Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θενκ γιου ΜαριαΤσ!!! :)

το πσαχνς αθτο το τραγοθδι απο τότε που το ακουσα πρωτη φορα στην εκτη δημοτικου!!!!

οφφ τοπικ: καταπληκτικο το σιτε http://www.stixoi.info pou edwses se allo topic!!! και οσο σκεφτομαι οτι εχει καταφερει να επιβιωσει απο την α.ε.π.ι!!

(σε αντιθεση με το kithara.gr)

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
to on my mind apo futureshok den to exo akousei. mipos psaxneis to on my mind apo sunday drivers?

oxi file mou den einai auto to kommati,an k einai poli wraio :D .molis sikwthei to pathfinder tha sas dwsw ena sample tou futureshok - on my mind na akousete ta logia tou na katalabete ti ennow :)

Δημοσ.

Όταν όλα τα άλλα αποτύχουν, έχουμε ευτυχώς και το insomnia.

Αυτές τις μέρες ακούω στο ΝΙΤΡΟ ένα στυλ reggae τραγούδι, πολύ όμορφο, και δεν ξέρω ποιο είναι. Το παρουσιάζουν σαν "mystical" από τους "Dub" ή τουλάχιστον κάτι τέτοιο έπιασα. Το 1432 (Mad scanner) δεν το βρίσκει...

από τα lyrics που πιάνω, ξεκινάει:

"Give me .... of music,

We're leaving tonight"

Δημοσ.

ετσι ετσι...:P δεν εχετε αναγκη εσεις ολοκληροι dj αμεσως τα πιανετε...

βασικα βαζω kinito μπροστα στο μικροφωνο ,μετα το μετατρεπω σε οτι χαμηλοτερο bps βρω... gi ayto αλλωστε κ τα 83kb!!!

για να το κατεβαζουμε γρηγορα κ τα παιδια του λαου με 56κ γραμμες:P

Δημοσ.
ετσι ετσι...:P

βασικα βαζω kinito μπροστα στο μικροφωνο ' date='μετα το μετατρεπω σε οτι χαμηλοτερο bps βρω... gi ayto αλλωστε κ τα 83kb!!!

για να το κατεβαζουμε γρηγορα κ τα παιδια του λαου με 56κ γραμμες:P[/quote']

Βάζεις το κινητό μπροστά από το μεγάφωνο εννοείς.

Και δεύτερον κάνε τα MP3 όχι WAV.

same filesize, better sound.

Δημοσ.

oxi kala to grapsa...συνηθως τα samples ειναι ηχογραφημενα απο το κινητο σε club k μετα απλα το βαζω να παιζει μπροστα απο το mic tou pc...

Δημοσ.
oxi file mou den einai auto to kommati,an k einai poli wraio :D .molis sikwthei to pathfinder tha sas dwsw ena sample tou futureshok - on my mind na akousete ta logia tou na katalabete ti ennow :)

oriste k to sample ta idia logia alla se mplalanta

tha skasw an den to brw :P

Δημοσ.

Xvipes μήπως ψάχνεις τελικά: Days Go By (Acoustic) - Dirty Vegas;

Το απόσπασμα του 'On My Mind' αυτό μου θύμισε! :roll:

Άκυρο το παραπάνω και μάλλον ψάχνεις το ίδιο και το αυτό κομμάτι:

On My Mind (Electric Lounge Version) - Futureshock, την οποία θα την βρεις στο cd-single (στην αγγλική αγορά σίγουρα)! :wink:

Δημοσ.
Re paidia kserei kaneis pos legetai ena kseno tragoudi pou an de kano lathos leei polles fores : que passa to bombasa?

Στο νού μου το έχω, και δεν θυμάμαι τον τίτλο το κ****ό μου μέσα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...