tds2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Ναι αυτο ειναι στην αρχη.. ευχαριστω!(για αυτο κατι μου θυμιζε) αμα ξερει κανεις αλλος και τα επομενα ας βοηθησει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zenso Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 αμα ξερει κανεις αλλος και τα επομενα ας βοηθησει! David Bowie - Sound and Vision James Brown - Papa's got a brand new bag Blondie - Atomic και μένει ένα στο τέλος,που δε το ξέρω. Το mix έγινε μάλλον για τη διαφήμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickathens Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 καλημερα θα ήθελα να ρωτήσω για 2 ωραιότατα ξένα dance και πρόσφατα κομματάκια τα οποία τα άκουσα σήμερα στο nitro radio... και τα δυο κομμάτια απο γυναικες.. τα αγγλικά μου είναι του στυλ " I love you, you love i? " xaxa καθότι το Lower το έχω πάρει αρκετά χρόνια πριν οπότε... 1. για το πρώτο κομματι έπιασα τις εξης φράσεις μέσα: " in my life, that everything, doesn't matter,you said goodbye ή say goodbye" .... 2. ενώ για το δεύτερο: " sometimes there is a reason, i dont know why but can .." Αν κάποιος καταφέρει και βρει κάτι τον ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kelseen Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Ακριβώς!!! Ευχαριστώ πολύ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tds2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 David Bowie - Sound and VisionJames Brown - Papa's got a brand new bag Blondie - Atomic και μένει ένα στο τέλος,που δε το ξέρω. Το mix έγινε μάλλον για τη διαφήμιση. Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω πολυυυυυυ!!!:-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dee001 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) το ooo... που ακούγεται στην αρχή κάτι μου θυμίζει, είναι από ένα τραγούδι νομίζω! από ποιο? Το Bad Romance σαν ρυθμό έχει πάρει sample από την αρχή αυτού του τραγουδιού: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Mes5G0Q4Ykw[/ame] Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2010 από dee001 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Εμένα μου αρέσει ένα κομμάτι ξένο ηλεκτρονικό πριν καμια 10ρια χρόνων, και ξεκινάει κοπέλα και λέει "lets fuck" και μετα ξεκινά τρελή μουσική ξεσηκωτική.Χορευτικο θα μου άρεσε να το βρω Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2010 από kyriakh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dee001 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Ψάχνω τίτλο από ένα παλιό ντίσκο κομμάτι. Στο ρεφρέν λέει κατά προσέγγιση: Come on and dance up to the sky... ...way up high... ...our lasting word Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Septum Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=ZrDUv7Av8cc&feature=related[/ame] στο 0:35 αυτο που μπαινει ψαχνω απο ποιο τραγουδι ειναι αυτη η φωνη απο πισω..η το συγκεκριμενο τραγουδι εστω..οποιος γνωριζει =D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parisb Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ZrDUv7Av8cc&feature=related στο 0:35 αυτο που μπαινει ψαχνω απο ποιο τραγουδι ειναι αυτη η φωνη απο πισω..η το συγκεκριμενο τραγουδι εστω..οποιος γνωριζει =D Prodigy - No good (Start the dance) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stoixeio Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 μηπως ξερει κανεισ το τραγουδι απο την διαφημιση για το καινουριο αγροτης μονος ψαχνει?? κατι πιανω σε without you μεσα στο τραγουδι αλλα δεν ακουγεται καλα να καταλαβω τα αλλα lyric. Ειναι ενας τυπος που τραγουδαει μαλλον rock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Septum Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Prodigy - No good (Start the dance) 1000thx...=D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lenalie_nkt Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά! Ψάχνω ένα κομμάτι το οποίο (έχω την εντύπωση οτι) λέγεται "For your love" και ενδεχομένως να είναι επανεκτέλεση. Ωστόσο δεν έχω προλάβει να ακούσω στίχους, όλο το πετυχαίνω στο τέλος ή κάποιος μλάει πάνω και το google δε βοηθάει. Έπαικε πριν λίγο στις ειδήσεις του Star την ώρα που μιλούσε ο Κοτέντος, ή κάτι έλεγαν γι αυτόν. Ξέρει κανείς τίποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dee001 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Prodigy - No good (Start the dance) 1000thx...=D ...Και οι Prodigy το πήραν από το You're No Good For Me της Kelly Charles (1987)! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=JDQfPznkfzU[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Septum Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Και οι Prodigy το πήραν από το You're No Good For Me της Kelly Charles (1987)!Eνδιαφερον πληροφορια thx.Αν ξερεις και κανα αλλο παρομοιο ετσι με φωνες σε συγχρονα τραγουδια που εχουν παρει απο παλιοτερα στειλε =D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις