Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω ένα τραγούδι, του οποίου θυμάμαι μόνο κάτι στίχους :

Λέει κάπου:

"κίνησα για να σε βρω μέσα στους ξένους τόπους και ρωτώ στη γλώσσα τους άγνωστους αθρώπους"

κάπου αλλού λέει: "και διαβατάρικα πουλιά μου είπανε πως ζεις σε ξένες χώρες"

Επίσης, ο τραγουδιστής στην αρχή και στη μέση -περίπου- του τραγουδιού πετάει κάποιες γαλλικές φράσεις κι ένα "γιαχαμπίμπι".

Ξέρει κανείς τίτλο; Έβαλα τους στίχους στο google αλλά 0 αποτέλεσμα.:rolleyes:

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει ένα τραγούδι που παίζει στον Red 96.3 και παίζει συνέχεια τώρα τελευταία..

Στο ρεφρέν λέει: "Travelled around the world, spending the knowledge of my life... but when

you're a traveller it's tha price you have to pay."

Το ξέρει κανένας;

Δημοσ.
Μηπως γνωριζει κανεις το παρακατω τραγουδι? Ειναι απο την διαφημιση του Dancing with the stars, την τελευταια, που βγαινει η μακρυπουλια απο το αυτοκινιτο στο τελος.

Link: http://www.facebook.com/pages/ANT1-Dancing-with-the-Stars-Official-Page/381134217575?ref=ts#!/video/video.php?v=1234274860248&ref=mf

Enjoy! ;-)

Δημοσ.

ψαχνω ενα κομματι που λεει: κανε οτι θες εσυ, τι ζητας απτη ζωη, μην σε νοιαζει πια το χτες κανε τη ζωη που θες, και αν αλλαξει ο ρυθμος εχει ερθει ο καιρος..

τραγουδαει μια κοπελα και υπαρχει και ενας ας τον πουμε ραπερ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
ψαχνω ενα κομματι που λεει: κανε οτι θες εσυ, τι ζητας απτη ζωη, μην σε νοιαζει πια το χτες κανε τη ζωη που θες, και αν αλλαξει ο ρυθμος εχει ερθει ο καιρος..

τραγουδαει μια κοπελα και υπαρχει και ενας ας τον πουμε ραπερ

Goin' Through ειναι σιγουρα, θα βρω και το κομματι... Ειναι το "Κανε οτι θες" απο το δισκο τους "III" του 1998.

Επεξ/σία από parisb
Δημοσ.

μεγάλε είσαι αρχηγός το έψαχνα και εγώ το κομμάτι αυτό!

---------- Προσθήκη στις 14:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:24 ----------

μεγάλε είσαι αρχηγός το έψαχνα και εγώ αυτό το κομμάτι!

Δημοσ.

άκουσα ένα τραγουδάκι στον best αλλά ούτε το shazam βοήθησε ούτε τπτ :(

λέει κάπως έτσι,i've had my days.. so walking back.. i'm ready for the final round.. rainy scenes..

τίτλο είπε i love you just the way you are, αλλά δε βρίσκω τπτ :/

Δημοσ.

Παιδιά αν μπορείτε να βοηθήσετε...

Ψάχνω ένα τραγούδι που μάλλον πρέπει να το τραγουδάει γυναίκα (δεν είμαι σίγουρη με την φωνή που 'εχει) είναι μπαλάντα και θυμάμαι μόνο ότι λέει "I don't know why baby tell me why...."

Το ψάχνω 2 χρόνια:rolleyes:

Δημοσ.
άκουσα ένα τραγουδάκι στον best αλλά ούτε το shazam βοήθησε ούτε τπτ :(

λέει κάπως έτσι,i've had my days.. so walking back.. i'm ready for the final round.. rainy scenes..

τίτλο είπε i love you just the way you are, αλλά δε βρίσκω τπτ :/

συν εδώ ότι πρόλαβα να ηχογραφήσω

http://www.mediafire.com/?zljizmdmzyy

Δημοσ.

Παιδες καλησπερα! Ακουσα μολις στο ραδιο μια εκτελεση του Fade Out απο Radiohead με την συνοδεια μιας γυναικας τραγουδιστριας! Ξερεις κανεις ποια εκτελεση ειναι και που μπορω να την βρω;

Ευχαριστω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...