Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ειμαι σε κατασταση απελπισιας,κυριως γιατι το τραγουδι που ψαχνω οταν παιζοταν μου ειπε φιλος μου οτι το ξερει δεν προσπαθησα να κρατησω λογια και μετα μου ειπε οτι μου εκανε πλακα.ΛΟΙΠΟΝ,οι μονες πληροφοριες ειναι καλοκαιρινο πολυ dance κομματι τραγουδαει αντρας μαλλον;p σχετικα παλιο νομιζω σε καποια λατινικη γλωσσα απο αντρα,αλλα εχει και rnb στοιχειο μεσα.ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ!Ας πουμε φερνει σε αυτο στον ολο χαρακτηρα οχι συγκεκριμενα σε κατι http://www.youtube.com/watch?v=Z5snVI0Iprw&playnext_from=TL&videos=Ld-lSKaOn2c Ριχτε προτασεις και ας μην ειστε σιγουροι.=D παλια παιζοταν πολυ τωρα ειχα καιρο να το ακουσω

μηπως αυτο?

[ame]

[/ame]

μια ιδεα εριξα!

Δημοσ.
μηπως αυτο?

μια ιδεα εριξα!

Δεν ειναι αυτο αλλα σε ευχαριστω.Ειπα στοιχους σε καποια μαλλον λατινικη γλωσσα.Οχι αγγλικα :P

Δημοσ.

πολυ ωραιο τραγουδακι εχει τωρα στο ελλαδα εχεις ταλεντο ... στο τελος με τους πολωνους ακροβατες

ξερεις κανεις ποιο ειναι?

Δημοσ.

ψάχνω ένα κομμάτι, γαλικό με σαξόφονο, σαν το alors on dance, πάνω κάτω, και σε κάποια φάση λέει "τσά, τσά" κάτι τέτοιο. αν το βρείτε κερδίζετε τουλίμπα.:lol:

Δημοσ.

Παιδια ψαχνω ενα γαλλικο τραγουδι που ακουγεται πολυ συχνα στα ραδιοφωνα εδω και λιγο καιρο (Kiss fm)....κατα τα αλλα δεν γνωριζω κατι περισσοτερο :rolleyes: :rolleyes: ...Αν παει το μυαλο σας καπου βοηθηστε!!!! :-) :-) :-)

• Moderators
Δημοσ.
Παιδια ψαχνω ενα γαλλικο τραγουδι που ακουγεται πολυ συχνα στα ραδιοφωνα εδω και λιγο καιρο (Kiss fm)....κατα τα αλλα δεν γνωριζω κατι περισσοτερο :rolleyes: :rolleyes: ...Αν παει το μυαλο σας καπου βοηθηστε!!!! :-) :-) :-)

Stromae - Alors On Dance

Gregoire - Toi Plus Moi

Μηπως?

Δημοσ.

Καλησπερα,ψαχνω 3 τραγουδια.Το πρωτο εχει παιξει και στο ραδιο αρβυλα παλαιοτερα και λεει συνεχως when i feel everything you feel,when you feel everything i feel,ελληνας το λεει,αυτα ξερω μονο.Το δευτερο ειναι το remix του let it go των capetown απο τον dj paolo,αν καποιος εχει καποιο site να το κατεβασω ας μου πει.Και τελος ενα παλιο τραγουδι που τραγουδαει ενα μωρο και λεει κατι σαν son't do it to me baby ή κατι που ακουγεται σαν αυτο,αφου μιλαει μωρο και δεν το καταλαβαινω καλα:P.Ελπιζω να με βοηθησετε :D

Δημοσ.

Τους τελευταίους μήνες ξεκίνησαν να παίζονται συχνά-πυκνά (σε mainstream ραδιόφωνα) κομμάτια neo-soul/pop-soul -πως λέγεται αυτό το ρεύμα;- στο στυλάκι του [ame=http://www.youtube.com/watch?v=YkXOfuS5T7c&feature=related]Impossible[/ame], ίσως και πιο pop. Πείτε μερικούς τίτλους αν ξέρετε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...