djmikekat Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Γειά Ψάχνω για ένα τραγούδι που παίζει στο νιτρο τις τελευταίες ημέρες. μια γυναίκα τραγουδάει, μου θυμίζει ένα τραγούδι disco tell it to my heart αλλά αυτό είναι καινούργιο και λέει yama yama ..what im gonna do to ..κάτι τέτοιο Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenasou Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 γεια σας παιδακια! θελω τη βοηθεια σας!ψαχνω ενα τραγουδι που ακουγεται στο Nitro , rock fm Κλπ πάει κάπως έτσι " when the moon is dark συνεχιζει και λέει καπου heart.... και μετα i dream of you " αντε να το βρειτε τωρα ε??? το τραγουδαει γυναικα με σχετικα βαθιά φωνη! το βαζει και ο Nitro πολυ συχνα όμως! και ενα ακομα που θυμηθηκα και παει καπως ετσι " My heart beating only for you.... και προς το τελος λεει if you give it all to me" το παιζει και αυτο ο Nitro συνεχεια! ευχαριστώ! λοιπον παιδακια το πρώτο το βρήκα και ήταν το Bat for lashes- Daniel τελικά!! Μάλλον το περιέγραψα τελείως λαθος!! το 2ο καμια βοηθεια??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokos91 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 μολις ακουσα ενα ελληνικο κομματι αλλα δεν μπορω να το βρω με τιποτα και θα ηθελα την βοηθεια σας.οριστε καποιοι στιχοι απο το κομματι: μα σε χρειαζομαι και ας λεω δεν πειραζει, προσωπο αλλαξες το εργο δεν αλλαζει, κι αν κατι αλλο την ζωη σου εξουσιαζει, να σ'αγαπαει αληθινα αυτο με νοιαζει...... οποιος γνωριζει κατι σας παρακαλω να μου το πει, ειτε στο msn μου,ειτε γενικα στην ιστοσελιδα sokos91 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rockheart Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 το κομματι ''sokos91'' ειναι :τον εαυτο σου να κοιτας απο τον Χάρη Βαρθακούρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amy_Lee Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά έχω σκάσει ψάχνοντας ενα παλιό τραγουδάκι και αν δεν κάνω λάθος είναι του 1998 ή 1999. Ξέρω πως είναι λίγα τα στοιχεία αλλά το ψάχνω πολύ καιρό. Συγκρότημα το λεεί (κοπελιά συγκεκριμένα τραγουδάει), ψιλορόκ και οι μόνες φράσεις που έχω πιάσει είναι : "No one else has thought..." ήταν πασίγνωστο την τότε εποχή και ακουγόταν παντού. Κάθε άποψη για το θέμα καλοδεχούμενη! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cdreamer13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 μήπως γνωρίζετε όνομα καλλιτέχνη και τίτλο ενός lounge κομματιου που παίζεται μόνο στον νίτρο, το τραγουδάει γυναικεία φωνή που μοιάζει με nina simone (αλλά δεν είναι) και λέει " goodbye this is where our story ends, never lovers ever friends". Για να σας βοηθήσω, το έβαλα στο google και είναι παλίο κομμάτι που λέγεται i wish you love. εγώ όμως θέλω την καινούρια διασκευή που παίζει μόνο στο νίτρο δυστυχώς. ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων ( και sorry για πιθανο λάθος αποστολής αλλά δεν γνωρίζω το φορουμ, γράφτηκα χτες) B-Tribe - Hasta Luego Goodbye [ame]http://www.youtube.com/watch?v=sevNSsVDyyk[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nina2 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερα και απο μένα! Ψαχνω ενα τραγουδι, παλιο ελληνικό που αναφερεται σε μια Σμυρνιά στο Καπηλιό. Ειναι πολυ σημαντικο για μενα και θα ηθελα πολυ να το βρω, διοτι θα συγκινησει τους γονεις μου! Νομιζω οτι το εχει πει και η Αλεξιου, αλλα δεν το λεω με σιγουρια! Ευχαριστω εκ των προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokos91 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου και την βοηθεια σου!!!!!!!!!!!! sokos91 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lexicon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μήπως τυχαίνει να ξέρει κανείς αυτό το κομμάτι? Μόνο αυτό το βίντεο έχω. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=cMtdVTnRVtY[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greedy_fly Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 μολις ακουσα ενα ελληνικο κομματι αλλα δεν μπορω να το βρω με τιποτα και θα ηθελα την βοηθεια σας.οριστε καποιοι στιχοι απο το κομματι:μα σε χρειαζομαι και ας λεω δεν πειραζει, προσωπο αλλαξες το εργο δεν αλλαζει, κι αν κατι αλλο την ζωη σου εξουσιαζει, να σ'αγαπαει αληθινα αυτο με νοιαζει...... οποιος γνωριζει κατι σας παρακαλω να μου το πει, ειτε στο msn μου,ειτε γενικα στην ιστοσελιδα sokos91 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=rLyzz5tslZ8[/ame] Στίχοι: Γιάννης Πάριος Μουσική: Χάρης Βαρθακούρης Πρώτη εκτέλεση: Χάρης Βαρθακούρης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duracell2 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Ψάχνω ένα ποπ τραγούδι,ανεβαστικό στον ρυθμό του και ακούγεται στα ραδιόφωνα πολύ τον τελευταίο μήνα. Ένα κομμάτι από τους στίχους είναι: "ohooohhhhohhh my secret love,my secret passion ohoooohhhhohhh baby i am lost without you". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bananasplit Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 καλησπέρα παιδιά.Ψάχνω ένα τραγούδι του Πασχάλη Τερζή,στο βιντεοκλιπ του οποίου έπαιζαν η Έρση Μαλικένζου (Λάρα από το θα βρεις το δάσκαλό σου) και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.Όποιος το θυμηθεί,ας μου πει τον τίτλο παρακαλώ,γιατί έχω φάει σκαλωμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Ξέρετε πώς λέγεται το τραγούδι που ακούγεται στο 4:30??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parisb Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Ξέρετε πώς λέγεται το τραγούδι που ακούγεται στο 4:30??? Εχει τη λιστα διπλα φιλε μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις