Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Otan to thimitheis pes mou pos legetai giati to psaxno poly kairo re file!

Συνήθως όταν τρώω τέτοιες φλασιές, όταν ξυπνήσω ( αφού κοιμηθώ προφανώς :D ) μου έρχεται έτσι στα ξαφνικά...

Οπότε κατά το απογευματάκι θα έχεις πιθανότατα την απάντηση εδώ.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

Ψάχνω όνομα και καλλιτέχνη ενός πολύ γνωστού ελληνικού τραγουδιού. Πρέπει να είναι αρκετά παλιό, μελαγχολικό αλλά όχι πολύ αργό.

Το ρεφρέν του είναι κάπως έτσι: "Χαμένα χρόνια που πίσω δε γυρνάν" και ακολουθείται απο κάποια "νάι νάι"!. Το τραγουδάει γυναίκα. Λογικά δε θα πρέπει να σας ζορίσει ιδιαίτερα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

Δημοσ.
Καλημέρα παιδιά.

Ψάχνω όνομα και καλλιτέχνη ενός πολύ γνωστού ελληνικού τραγουδιού. Πρέπει να είναι αρκετά παλιό' date=' μελαγχολικό αλλά όχι πολύ αργό.

Το ρεφρέν του είναι κάπως έτσι: "Χαμένα χρόνια που πίσω δε γυρνάν" και ακολουθείται απο κάποια "νάι νάι"!. Το τραγουδάει γυναίκα. Λογικά δε θα πρέπει να σας ζορίσει ιδιαίτερα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά :)[/quote']

«Χαμένα Όνειρα».

Το έχουν πει διάφοροι, μεταξύ αυτών και η Ζωή Κουρούκλη. :)

(Βασισμένο στο «Those were the days» της Mary Hopkins)

«Χαμένα όνειρα, χαμένα νιάτα μου

που δεν γυρνάτε πίσω πια ξανά.

Καημένα μάτια μου πόσα δεν είδατε

στο χθες που πέρασε και δεν γυρνά.»

Δημοσ.

1)palio housaki πρεπει να το χω αλλα δεν θυμαμαι τιτλο...

deep my soul,i ve got love...,take me (home)...

2).. ela σηκω χωρεψε τσιφτετελι....γιαλελι

3)εγω φευγω απο τα ονειρα σου κ καλη τυχη οπου κ να πας...

4)σαμπα χορευει κ η Αννα μαρια..-κατι τετοιο-

Δημοσ.
1)palio housaki πρεπει να το χω αλλα δεν θυμαμαι τιτλο...

deep my soul' date='i ve got love...,take me (home)...

2).. ela σηκω χωρεψε τσιφτετελι....γιαλελι

3)εγω φευγω απο τα ονειρα σου κ καλη τυχη οπου κ να πας...

4)σαμπα χορευει κ η Αννα μαρια..-κατι τετοιο-[/quote']

3) Γιώργος Νταλάρας - Καλή Τύχη

4) The Forminx - Jeronimo Yanka

:)

Δημοσ.
Ποιο ειναι το τραγουδι απο την διαφημιση του history channel ?

Ξερει κανεις ?

Δεν λεει κατι σε καποιον μαλλον ε ?

Καλημέρα παιδιά.

Ψάχνω όνομα και καλλιτέχνη ενός πολύ γνωστού ελληνικού τραγουδιού. Πρέπει να είναι αρκετά παλιό, μελαγχολικό αλλά όχι πολύ αργό.

Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

Εχω την εντυπωση οτι με την φωνη της Ελπιδας εχει γινει γνωστο .

Δημοσ.
Όταν όλα τα άλλα αποτύχουν' date=' έχουμε ευτυχώς και το insomnia.

Αυτές τις μέρες ακούω στο ΝΙΤΡΟ ένα στυλ reggae τραγούδι, πολύ όμορφο, και δεν ξέρω ποιο είναι. Το παρουσιάζουν σαν "mystical" από τους "Dub" ή τουλάχιστον κάτι τέτοιο έπιασα. Το 1432 (Mad scanner) δεν το βρίσκει...

από τα lyrics που πιάνω, ξεκινάει:

"Give me .... of music,

We're leaving tonight"[/quote']

Βάζω και ένα απόσπασμα να βοηθήσω... Είναι πολύ ωραίο τραγούδι.

Ακούστε το εδώ

Δημοσ.
Xvipes μήπως ψάχνεις τελικά: Days Go By (Acoustic) - Dirty Vegas;

Το απόσπασμα του 'On My Mind' αυτό μου θύμισε! :roll:

Άκυρο το παραπάνω και μάλλον ψάχνεις το ίδιο και το αυτό κομμάτι:

On My Mind (Electric Lounge Version) - Futureshock' date=' την οποία θα την βρεις στο cd-single (στην αγγλική αγορά σίγουρα)! :wink:[/quote']

axxx auto to dc++ k ta slots tou.to kommati to exoun 4 atoma k kaneis tous den exei slots gia na mporesw na to katebasw k na sou pw an einai auto pou psaxnw(an k logika auto tha einai :D )

Edit: A tssssssss MariaTs :P egrapses :D auto einai :* 1000 thnx

Δημοσ.

Ψάχνω το fly me to the moon αλλά την έκδοση που παίζουν σε bar (μπορεί και clubs).Για να γίνω πιο συγκεκριμένος στην εισαγωγή ακούγεται ένα μπάσο όργανο (μάλλον εφέ απο synthesiser) και το ίδιο τραγούδι παιζόταν στην διαφίμηση ενός ουισκιού με κάτι τύπους που ήταν σε ένα κότερο και ο ένας είχε χωρίσει.......I'll get the whishy,I'll get the ice

Δημοσ.
Λοιπόν... Το ακούω τώρα τελευταία στο radio... Ελληνικό, άνδρας, μπαλάντα,αργό... Στίχοι '...πες πως ο έρωτας είναι τυφλός...'

Κανένα νέο;

Δημοσ.
Ψάχνω το fly me to the moon αλλά την έκδοση που παίζουν σε bar (μπορεί και clubs).Για να γίνω πιο συγκεκριμένος στην εισαγωγή ακούγεται ένα μπάσο όργανο (μάλλον εφέ απο synthesiser) και το ίδιο τραγούδι παιζόταν στην διαφίμηση ενός ουισκιού με κάτι τύπους που ήταν σε ένα κότερο και ο ένας είχε χωρίσει.......I'll get the whishy,I'll get the ice

Tereza - Fly Me To The Moon ( Beassy Bossa Mix )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...