπου στα μέσα του τραγουδιού επεμβαίνει το σαξόφωνο από το αρκετά παλιό τραγούδι. μπας κ ο ξύπνιος ο ντιτζέης ειχε μιξαρει μονος του την τζέι λο με το αυθεντικο κομματι -τί αυθεντικο δλδ, κ αυτο διασκευη απ'το νονό το τζέι μπι ειναι αλλά ένιγουέι.. - αυτό λοιπόν που βασίστηκαν οι παραγωγοι για να "φιάξουν" το get right -γιατι σιγα μην ξερει η τζενιφερ απο μουσικη- ειναι το soul power '74 στην εκτελεση από Maceo & the macks ομως. ασχετο/σχετικο (πειτε το κ spoiler) : .........το how gee το θυμαται κανενας ?
sicx1977 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 καλησπέρα ξανά.Γνωρίζει κανείς ποιό είναι το τραγούδι με το οποίο τελείωνε το επεισόδιο της σειράς C.S.I. την Κυριακή το βράδυ στη ΝΕΤ???
vagelisv Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Από τα καλύτερα του Καλοκαιριού.Ringside - Tired to being sorry egrapses! Vgike kai ena polu kalo dance remix gi'auto to tragoudi
MariaTs. Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 ...ασχετο/σχετικο (πειτε το κ spoiler) : .........το how gee το θυμαται κανενας ? Αμέ! Γιατί να μη το θυμόμαστε; How Gee - Black Machine! Τι χορούς είχαμε ρίξει με αυτό στην εποχή του! Τι μου θύμισες τώρα!!! :grin:
jacobs76 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 cristina, rasmi σας ευχαριστω, αυτό είναι!!! Το ξένο το βρήκα, ακόμη ψάχνω τον πουλόπουλο (απ το internet)
kSiS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 πάλι εγώ... λοιπόν θέλω ένα remix του sugar sugar(αυτό που λέει "Sugar.... Oh Honey Honey). αλλά εγώ ψάχνω το remix όπου τραγουδάει ένας άνδρας ή πολλοί που λέει (Sugar... I've got a lot of money). στο dc++ έψαξα αλλά δεν τα κατάφερα με Τόοοοσα αποτελέσματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις