Προς το περιεχόμενο

Name that tune (αναζητήσεις τραγουδιών)

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια ξερει κανεις πως λεγεται ενα ελληνικο τραγουδι πολυ γνωστο που επαναλαμβανει '' τι τι τι εν τιτι '' ???????? Ευχαριστω.

Επεξ/σία από mex1co
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπερα..ξερει κανεις μια εκδοση του dance me to the end of love του cohen που τραγουδαει μια γυναικα στα ισπανικα αλλα το ρεφραιν ειναι αγγλικο απο άνδρα????????

Παιδια ξερει κανεις πως λεγεται ενα ελληνικο τραγουδι πολυ γνωστο που επαναλαμβανει '' τι τι τι εν τιτι '' ???????? Ευχαριστω.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=c5OIYfr5E1A&feature=related[/ame]

Καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει γίνει άλλο post για το θέμα...Είδα ένα trailer αυτά τα fresh του σήριαλ του ANT1, litsa.com που δείχνει μια επιγραφή νέον και καλά να αναμοσβήνει έξω από ένα μαγαζί, βράδυ ξέρω γω κάπου...Όποιος ξέρει το τραγούδι που παίζει από κάτω ή έχει το link με το spot please....

thanks.....

FarCry, μηπως το βρηκες τελικα το τραγουδι? Ενδιαφερομαι και εγω :lol:

Me too, δυσκολο φαινεται παντως, αλλα φυσικα αν το ξερει κανεις ας το μαρτυρησει.

παιδια καλησπερα. ψαχνω εδω και πολυ καιρο το τραγουδι της διαφημισης της αγελαδιτσας. ειναι εκεινη που ενας αντρας καθεται σε μια καρεκλα γραφειου, ανοιγει το ψυγειο και οταν ανοιγει την αγελαδιτσα ακουγεται μια μουσικη. στο τελος τον δειχνει να πεταει πανω στην καρεκλα. παρακαλω οποιος την εχει δει και ξερει το τραγουδι, ας μου απαντησει. ευχαριστω πολυ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...