Προς το περιεχόμενο

Name that tune (αναζητήσεις τραγουδιών)

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια..Ψάχνω ένα κομμάτι το οποίο ειναι beataki και λεει ''fuck me''...''why don't you fuck me''νομιζο,αλλα δεν ειμαι σιγουρος...το λεει γυναικα...αν ξερει καποιος πιο μπορει να ειναι ας απαντηση..Ευχαριστω.. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και οι Prodigy το πήραν από το You're No Good For Me της Kelly Charles (1987)!

Eνδιαφερον πληροφορια thx.Αν ξερεις και κανα αλλο παρομοιο ετσι με φωνες σε συγχρονα τραγουδια που εχουν παρει απο παλιοτερα στειλε =D

Καλησπέρα παιδιά! Ψάχνω ένα κομμάτι το οποίο (έχω την εντύπωση οτι) λέγεται "For your love" και ενδεχομένως να είναι επανεκτέλεση. Ωστόσο δεν έχω προλάβει να ακούσω στίχους, όλο το πετυχαίνω στο τέλος ή κάποιος μλάει πάνω και το google δε βοηθάει.

Έπαικε πριν λίγο στις ειδήσεις του Star την ώρα που μιλούσε ο Κοτέντος, ή κάτι έλεγαν γι αυτόν.

Ξέρει κανείς τίποτα;

Πολύ γνωστό τραγούδι με αυτόν τον τίτλο είναι των Yardbirds (συγκρότημα όπου συμμετείχαν οι Eric Clapton, Jeff Beck και ο Jimmy Page μετέπειτα κιθαρίστας των Led Zeppelin).

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=NnXzkcenzDI&feature=related[/ame]

Δεν ξέρω αν βοήθησα.... :fear::-)

μηπως ξερει κανεισ το τραγουδι απο την διαφημιση για το καινουριο αγροτης μονος ψαχνει?? κατι πιανω σε without you μεσα στο τραγουδι αλλα δεν ακουγεται καλα να καταλαβω τα αλλα lyric. Ειναι ενας τυπος που τραγουδαει μαλλον rock.

Πολύ γνωστό τραγούδι με αυτόν τον τίτλο είναι των Yardbirds (συγκρότημα όπου συμμετείχαν οι Eric Clapton, Jeff Beck και ο Jimmy Page μετέπειτα κιθαρίστας των Led Zeppelin).

http://www.youtube.com/watch?v=NnXzkcenzDI&feature=related

Δεν ξέρω αν βοήθησα.... :fear::-)

Καλημέρα και όπως και να χει σ'ευχαριστώ πολύ. Το κομμάτι είναι διασκευή νομίζω, αρα και όχι παλιό. ενδεχομένως να είναι η διασκευή αυτού που λες. Αλλα δεν είναι αυτό. Να φανταστείς το ακουσα στον Village fm. :rolleyes:

δε βοηθαει ούτε you tube, ούτε google....:cry:

παιδια ψαχνω ενα τραγουδι που το παιζει ο νιτρο και στο ρεφρεν λεει goodbye goodbye..μπιτακι ειναι και το ρεφρεν το λεει γυναικα...επισης πριν καποιες μερες αν ακουει καποιος Κωστοπουλο στο νιτρο εβαλε ενα τραγουδι μετα απο ειδησεις με κατι βιολια...αν το ξερει κανενας ας το πει ευχαριστω

try this link

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=oW9JAoF-la0[/ame]

Δεν θυμάμαι πια μέρα, οι Ράδιο Αρβύλα είχαν φέρει ένα συγκρότημα που έλεγε ένα τραγούδι που έλεγε "θέλω να γίνω αμερικάνος, αμερικάνος...."...Ξέρει κανείς ποιο ήταν το συγκρότημα και πως λέγεται το τραγούδι????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

γεια σας ψαχνω απεγνωσμενα ενα ελληνικο τρραγουδι αργο ραπ που παιζει στο ρυθμο αντρας το τραγουδααει και λεει χωρια σου ομως υποφερω θελω να σου το υπενθυμισω μηπως ετσι καταφερω λιγο να σε συγκινησω θελω ενα γραμμα να σου γραψω

οποιος ξερει κατι ας βοηθησει ευχαριστω

Καλησπέρα, ψάχνω τον τίτλο ενός τραγουδιού που τραγουδά γυναίκα, ισπανικά ίσως και σαν να λέει ‘kisas’ σε ορισμένα σημεία του τραγουδιού. Το έχω ακούσει στο Nitro και Best, άλλα στοιχειά δεν γνωρίζω. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει. Ευχαριστώ

Καλησπέρα, ψάχνω τον τίτλο ενός τραγουδιού που τραγουδά γυναίκα, ισπανικά ίσως και σαν να λέει ‘kisas’ σε ορισμένα σημεία του τραγουδιού. Το έχω ακούσει στο Nitro και Best, άλλα στοιχειά δεν γνωρίζω. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει. Ευχαριστώ

Μήπως εννοείς αυτό; ;)

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=Y0ODiWx98o0[/ame]

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...