Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάμε πάλι:

Πολύ γνωστό κομμάτι τέλη 90s πιθανώς, συχνά-πυκνά το βάζουν ακόμα, ρυθμός που θυμίζει σαν αφρικάνικο, bongos / κρουστά, γυναικεία φωνή που κάνει λαρυγγισμούς σε άγνωστη γλώσσα (λέει κάτι σαν "αεοε..αεοε..τετία τιτιμαγια.." :X)

Πολύ γνώριμος ήχος.

Θυμίζει κάτι σε κανένα;

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα παιδια

ενα τραγουδι που εχει παιξει στο 100,3

καποιοι στιχοι ειναι:

everything that she wants

everything that you want

cause the air that you breathe

and the smoke..

when you walk on the streets..

αν καποιος καταλαβε παρακαλω βοηθηστε!!!

το ψαχνω καιρο!!

Δημοσ.
δεν ειναι αυτο αλλα ειναι καπω ετσι..............δες αμα μπορεις να το βρεις........σε ευχαριστω...

Αυτό που σου έδωσα παραπάνω είναι cover (δηλ. δεν ακούγεται καθόλου Akon, μόνο γυναικεία φωνητικά). Αν όμως σε αυτό που ψάχνεις ακούγεται και ο Akon τότε είναι remix (έχω ένα υπόψη μου, με εμβόλιμα γυναικεία φωνητικά).

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.

πως λεγεται αυτο το τραγουδι η ονομα τραγουδιστη .Παει καπως ετσι το τραγουδι

Ποιος ειναι αυτος που σε κοιταει και με τα ματια σου μιλαει , ποιος ειναι αυτος ποιος ειναι αυτος.

Θα σηκωθω να του μιλισω , το μαγαζι τηα το γκρεμισω, ποιος ειναι αυτος ποιος ειναι αυτος

Δημοσ.
Αυτό που σου έδωσα παραπάνω είναι cover (δηλ. δεν ακούγεται καθόλου Akon, μόνο γυναικεία φωνητικά). Αν όμως σε αυτό που ψάχνεις ακούγεται και ο Akon τότε είναι remix (έχω ένα υπόψη μου, με εμβόλιμα γυναικεία φωνητικά).

το εχω ακουσει σε club και δεν ξερω αμα ακουγετε και ο akon βαλτω εσυ και θα σου πω.........

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!

Σπαω το κεφαλι μου να βρω ενα bitaki εδω και 2 χρονια και τυχαια το βρηκα σε ενα βιντεο με κατι γκολ!Το βιντεο ειναι εδω http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=27756 .Ακουστε ρε παιδια,δεν μπορω να βρω τον τιτλο πουθενα.λεει amor to bit.Οποιος το ξερει ας γραψει απο κατω:-D

Δημοσ.

Παιδιά ένας φίλος μου ψάχνει ένα τραγούδι που ακουγόταν κάπου το 2000....

το μόνο που θυμάται είναι ότι το video clip είχε γενικά μπλε αποχρώσεις και ότι προς το τέλος ήταν μια που τάιζε τους άλλους σταφύλια!!!!

Είναι λίγο κουλό...αλλά είναι και χαρακτηριστικό. Αν κανείς έχει κάτι υπ' όψιν του ας βοηθήσει pls.

Δημοσ.

παιδιά ενα τραγούδι που έχει τη μουσική απο το eye of the tiger και φωνητικά <<βαριά>> rap style - Reggeatton πρέπει να είναι σχετικά νέο.....

ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχει σκαλώσει εντελώς το μυαλό μου για κάτι που ΝΟΜΙΖΩ οτι άκουσα και δεν μπορώ να θυμηθώ τι είναι...

Το riffάκι απο το we're not gonna take it απο twisted sisters (ίδιο δηλαδή) αλλα παιγμένο με γκάιντα μέσα σε ένα τραγούδι. Μπορεί να μην είναι κάν διασκευή απλά κάποιος να ξεσήκωσε το riff και να το έχωσε σε song. Έχω σκάσει.

Αν τυχόν και έρθει καμία ιδέα σε κάποιον ευχαρίστως να την ακούσω.

Thnx = )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...