bryangti Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Τραγουδάκι με τους εξής στίχους: "Θα σε πάρω αγκαλιά, θα σου τραγουδήσω και τη φλόγα του θυμού με φιλιά θα σβήσω..."Είναι χαρούμενο, το τραγουδάει ένας άντρας με μία γυναίκα η οποία νομίζω πως είναι η Κατερίνα Κυρμιζή. Όποιος γνωρίζει... καλησπερα μηπως εμαθες το τιτλο του τραγουδιου????δε το βρισκω πουθενα... πλςςςς απαντησε
r0cky Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Days & Nights-Tanto Project παιδια ψαχνω πολυ καιρο ενα τραγουδι που βαζει συνεχεια ο Νitro fm και ειναι κορυφαιο. Σας λεω καποιους ενδιαμεσους στοιχους. "we couldn't get each other out of sight, your arms are around me" και "when no one is around and love is gone, i still hear you inside me, it sounds like it used to be" Το ρεφρεν του δεν ειναι στοιχοι αλλα πολυ ρυθμικη μουσικη (νομιζω σαξοφωνο). Ευχαριστω!! re paidia sovara twra helpna vroume afto to kommati....!!! dn einai to Days & Nights-Tanto Project...kamia sxesi....plz voithiste na to vroume
jason_rethymno Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Ξέρει κανείς το version του τραγουδιού: "you are my sunshine"που ακουγόταν στο 4 του Παπακαλιάτη?(στο 14ο λεπτό του 1ου επεισοδίου ακουγόταν) Επίσης το τραγουδούσε γυναίκα και ήταν rock version.
andreapaog328 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) άλλο ένα...φέρνει προς Bob Dylan αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω κανα στίχο... Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2009 από andreapaog328
jason_rethymno Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 άλλο ένα...φέρνει προς Bob Dylan αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω κανα στίχο... Ρε φίλε το site που δίνεις έχει ιο.Πρόσεχε λίγο τι βάζεις
GtcTurbo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 άλλο ένα...φέρνει προς Bob Dylan αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω κανα στίχο... Bob Dylan - I and I (Reggae Remix)
getop Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δεν ακούω Κιάμο είμαι σε άλλα χωράφια. Αλλά θέλω να μάθω πως λέγεται αν ξέρει κανείς η χαρτορίχτρα η ξένη που έχει κλαπεί...
andreapaog328 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Ρε φίλε το site που δίνεις έχει ιο.Πρόσεχε λίγο τι βάζεις avira δω δεν έβγαλε τίποτα...θα το βγάλω Bob Dylan - I and I (Reggae Remix) ευχαριστώ...
panbit Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά.. το τραγούδι είναι αυτό: http://www.zedge.net/ringtones/581802/spit--falling-ringtone/ Ακούγεται το Spit-Falling. Ξέρετε αν είναι κάποιο mix? Ή είναι συνδυασμός με κάποιο άλλο τραγούδι?
r0cky Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 παιδια ψαχνω πολυ καιρο ενα τραγουδι που βαζει συνεχεια ο Νitro fm και ειναι κορυφαιο. Σας λεω καποιους ενδιαμεσους στοιχους. "we couldn't get each other out of sight, your arms are around me" και "when no one is around and love is gone, i still hear you inside me, it sounds like it used to be" Το ρεφρεν του δεν ειναι στοιχοι αλλα πολυ ρυθμικη μουσικη (νομιζω σαξοφωνο). Ευχαριστω!!
Valerios Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά.. το τραγούδι είναι αυτό: http://www.zedge.net/ringtones/581802/spit--falling-ringtone/ Ακούγεται το Spit-Falling. Ξέρετε αν είναι κάποιο mix? Ή είναι συνδυασμός με κάποιο άλλο τραγούδι? Έσπασα το κεφάλι μου για να το θυμηθώ! Είναι λίγο αργά και καταλαβαίνεις.. είναι το Djuma Sounsystem - Les Djins.. Άντε καληνύχτα
skiouris Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 καλησπερα μηπως εμαθες το τιτλο του τραγουδιου????δε το βρισκω πουθενα... πλςςςς απαντησε Καλησπέρα φίλε μου.Το τραγουδάκι που ψάχνεις το έψαχνα και εγώ πριν 3 χρονάκια.Πεδεύτηκα πολύ μέχρι να το βρω,αλλά τελικά τα κατάφερα.Είναι "Νίκος Γρηγοριάδης & Κατερίνα Κυρμιζή - Αλφάδι". Τώρα που το βρήκες θα χαλαρώσεις.....
panbit Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Έσπασα το κεφάλι μου για να το θυμηθώ! Είναι λίγο αργά και καταλαβαίνεις..είναι το Djuma Sounsystem - Les Djins.. Άντε καληνύχτα Άρχοντας....
skiouris Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα σας.Μή πως ξέρει κανείς να μου πει πως λεγεται ένα τραγουδάκι που παίζει το NITRO και λεει : every minute every night i can give you ....through in my heart ......let me be your love....... Το πρόλαβα στα τελειώματα,δεν ξέρω τι αλλό έλεγε.Ξεχώριζε πιο πολύ το every minute every night που το έλεγε πιο συχνά.... Σας ευχαριστώ εκ τως προτέρων.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις