Faith Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Exω και πολυ καιρο να δω την σειρά.Αλλα τα δυο συγκεκριμενα παιζουν πολυ στην 10η εντολη Σ'ευχαριστώ πολύ...έψαχνα αρκετό καιρό να τα βρω..για τους Madrugada κάτι ψιλιαζόμουν, αλλά δεν το είχα σιγουρέψει...thnxxx again!!
Akrepi Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας παιδια ψανχω ενα κομματι ραπ που εχεισ μεσα το ρεφρεν ειναι ινδικο το λεει μια ινδη και ειναι χορευτικο κομματι νομίζο τον ραπερ τον λενε BABE νομιζω το ψαχνω καιρο!!
chryevdo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 ποιο τραγουδι παιζει τωρα ο Νιτρο? στιχος που πιανω... οοοο οοο οοο letting go...
Sweet Angel Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 καλησπερα!!!ψαχνω ενα τραγουδι που παιζει στον nitro radio...τ τραγουδι λεει "i don't know who you are i should have seen the danger i can't get over you , there's been some changes...".το λεει καποιος αντρας. ευχαριστω!!!
N0tisOO7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Dance τραγούδι 2009?-2010 (ακούγεται τώρα αυτό τον καιρό), με έντονο dance beat και με συμμετοχή γυναίκας η οποία κάπου στη μέση περίπου, όταν χαλαρώνει το beat, λέει "All I Want Is You" και μετά επανέρχεται στο αρχικό refren.
pk190583 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια εχω κολλησει. Υπαρχει καποιο κομματι της lady gaga το οποιο ειναι μπαλαντα??? δεν εχει καμια σχεση με το ρυθμο που εχουν τα υπολοιπα τραγουδια της. ειναι αρκετα slow. μπορει να κανω και λαθος αλλα η χροια της φωνης στο κομματι που ψαχνω ταιριαζει σε αυτην. καμια ιδεα???
vaggos_g Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 καλησπερα!!!ψαχνω ενα τραγουδι που παιζει στον nitro radio...τ τραγουδι λεει "i don't know who you are i should have seen the danger i can't get over you , there's been some changes...".το λεει καποιος αντρας.ευχαριστω!!! Εχω την εντυπωση οτι εννοεις αυτο... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=8XL_XnMDgDM[/ame]
Giorgosgate7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας παιδια!!Θα ηθελα τη βοιθεια σας για ενα τραγουδι που ψαχνω! Τα μονα λογια που εχω καταλαβει ειναι οτι λεει (my life is someline)..Εψαξα στο γκουγκλ αλλα δεν λεει τιποτα σχετικο..Το τραγουδι πρεπει να ναι προσφατο!Καθε βοιθεια δεκτη!!
alwin Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά θέλω την βοήθειά σας ψάχνω για ένα κομμάτι μάλλον πρόσφατο, Urban POP ή HIP-HOP με γυναίκα στο ρεφρέν να τραγουδά "τι και αν την πόρτα μας χτυπά τι και αν τα νεύρα μας τα σπά" Ευχαριστώ προκαταβολικά
djmathe Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά θέλω την βοήθειά σας ψάχνω για ένα κομμάτι μάλλον πρόσφατο, Urban POP ή HIP-HOP με γυναίκα στο ρεφρέν να τραγουδά "τι και αν την πόρτα μας χτυπά τι και αν τα νεύρα μας τα σπά" Ευχαριστώ προκαταβολικά το τραγουδι που ψαχνεις ειναι στο δισκο των σταβεντο τον τελευταιο,και λεγετε αλλιοτικο αερα
d3monhunter Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Πριν απο πολλα posts, εψαχνα ενα house τραγουδακι που παιζοταν στα club και parties.Επειδη ακομα παιζεται και ειναι και ωραιο το παραθετω για τυχον μελλοντικες αποριες, δικο σας. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=HCvYIIonn_w&feature=related]http://www.youtube.com/watch?v=HCvYIIonn_w&feature=related[/ame]
dimus1985 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Παίδες καλησπέρα!Ακούω απο το καλοκαίρι στα club ένα μπιτάκι που λέει κάτι σαν οτομπιλ οτομπιλ οτο οτο μομπιλ ή κάτι τέτοιο!ξέρω ότι δεν βοηθάω και πολύ αλλά έτσι ακούγεται.όποιος μπορεί να βοηθήσει..ΤΥ!
Septum Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Το will be missing you απο Puff daddy σε εκδοση με βιολι.το παιζει και στον κοσμο.Δεν μπορω να το βρω καπου.
alwin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 το τραγουδι που ψαχνεις ειναι στο δισκο των σταβεντο τον τελευταιο,και λεγετε αλλιοτικο αερα awesome, Ευχαριστώ πολύ
jim.evag Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 πσαχνω ενα τραγουδι που λει : paper kiss until the night is over η αλλιως dying for kiss and tell the night is over παιζει στο nitro radio kai ειναι clubadiko xalaro please help me...εχω σκασει
Προτεινόμενες αναρτήσεις