haris_ch02019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 θενκ γιου ΜαριαΤσ!!! το πσαχνς αθτο το τραγοθδι απο τότε που το ακουσα πρωτη φορα στην εκτη δημοτικου!!!! οφφ τοπικ: καταπληκτικο το σιτε http://www.stixoi.info pou edwses se allo topic!!! και οσο σκεφτομαι οτι εχει καταφερει να επιβιωσει απο την α.ε.π.ι!! (σε αντιθεση με το kithara.gr)
Xvipes Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 to on my mind apo futureshok den to exo akousei. mipos psaxneis to on my mind apo sunday drivers? oxi file mou den einai auto to kommati,an k einai poli wraio .molis sikwthei to pathfinder tha sas dwsw ena sample tou futureshok - on my mind na akousete ta logia tou na katalabete ti ennow
kage Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 http://briefcase.pathfinder.gr/file/kage/16291/474802 house fetino
MariaTs. Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 kage δεν είναι και τόσο καθαρός ο ήχος!
billpeppas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 http://briefcase.pathfinder.gr/file/kage/16291/474802house fetino Bon Garcon - Freek You Και έλεος ρε man, κάνε τα mp3 και με καλό compression..να ακούμε τίποτα... αυτό μου θυμίζει παράσιτα από σταθμό που πιάνεις αθήνα μέσω λαμίας
Costinio Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 E μέσα στα club που χτυπιέται ο kage είναι αδύνατο να έχει καθαρό ήχο!
melody Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Όταν όλα τα άλλα αποτύχουν, έχουμε ευτυχώς και το insomnia. Αυτές τις μέρες ακούω στο ΝΙΤΡΟ ένα στυλ reggae τραγούδι, πολύ όμορφο, και δεν ξέρω ποιο είναι. Το παρουσιάζουν σαν "mystical" από τους "Dub" ή τουλάχιστον κάτι τέτοιο έπιασα. Το 1432 (Mad scanner) δεν το βρίσκει... από τα lyrics που πιάνω, ξεκινάει: "Give me .... of music, We're leaving tonight"
kage Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 ετσι ετσι... δεν εχετε αναγκη εσεις ολοκληροι dj αμεσως τα πιανετε... βασικα βαζω kinito μπροστα στο μικροφωνο ,μετα το μετατρεπω σε οτι χαμηλοτερο bps βρω... gi ayto αλλωστε κ τα 83kb!!! για να το κατεβαζουμε γρηγορα κ τα παιδια του λαου με 56κ γραμμες
billpeppas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 ετσι ετσι...βασικα βαζω kinito μπροστα στο μικροφωνο ' date='μετα το μετατρεπω σε οτι χαμηλοτερο bps βρω... gi ayto αλλωστε κ τα 83kb!!! για να το κατεβαζουμε γρηγορα κ τα παιδια του λαου με 56κ γραμμες[/quote'] Βάζεις το κινητό μπροστά από το μεγάφωνο εννοείς. Και δεύτερον κάνε τα MP3 όχι WAV. same filesize, better sound.
kage Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 oxi kala to grapsa...συνηθως τα samples ειναι ηχογραφημενα απο το κινητο σε club k μετα απλα το βαζω να παιζει μπροστα απο το mic tou pc...
Xvipes Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 oxi file mou den einai auto to kommati,an k einai poli wraio .molis sikwthei to pathfinder tha sas dwsw ena sample tou futureshok - on my mind na akousete ta logia tou na katalabete ti ennow oriste k to sample ta idia logia alla se mplalanta tha skasw an den to brw
MariaTs. Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Xvipes μήπως ψάχνεις τελικά: Days Go By (Acoustic) - Dirty Vegas; Το απόσπασμα του 'On My Mind' αυτό μου θύμισε! :roll: ________________________________________________________________ Άκυρο το παραπάνω και μάλλον ψάχνεις το ίδιο και το αυτό κομμάτι: On My Mind (Electric Lounge Version) - Futureshock, την οποία θα την βρεις στο cd-single (στην αγγλική αγορά σίγουρα)! :wink:
G_TSIF Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Re paidia kserei kaneis pos legetai ena kseno tragoudi pou an de kano lathos leei polles fores : que passa to bombasa?
billpeppas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Re paidia kserei kaneis pos legetai ena kseno tragoudi pou an de kano lathos leei polles fores : que passa to bombasa? Στο νού μου το έχω, και δεν θυμάμαι τον τίτλο το κ****ό μου μέσα...
G_TSIF Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Otan to thimitheis pes mou pos legetai giati to psaxno poly kairo re file!
Προτεινόμενες αναρτήσεις