Gbax13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Παιδιά έχω κολλήσει και ψάχνω το δεύτερο soundtrack του top gun. Δεν μπορώ να θυμηθώ τον τίτλο (τοεχω στο πισι μου κάπου αλλά βρμ να ψάχνω... Εννοείται ότι δεν ψάχνω το take my breath away αλλά το άλλο που ακούγεται στην αρχή. Καμία βοήθεια; :S Sent from my iPod touch using Insomnia.app
greeneye Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 παιδια μια βοηθεια ψαχνω αυτο το ξενο χορευτικο http://www.wikiupload.com/yleHxkul καντο ενα κοπο,700 kbyte einai να το ακουσετε. ευχαριστω!
Sweet Angel Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 ναιαιαιαιαι!!!αυτό είναιαιαι!!!!σ ευχαριστώ πάααααρα πολύ!!! ) ---------- Προσθήκη στις 19:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:41 ---------- το 2ο κομματι που ψάχνεις είναι αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=x0SaHs3ZET0 ναιαιαιαιαι!!!αυτό είναιαιαι!!!!σ ευχαριστώ πάααααρα πολύ!!! )
GiannisTMA Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 ψάχνω ένα τραγούδι....παίζεται σ ένα video από την προετοιμασία των mad video music awards....το τραγουδάει μια γυναίκα και έχω την εντύπωση ότι λέει "move your body" και δεν ξέρω παρακάτω.....όποιος γνωρίζει κάτι ας μου πει.....ευχαριστώ!!!
linkin Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Παιδες help!!!!Ψαχνω κομματι,το ακουσα σημερα στο radio στον wave fm.Ειναι ψιλο drum and bass κομματι(σε αυτο δινεται περισσοτερο εμφαση αλλα οχι μονο).Το τραγουδι μια γυναικα και ενας αντρας.Ο τυπας ειπε τον τιτλο αλλα δεν το πολυ επιασε.....ηταν κατι του στυλ ΧΧΧ (οντως χχχ,οχι οτι δεν ξερω τι ειναι) και το τραγουδι τελειωνει σε ize(οπως το galvanize πχ)... χχχ - ...ize εν ολιγοις ή κατι τετοιο!!!plzzzzzz help!
Fanis_17 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Ψαχνω ενα πανισγνωστο τραδουδι καινουριο εδω και 1-2 μηνες παιζει, ειναι σουπερ club summer hit και ακουγεται παντου ολη την ωρα!!!!! Σε clubs και ραδιο. Dance τυπου με ωραιο ρυθμο με λογια καπως γαλλικα πρεπει να 'ναι αλλα με περιεργη προφορα σαν αλβανογυφτος να τα λεει.
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Ψαχνω ενα πανισγνωστο τραδουδι καινουριο εδω και 1-2 μηνες παιζει, ειναι σουπερ club summer hit και ακουγεται παντου ολη την ωρα!!!!! Σε clubs και ραδιο. Dance τυπου με ωραιο ρυθμο με λογια καπως γαλλικα πρεπει να 'ναι αλλα με περιεργη προφορα σαν αλβανογυφτος να τα λεει. Alors on Dance απο Stromae?
Fanis_17 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Alors on Dance απο Stromae? Nαι φιλε thanks εισαι κορυφη!!!! σου χρωσταω. τι θελεις?
greeneye Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 αν να βρειτε και το δικο μου,το εχο και ηχογραφημενο γμτ! πληρωνω οσο οσο!
kage Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 αν να βρειτε και το δικο μου,το εχο και ηχογραφημενο γμτ! πληρωνω οσο οσο! [ame] [/ame]
pavilion_alex Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 http://www.greektube.org/content/view/72065/2/ γνωρίζει κανείς το τραγούδι που παίζει στους τίτλους τέλους?
firmis132 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Καλησπερα, ψαχνω βασικα για ενα τραγουδι που ακουσα τυχεα στον δρομο... το τραγουδι ηταν σε φαση '70 σαν το "σε συναντισα στη πλαζ" το θεμα του τραγουδιου ηταν ο παλιατζης (νομιζω) και στο ρεφρεν ειχε γυναικια φωνιτικα που λεγαν κατι σαν "παλιατζη παρ οτι θες, παλιατζη παρ οτι θες" εχει κανεις την παραμικρη ιδεα ποιο θα μπουρουσε να ειναι αυτο? (βεβεα στις μιχανες αναζητισης βρισκω μονο το κοματι του Στρατου Διονυσιου, το οποιο δεν εχει σχεση με αυτο που ψαχνω - τουλαχιστον σε ρυθμο) --bump
lizoumpoulou Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 http://www.greektube.org/content/view/72065/2/ γνωρίζει κανείς το τραγούδι που παίζει στους τίτλους τέλους? [ame] [/ame]
greeneye Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 THEOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS χιλια ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω κερναω καφε φαγητο οτι θεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς και ρωσιδα ακομα σου στελνω! να σαι καλα ρε φιλε...μου εφτιαξες ολη την ΜΕΡΑ!
groody Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 ραπ-hip hop κομματι , αμερικανικο , "αλητικα" φωνητικα , και νομιζω οτι ακουω αυτους τους στιχους. "lets get this party started yea oh oh" ευχαριστω πολυ , δε με εχετε απογοητευσει ποτε μεχρι τωρα ---------- Προσθήκη στις 17:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:25 ---------- βρεθηκε. started=jumpin ... BLAZIN SQUAD here 4 one
Προτεινόμενες αναρτήσεις