rasmi Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Καλησπέρα!!!Άλλο ένα κομματάκι? Λοιπόν ψάχνω πάλι για ένα slow,του οποίου για άλλη μια φορά δεν γνωρίζω τίτλο... Πρόκειτε για ένα τραγούδι,που είναι πάλι αρκετά...παλιούτσικο, και αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει,είναι πως ειδικά στην αρχή αλλά και κατά την διάρκειά του. έχει φοβερό πιάνο!!!Ακούγεται σαν συνεχόμενη ροή!!! Υπάρχει περίπτωση να το γνωρίζει κανεις?(Cristina?που είσαι?Σ ' έχασα τελευταία!)
billpeppas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Καλησπέρα!!!Άλλο ένα κομματάκι?Λοιπόν ψάχνω πάλι για ένα slow' date='του οποίου για άλλη μια φορά δεν γνωρίζω τίτλο... Πρόκειτε για ένα τραγούδι,που είναι πάλι αρκετά...παλιούτσικο, και αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει,είναι πως ειδικά στην αρχή αλλά και κατά την διάρκειά του. έχει φοβερό πιάνο!!!Ακούγεται σαν συνεχόμενη ροή!!! Υπάρχει περίπτωση να το γνωρίζει κανεις?(Cristina?που είσαι?Σ ' έχασα τελευταία!)[/quote'] Maybe: Alphonse Mouzon - Alone In Paris [ just a guess...αν και δεν νομίζω να λες αυτό ] hm... επίσης Al Stewart - The Year Of The Cat
rasmi Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Maybe: Alphonse Mouzon - Alone In Paris [ just a guess...αν και δεν νομίζω να λες αυτό ] hm... επίσης Al Stewart - The Year Of The Cat Ψάχνω τώρα κι όλα!!! Τι να πω?Γι' άλλη μια φορά:Thnx alot Bill!!!....Eri...
MariaTs. Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 ...Πρόκειτε για ένα τραγούδι' date='που είναι πάλι αρκετά...παλιούτσικο, και αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει,είναι πως ειδικά στην αρχή αλλά και κατά την διάρκειά του. έχει φοβερό πιάνο!!!Ακούγεται σαν συνεχόμενη ροή!!! [/quote'] Aν και μπερδεύτηκα λιγάκι! Είσαι σίγουρη πως είναι τραγούδι κι όχι σκέτη μουσική; Σημειώνεις ότι ακούγεται σαν ''συνεχόμενη ροή'' και το μυαλό μου πάει στο: Apres La Pluie II - Rene Aubry! Για κοίτα κι αυτή την περίπτωση! Α! Μην το ξεχάσω η συνεχόμενη ροή στο κομμάτι αυτό είναι από κιθάρα κι όχι πιάνο!
rasmi Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Aν και μπερδεύτηκα λιγάκι! Είσαι σίγουρη πως είναι τραγούδι κι όχι σκέτη μουσική; Σημειώνεις ότι ακούγεται σαν ''συνεχόμενη ροή'' και το μυαλό μου πάει στο: Apres La Pluie II - Rene Aubry! Για κοίτα κι αυτή την περίπτωση! Α! Μην το ξεχάσω η συνεχόμενη ροή στο κομμάτι αυτό είναι από κιθάρα κι όχι πιάνο! Μαράκι μου καλημέρα... Όχι, το κομμάτι που λέω είναι με πιάνο(φοβερό),και έχει λόγια...και αν θυμάμαι καλά,το έχει και κάποιο spot στην tv με ''αξέχαστες rock ballands'' ή κάτι τέτοιο τέλως πάντων... πάντως...thnx again...φιλάκια!!!
kSiS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 γειά χαρά ψάχνω ένα τραγουδί που άκουσα στο CLUB. έχουμε και λέμε : παίζει το σαξόφωνο απο το τραγούδι της Jennifer Lopez - Get Right και μόλις τελειώνει το σαξόφωνο αμέσως μπαίνει το σαξόφωνο από ένα αρκετά παλιό τραγούδι και μόλις τελειώνει το σόλο του ο σαξοφωνίστας σκάει μούρη ξανά το Get Right κανονικά από την αρχή και κάπου στα μέσα του τραγουδιού επεμβαίνει το σαξόφωνο από το αρκετά παλιό τραγούδι.
jacobs76 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Γεια χαρα σε ολους παιδιά. Ψαχνω ενα τραγουδακι ελληνικό, μαλλον 70'ς, θυμιζει Πασχάλη σε στυλ και φωνή δηλ. ποπ εποχής και παει: "...Α-γα-πημού , αγαπημού! αγαπημού!". Αυτό είναι το ρεφραίν, δεν θυμαμαι καθολου αλλο στιχο, μόνο την μελωδία και προσπάθησα να την αποδώσω με τις πάυλες και τους τόνους. Το τραγουδάει αντρας και απο πίσω κάτι σαν χορωδία με γυναικείες φωνές στο ρεφραίν. Ευχαριστώ
Cristina Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Γεια χαρα σε ολους παιδιά. Ψαχνω ενα τραγουδακι ελληνικό' date=' μαλλον 70'ς, θυμιζει Πασχάλη σε στυλ και φωνή δηλ. ποπ εποχής και παει: "...Α-γα-πημού , αγαπημού! αγαπημού!". Αυτό είναι το ρεφραίν, δεν θυμαμαι καθολου αλλο στιχο, μόνο την μελωδία και προσπάθησα να την αποδώσω με τις πάυλες και τους τόνους. Το τραγουδάει αντρας και απο πίσω κάτι σαν χορωδία με γυναικείες φωνές στο ρεφραίν. Ευχαριστώ[/quote'] «Ana Belen & Victor Manuel - Agapimu» Αυτό είναι μια από τις ξένες versions. Νομίζω πως υπάρχουν κι άλλες. Την Ελληνική δεν μπορώ να θυμηθώ ποιος την έχει ερμηνεύσει. :/
rasmi Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Γεια χαρα σε ολους παιδιά. Ψαχνω ενα τραγουδακι ελληνικό' date=' μαλλον 70'ς, θυμιζει Πασχάλη σε στυλ και φωνή δηλ. ποπ εποχής και παει: "...Α-γα-πημού , αγαπημού! αγαπημού!". Αυτό είναι το ρεφραίν, δεν θυμαμαι καθολου αλλο στιχο, μόνο την μελωδία και προσπάθησα να την αποδώσω με τις πάυλες και τους τόνους. Το τραγουδάει αντρας και απο πίσω κάτι σαν χορωδία με γυναικείες φωνές στο ρεφραίν. Ευχαριστώ[/quote'] Kαλησπέρα και από εμένα .... Το τραγούδι που ψάχνεις είναι ερμηνευμένο από τον Γιάννη Πουλόπουλο!!! :smile:
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 mipos xerei kaneis ena tragoudi pou leei stous stixous "white dust ....... i need you to make me feel complete" houso-progressive kati einai
vagelisv Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Kserei kaneis to tragoudaki rock pou leei "baby you were right, but I was feeling lonely I don't wanna lie, tired of being sorry" Nomizw oti kapws etsi leei toulaxiston... einai polu gnwsto
melody Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Από τα καλύτερα του Καλοκαιριού. Ringside - Tired to being sorry
Natalia Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Στην τηλεόραση.....από τις ροκ μπαλάντες που διαφημίζει σε ένα κλαμπ με μουσική (μάλλον compactdisclub) αρχίζει με το "she said..she said..." και το λέει άντρας.... Καμιά ιδέα....; Γιατί εγώ δεν μπόρεσα να το βρω....
kSiS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 επεξεργάστηκα το τελευταίο μου μήνυμα στο θέμα αυτό αφού η περιγραφή ήταν τελείως λάθος. αυτή είναι η σωστή γειά χαρά ψάχνω ένα τραγουδί που άκουσα στο CLUB.έχουμε και λέμε : παίζει το σαξόφωνο απο το τραγούδι της Jennifer Lopez - Get Right και μόλις τελειώνει το σαξόφωνο αμέσως μπαίνει το σαξόφωνο από ένα αρκετά παλιό τραγούδι και μόλις τελειώνει το σόλο του ο σαξοφωνίστας σκάει μούρη ξανά το Get Right κανονικά από την αρχή και κάπου στα μέσα του τραγουδιού επεμβαίνει το σαξόφωνο από το αρκετά παλιό τραγούδι.
MariaTs. Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Στην τηλεόραση.....από τις ροκ μπαλάντες που διαφημίζει σε ένα κλαμπ με μουσική (μάλλον compactdisclub) αρχίζει με το "she said..she said..." και το λέει άντρας.... Καμιά ιδέα....; Γιατί εγώ δεν μπόρεσα να το βρω.... Γιατί εμένα μου έρχεται στο μυαλό το: So Sad - Marianne Faithfull;
Προτεινόμενες αναρτήσεις