Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλημέρα και όπως και να χει σ'ευχαριστώ πολύ. Το κομμάτι είναι διασκευή νομίζω, αρα και όχι παλιό. ενδεχομένως να είναι η διασκευή αυτού που λες. Αλλα δεν είναι αυτό. Να φανταστείς το ακουσα στον Village fm. :rolleyes:

δε βοηθαει ούτε you tube, ούτε google....:cry:

χμ..για να το παίζει ο village kai το star λογικά είναι mainstream κομμάτι :rolleyes:

Για κοίτα μήπως είναι αυτό..:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=mpiTUmCsJZI[/ame]

Δημοσ.

Κανένα που λέγεται Κάρι μπέαρ κάπως έτσι μου το είπαν, αλλά δεν ξέρω πως γράφεται. Έρχεται κανενός τίποτα??? House- chill out πρέπει να είναι...

//Δεν λέω την πράσινη μαλακία...

Δημοσ.

ρε συ και εγω αυτο το τραγουδι ψαχνω απεγνωσμενα εδω και 1-2 βδομαδες...αν ξερει καποιος κατι ας βοηθησει παρακαλω ....:((

---------- Προσθήκη στις 20:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:06 ----------

μπορει να μου πει καποιος αν ξερει το ταργουδι που ακουγεται στο καινουργιο τρεϊλερ του αλφα για την εκπομπη αγροτης μονος ψαχνει;ειναι κατα πασα πιθανοτητα rock κομματι και το ψαχνω απεγνωσμενα εδω και 1-2 βδομαδες...αν ξερει καποιος κατι ας βοηθησει παρακαλω ....:((

Δημοσ.
γεια σας ψαχνω απεγνωσμενα ενα ελληνικο τρραγουδι αργο ραπ που παιζει στο ρυθμο αντρας το τραγουδααει και λεει χωρια σου ομως υποφερω θελω να σου το υπενθυμισω μηπως ετσι καταφερω λιγο να σε συγκινησω θελω ενα γραμμα να σου γραψω

οποιος ξερει κατι ας βοηθησει ευχαριστω

:cry:kapoios??

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ψάχνω ένα τραγούδι, ισπανικό, σαν μπαλάντα, και παίζει συχνά στο ράδιο.(Love radio) Ο ερμηνευτής είναι άντρας. Δυστυχώς μόνο αυτά γνωρίζω, και μάλλον γι' αυτό δεν το έχω βρει ακόμη.. :P

Ελπίζω να γνωρίζεται κάτι, οτιδήποτε (έστω και ρομαντικά ισπανικά τραγούδια, μήπως το αναγνωρίσω.. )

Ευχαριστώ..

Δημοσ.

λοιπόν...πάμε σε κάτι δύσκολο....μουσικό κομμάτι...μόνο με κιθάρες...ρομαντικό....και ακουγόταν κάποτε σε ένα διαφημιστικό απο το Compact Disk Club στην TV.....καμιά ιδεαααααα???

Δημοσ.
πετάω το europa - santana

αααα.....sorry τωρα ειδα....να γινω πιο συγκεκριμένος.....κλασσικές κιθάρες...καθόλου ηλεκτρικός ήχος..... ;)

Δημοσ.
λοιπόν...πάμε σε κάτι δύσκολο....μουσικό κομμάτι...μόνο με κιθάρες...ρομαντικό....και ακουγόταν κάποτε σε ένα διαφημιστικό απο το Compact Disk Club στην TV.....καμιά ιδεαααααα???

Θα πας αναγκαστικά εδώ

Πρωτα απολα πρέπει όπως και δηποτε να θυμηθείς πως λεγοταν η συλλογή,γιατι έχουν κυκλοφορήσει αρκετές απ'ότι βλέπω.

Αν βρεις ποια ηταν αυτή που περιείχε αυτό το τραγούδι που σαρεσε μετα η δουλειά σου γινεται αρκετά πιο ευκολη αφου σε καθε συλλογή έχει ηχητικό αποσπασμα 30 δευτερολέπτων για καθε κομμάτι.θέλει δουλίτσα αλλα μπορείς να το βρεις.

P.S:Και εμένα μου αρεσε ενα τραγούδι απο αναλογο διαφημιστικό και είχα ψαξει στην σελίδα.οχι μόνο είχα βρεί αυτό που μαρεσε αλλα εμαθα και αλλα ωραία μες στην ίδια συλλογή.Αναλογα με το ύφος του κομματιού ωαγε και στην αναλογη συλλογή.

Δημοσ.
Καλησπέρα. Ψάχνω ένα τραγούδι, ισπανικό, σαν μπαλάντα, και παίζει συχνά στο ράδιο.(Love radio) Ο ερμηνευτής είναι άντρας. Δυστυχώς μόνο αυτά γνωρίζω, και μάλλον γι' αυτό δεν το έχω βρει ακόμη.. :P

Ελπίζω να γνωρίζεται κάτι, οτιδήποτε (έστω και ρομαντικά ισπανικά τραγούδια, μήπως το αναγνωρίσω.. )

Ευχαριστώ..

Παιδιά εντάξει το βρήκα!

Είναι το el corazon - Arno Elias

:-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...