DJ_XLR8 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 1. To έχω, θα σου πω αργά το απόγευμα ποιό είναι ακριβώς 3. Ίσως Antoine Clamaran - I feel love 4. Richard X Vs. Liberty X - Being Nobody (κάποιο remix)
Bigi444444 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 KAGE, το 4 είναι το Kay n Stoxx - Ain't Nobody. Για το 3 δεν μπορώ να βγάλω πόρισμα.Η μουσική αυτή είναι ακριβώς έτσι και στο animal love απο level k και στο move ya body από nina sky. Και με την ευκαιρία καλά γιατί όλα κατέβαιναν με 500 byte/sec;
kSiS Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 hallo, ψάχνω ένα κομμάτι το οποίο παίζει πολύ στα clubs, έχουμε και λέμε ... παίζει το beataki για κάμποση ώρα και βγαίνει μία "ηλεκτρική φωνή" και μιλάει, στο τέλος λέει "i want to f*ck you... f*ck you f*uck you" και μπαίνει αμέσως το move your body της Nina Sky αλλά αμέσως από τα λόγια που λέει ["All up in the club looking fly Made your first approach And caught his eye Slowly move your way towards the dance floor"] αυτό που ψάχνω πιό πάνω είναι το 3ο sample από αυτό που ψάχνει ο kage. δεν μπόρεσα να το βρω συνδέοντας τους δύο τίτλους μαζί. Υ.Γ. το briefcase του pathfinder είναι under construction και γι' αυτό κατεβάζει τόσο αργά, και σε κάποιους δεν μπαίνει καν.
billpeppas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 housakia kuriws1 me mpasa 2 3 4 (sto briefkase sto pathfinder' date='pio panw uparxei to koumpi pou leei apo8hkeush/emfanish...se merikous to pezei me thn mia k se allous kanei erwthsh an 8eleis na apo8hkeutei kapou...pws mporeis na to apo8hkeueis an den bgazei erwthsh?[/quote'] Ρε man, τι το θες το pathsucker ? Πιο αργό και από τον θάνατο είναι...βάλε τα σε κανά άλλο ( e.g. rapidshare )... τέσπα... αυτό με τα μπάσα που λές ( το 1ο ) είναι Skylark - That's More Like It Το άλλο είναι bootleg όπως σου είπαν τα παιδιά...Nina Sky το "rnb" που λες...
manosone Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Αλο παιδια.Λοιποοοοον.Ακουσα εχτες προσχτες ενα τραγουδι στον 105,2 το οποο ηταν ελληνικο,ροκ και ελεγε (οχι ακριβως ετσι).."αν μπορεις να αντεξεις την αληθεια στιγμηηηηηηη..,....αν νιωθεις οτι ο τοποσ δεν σε χωραει....στιγμηηηηηηη."Ελεγε πολλες φορες το "στιγμη" και το "αν".Πειτε μου το οποιος ξερει γιατι ειναι κορυφη.
manosone Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Εχω και ενα αλλο πολυ γνωστο το οποιο λεει.."αποψε φιλε σου τραγουδαω,αν με ακους,δεν σε ξεχναω".Ειναι πολυ γνωστο και νομιζω οτι λεγεται "για σενα φιλε".Αν ξερετε κατι για ενα απο τα δυο πειτε μου.
nthanasis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 hi psaxno to kainourgio single ton placebo sean paul kai akoma ena beataki poli gnosto pou kapios tragoudaei kati san aravika!
robas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 hi psaxno to kainourgio single tonplacebo Ίσως να μην ψάχνεις το καινούριο single των Placebo αλλά αυτό: Timo Mass Feat. Brian Molko - First Day που είναι στα φωνιτικά ο τραγουδιστής των Placebo
billpeppas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 hi psaxno to kainourgio single tonplacebo sean paul kai akoma ena beataki poli gnosto pou kapios tragoudaei kati san aravika! Beatάκι με αραβικά...χμ.... πιθανότατα: Arash - Boro Boro
rasmi Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Nα 'μαι και πάλι!!!Σας έλειψα?Λοιπόν ..help!Ψάχνω για ένα καινούριο κομματάκι,--στο mad το άκουσα--,αλλά δεν πρόλαβα να δω τίτλο... πάντως έχει σχέση κάπως με ..''butterfly''και''soul'',και ο τύπος που το λέει έχει σαν σήμα κατατεθέν,του video clip.. ''πεντάλφες'' μπρρρρ!!!!!!!!Το τραγουδάκι όμως λέει...Θα το βρούμε?
Cristina Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Nα 'μαι και πάλι!!!Σας έλειψα?Λοιπόν ..help!Ψάχνω για ένα καινούριο κομματάκι' date='--στο mad το άκουσα--,αλλά δεν πρόλαβα να δω τίτλο... πάντως έχει σχέση κάπως με ..''butterfly''και''soul'',και ο τύπος που το λέει έχει σαν σήμα κατατεθέν,του video clip.. ''πεντάλφες'' μπρρρρ!!!!!!!!Το τραγουδάκι όμως λέει...Θα το βρούμε?[/quote'] Δεν βλέπω MAD και δεν ξέρω το video clip του song για να σου πω με σιγουριά, αλλά το μόνο που μου ήρθε αμέσως στο μυαλό είναι το «Wings Of A Butterfly» των HIM... :roll:
billpeppas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δεν βλέπω MAD και δεν ξέρω το video clip του song για να σου πω με σιγουριά' date='αλλά το μόνο που μου ήρθε αμέσως στο μυαλό είναι το «[b']Wings Of A Butterfly[/b]» των HIM... :roll: Heh...th3 s4me h3r3 Πιστεύω πως για...πρώτη...εκατομμυριοστή φορά η Cris είναι σωστή
rasmi Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δεν βλέπω MAD και δεν ξέρω το video clip του song για να σου πω με σιγουριά' date='αλλά το μόνο που μου ήρθε αμέσως στο μυαλό είναι το «[b']Wings Of A Butterfly[/b]» των HIM... :roll: ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΩΣ....''ΑΠΙΘΑΝΗ'' THANKS A LOT... the big...''sister''!!!
poromenos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 παιδια καουσα ενα τραγουδι στο ραδιο λιγο φλορικο.συνεχια οοοοοοοοο πηγενε και ελεγε i dont want be lonely any more.το ξερετε?πως το λενε και ποιος το ραγουδαει?
billpeppas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 παιδια καουσα ενα τραγουδι στο ραδιο λιγο φλορικο.συνεχια οοοοοοοοο πηγενε και ελεγε i dont want be lonely any more.το ξερετε?πως το λενε και ποιος το ραγουδαει? Rob Thomas - Lonely No More
Προτεινόμενες αναρτήσεις