Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
0:05 Oasis - Roll with it

4:34 Oasis - Better man

6:15 Oasis - Dont Look Back In Anger

7:44 Oasis - Cigarettes & Alcohol

;)

Roll With It,Better Man,Don't Look Back In Anger,Cigarettes and Alcohol

με τη σειρα που τα εγραψα.Τσεκαρε το καινουριο CD τους "Time Flies" ειναι κατι σαν best of περιεχει σχεδον ολα, τα καλυτερα τους τραγουδια.

EDIT:ουπς με προλαβαν

θενξ και τους δυο...

Δημοσ.

Εχθές στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 έπαιζε ένα τραγουδάκι που έλεγε "i was wrong ... again",ήταν ρετρό κομμάτι και έπαιξε αρκετές φορές στο βιντεάκι παρουσίασης κάποιων κοριτσιών.Ξέρει κανείς ποιο είναι?

Δημοσ.

Allo και παλι.Ψαχνω ενα housaki το οποιο τελευταια το ακουω πολυ.Μιλαει μια γκομενα αλλα μιλαει δεν τραγουδαει και χωνει απο πισω to beat.Τα φωτα σας Thanks :D

Δημοσ.

ψαχνω ενα τραγουδι αρκετα παλιο και δεν ξερω αν μπορει να βοηθησει καποιος απο εδω! δεν εχω και αρκετα στοιχεια! βασικα στο ρεφρεν λεει i love you francis η i love you baby το τραγουδαει αντρας ειναι τραγουδι δεκαετιας 60 η 70 και εχω την αισθηση οτι ειναι απο ελληνικο συκροτημα.....με ξενο στοιχο....ευχαριστω!!!!!!

Δημοσ.

παιδια ενα τραγουδι housaki που λεει "as much as i want youuuuuuuuu...i wont help you runaway..." παιζει νομιζω Athens DeeJay.. oποιος το ξερει..

Δημοσ.
Παιδες help!!!!Ψαχνω κομματι,το ακουσα σημερα στο radio στον wave fm.Ειναι ψιλο drum and bass κομματι(σε αυτο δινεται περισσοτερο εμφαση αλλα οχι μονο).Το τραγουδι μια γυναικα και ενας αντρας.Ο τυπας ειπε τον τιτλο αλλα δεν το πολυ επιασε.....ηταν κατι του στυλ ΧΧΧ (οντως χχχ,οχι οτι δεν ξερω τι ειναι) και το τραγουδι τελειωνει σε ize(οπως το galvanize πχ)...

χχχ - ...ize εν ολιγοις ή κατι τετοιο!!!plzzzzzz help!

κανεις....?

Δημοσ.
κανεις....?

drum n bass δεν ειναι,

αλλα θα μπορουσε μηπως να ειναι The xx - Crystalised ?

Δημοσ.

Παιδιά μπαίνοντας σε αυτή τη σελίδα παίζει αυτόματα μία λιστα με τραγούδια.

http://www.discovinilio.com/

Ξέρει κανείς να μου πει από ποιο τραγούδι είναι η μελωδία που ακούγεται 4η κατά σειρά (αμέσως πριν δηλαδή τη μελωδία από το "Keep me hangin' on" της Kim Wilde);

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.
Παιδιά μπαίνοντας σε αυτή τη σελίδα παίζει αυτόματα μία λιστα με τραγούδια.

http://www.discovinilio.com/

Ξέρει κανείς να μου πει από ποιο τραγούδι είναι η μελωδία που ακούγεται 4η κατά σειρά (αμέσως πριν δηλαδή τη μελωδία από το "Keep me hangin' on" της Kim Wilde);

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Vangelis - Pulstar (αλλα στο site ειναι σε καποιο remix)

Οπως κ να χει, πολυ καλό!!:-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...