FarCry Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Calogero & Passi - Face a La Mer Το έχει βγάλει και η Ανδριάνα Μπάμπαλη "Δες Καθαρά" ναι το ειχα ακουσει αλλα δεν θυμομουν παρα μονο τη μουσικη.... thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nameless Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Αυτό?http://www.youtube.com/watch?v=3DOSpiuK4bM Σωστό!!! Ελληνικό??? Και δεν υπάρχει πουθενά βέβαια ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wilwarin Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Σωστό!!! Ελληνικό??? Και δεν υπάρχει πουθενά βέβαια ... Κοίτα,αν ψάξεις λίγο(που λέει ο λόγος),το τραγούδι βρίσκεται...Πάντως λέω να αγοράσω το cd,τα τραγούδια τους είναι πολύ ωραία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δν βοηθας πολυ... Αυτο μου ηρθε εμενα Editors - Papillon Απιστευτο κοματακι, καλα εκανες και το βαλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 έπεσε στην αναζυτηση και μου κόλησε το τραγούδι που λέει στο 6:20-7:16 ξέρει κανένας το τίτλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
r0cky Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 παιδια ψαχνω πολυ καιρο ενα τραγουδι που βαζει συνεχεια ο Νitro fm και ειναι κορυφαιο. Σας λεω καποιους ενδιαμεσους στοιχους. "we couldn't get each other out of sight, your arms are around me" και "when no one is around and love is gone, i still hear you inside me, it sounds like it used to be" Το ρεφρεν του δεν ειναι στοιχοι αλλα πολυ ρυθμικη μουσικη (νομιζω σαξοφωνο). Ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaRkiSioS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας και πάλι. Ψάχνω το τραγούδι που έκλεινε την εκπομπή Έρευνα του Παύλου Τσίμα με θέμα το Πολυτεχνείο (17.11.09 Τα πολυτεχνεία μετά το Πολυτεχνείο) Το έχω ανεβάσει εδώ: http://www12.zippyshare.com/v/96703637/file.html Οι στίχοι βγαίνουν εύκολα, απλά δεν υπάρχουν στο internet για να εντοπίσω τον τίτλο To be safe, to be safe, Mr "Rayson" told me, To be safe you must open the door to these wrong ones, To be safe that's what Mr Rayson told me, Color your hands, color your hands in the color you hate. To be safe, you must do whatever they tell you, ... Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
r0cky Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Μηπως ξερετε ποιο τραγουδι παιζεται στην διαφημιση του αρωματος armani? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 παιδια ξερει κανεις αν αυτο το τραγουδι υπαρχει καπου? και πως λεγεται? η ειναι αποκλειστικο στο anime? για βοηθηστε λιγο γιατι μου αρεσει ειναι πολυ ομορφο ευχαριστω πολυ Reach for your dreamsAlways believe in what you feel inside You can achieve it Your heart will be your guide You can laugh, you can cry No, you don't have to hide In a dream And you can reach for the star Show the world who you are With a dream Yeah you, no matter what your dream is You know you gotta try It's true, sometimes it won't be easy But keep your aim high Keep your aim high Know it's now or never Gotta shoot for the stars Keep your aim high And when it feels as if your dreams might fall apart You gotta find the magic words inside your heart You can reach for the star Show the world you who are I can be what I want to be Nobody else can ever dream for me Just me, or me Reach for your dreams Follow your dreams Reach for your dreams I can be what I want to be Nobody else can ever dream for me All I need is my dream Reach for your dreams Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tofi13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 παιδια καλησπεραααα!!! ακουσα ενα ξενο κομματακι τελευταια στο ραδιο κυριως σε σταθμους οπως Vfm,Kiss και Love αλλα δεν εχω πολλα στοιχεια για να το βρω...αντρας το λεει,ειναι αρκετα ρυθμικο κομματι ελαφροποπακι η και ελαφροR'n'B αν θα μπορουσε να υπαρξει τετοιος ορος...το μονο χαρακτηριστικο που εχει και θυμαμαι κι ισως βοηθησει καποιον που το ξερει να το καταλαβει και να μου το πει ειναι οτι στο ρεφραιν επαναλαμβανει διαρκως '' nothing nothing nothing'' .... βοηθειααααααααααααααααααα :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wilwarin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 παιδια καλησπεραααα!!! ακουσα ενα ξενο κομματακι τελευταια στο ραδιο κυριως σε σταθμους οπως Vfm,Kiss και Love αλλα δεν εχω πολλα στοιχεια για να το βρω...αντρας το λεει,ειναι αρκετα ρυθμικο κομματι ελαφροποπακι η και ελαφροR'n'B αν θα μπορουσε να υπαρξει τετοιος ορος...το μονο χαρακτηριστικο που εχει και θυμαμαι κι ισως βοηθησει καποιον που το ξερει να το καταλαβει και να μου το πει ειναι οτι στο ρεφραιν επαναλαμβανει διαρκως '' nothing nothing nothing'' ....βοηθειααααααααααααααααααα :/ Κάτι σαν αυτό ή καμία σχέση? [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Kc0uPY10mGI[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eltoro Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 κομματάκι που μου θύμισε πολύ calexico αν και η φωνή του τραγουδιστή είναι πιο "ψηλή", είναι του τελευταίου χρόνου έχει αρκετή ακουστική κιθάρα και λίγο τρομπέτα και το videoclip αν είδα καλά (ήταν μακριά) έδειχνε ρετρό ζευγαρο-γαμο-κλπ-moments... Ξέρω η περιγραφή sucks αλλά μήπως θυμίζει τίποτα σε κανέναν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
getop Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δεν ακούω Κιάμο είμαι σε άλλα χωράφια. Αλλά θέλω να μάθω πως λέγεται αν ξέρει κανείς η χαρτορίχτρα η ξένη που έχει κλαπεί...Θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποιος βοηθούσε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gladiator_G7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 παιδια καλησπερα....ψαχνω το τραγουδι που παιζει στη νεα διαφημιση της cosmote??που ειναι ενας και περνει ενα hotdog και εχει μια μαζι του,παει για ψαρεμα και αυτη ειναι παλι μαζι του,μετα ανεβαινουν ενα βουνο μαζι.Διαφημιζει το ασυρματο internet της cosmote νομιζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tofi13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Κάτι σαν αυτό ή καμία σχέση?http://www.youtube.com/watch?v=Kc0uPY10mGI φφφ...οχι δεν ειναι αυτο... αυτο που ψαχνω εχει και λιγο πιο γρηγορο ρυθμο...οχι τοσο μπαλαντα υφος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις