vakatsss Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Ξέρει κάποιος ένα τραγούδι που βγήκε πριν 4-5 χρόνια και έλεγε στους στίχους:"Why you made me cry...it was all a lie...no more you and I...I'm like a wolf in a cage (i' in despair)..." και γενικώς έλεγε πολύ "why"; edit: το βρήκα, Shiny Grey - Why Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2009 από vakatsss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 άλλο ένα εδώ...(ότι ακούγεται) κατά 99% είναι Mark Knopfler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
treliraki Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Treliraki, πιο δύσκολο δεν πάει.Τραγουδιστής: Άγγελος (και με ένα καλό google search, το επώνυμο αυτού: Βούλγαρης) Τίτλος: Φεύγω Άλλα τραγούδια Φεύγω - Στίχοι Το μόνο τραγούδι που θυμάμαι απ' αυτόν: Ζογκλέρ Ελπίζω μόνο να είναι αυτός. Γιατί αλλιώς... Το i don't like loser που λες στο τέλος, μήπως δεν έχει καμιά σχέση; Σ' ευχαριστώ πολύ sugata !!!!:-D:-D Ναι αυτό είναι!!Το i don't like loser που έλεγα ήταν άντως άσχετο με τους υπόλοιπους στίχους...Αλλά ψάχνωντας είδα ένα τραγούδι του με τίτλο looser και γι'αυτό μάλλον τα μπέρδευα.Ευχαριστώ και πάλι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdeli Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 άλλο ένα εδώ...(ότι ακούγεται) κατά 99% είναι Mark Knopfler μεσα εισαι. dire straits - down to the waterline Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
franceskaskaska Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 χαιρετω και γω το σουπερ φορουμ !! εχω κολλησει τον τελευταιο καιρο ψαχνω ενα ξενο κομματι που θυμιζει λιγο cake και δεν εχει πολλους στιχους αν θυμαμαι καλα ...λεει κατι σαν ''give it a shake'' και το χαρακτηριστικο του ειναι οτι μεσα στο ρυθμο υπαρχει καθε τρεις και λιγο ενας που λεει ''woo'' πολυ κοφτα και χαρουμενα ! ειναι αρκετα πιασαρικο και χαρουμενο σαν cake αλλα δεν ειναι cake.. βοηθεια !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djs- Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Καινούργιος στο forum καλώς σας βρήκα λυπών... Θέλω τη βοήθεια σας μια και βλέπω πως βρίσκεται τα περισσότερα τραγούδια...:lol εχω φάει όλο το internet.... δεν βρίσκω ένα τραγούδι που πάει κάπως έτσι: i breath for you tonight... why i saw you little down x2 standing on my faith again i am afraid of losing you παίζει πολύ στον red fm και στον rock fm τώρα τελευταία... ευχαριστώ για κάθε βοήθεια....: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgio Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Γνωρίζει κανείς αυτό? http://rapidshare.com/files/322137127/data-2009-12-6-15-30-11.3gp.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kontinaki Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Πλιζ χελπ .... Το κομματι που παιζει στο τρειλερ του ΑΝΤ-1 για τις ξενες σειρες τις τελευταιες μερες ποιο ειναι ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Γειά χαρρρά. Ξέρει κανείς πιο είναι το original κομμάτι που είναι η loopa από αυτό το τραγούδι? Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2009 από Xvipes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 χαιρετω και γω το σουπερ φορουμ !! εχω κολλησει τον τελευταιο καιρο ψαχνω ενα ξενο κομματι που θυμιζει λιγο cake και δεν εχει πολλους στιχους αν θυμαμαι καλα ...λεει κατι σαν ''give it a shake'' και το χαρακτηριστικο του ειναι οτι μεσα στο ρυθμο υπαρχει καθε τρεις και λιγο ενας που λεει ''woo'' πολυ κοφτα και χαρουμενα ! ειναι αρκετα πιασαρικο και χαρουμενο σαν cake αλλα δεν ειναι cake.. βοηθεια !! Ρίξε μια ματιά σε [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Ph91_AVTovE]αυτό[/ame]. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
franceskaskaska Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Ρίξε μια ματιά σε αυτό. δεν ειναι αυτο αλλα ευχαριστω για το ενδιαφερον.. τοι εχω ακουσει σε ενα μαγαζι εδω 2-3 φορες.. στη χειροτερη θα παω να το τραγουδησω στο dj να μου πει ποιο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AFANIS_ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 δεν ειναι αυτο αλλα ευχαριστω για το ενδιαφερον.. τοι εχω ακουσει σε ενα μαγαζι εδω 2-3 φορες.. στη χειροτερη θα παω να το τραγουδησω στο dj να μου πει ποιο ειναι αυτο λές......... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=99rcZBFIGq0[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δεν μπορώ με τίποτα να θυμηθώ αυτο το τραγούδι, παρόλο που ειναι αρκετά γνωστό. Θυμίζει κάτι απο RATM. Ειναι αυτο που αρχίζει μετα την μουσική του ράδιο αρβύλα. μετά το 1ο λεπτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parisb Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δεν μπορώ με τίποτα να θυμηθώ αυτο το τραγούδι, παρόλο που ειναι αρκετά γνωστό.Θυμίζει κάτι απο RATM. Ειναι αυτο που αρχίζει μετα την μουσική του ράδιο αρβύλα. μετά το 1ο λεπτο [ame]http://www.youtube.com/watch?v=H4PN7Xbexq4[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Είσαι άρχοντας! Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις