Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εψαξες στο youtube και δεν υπαρχει;

Αυτο κοιταω τωρα που ειπες...αυτο ψαχνεις;

ειπα πως μιαζει βασικα ακου το βιντεο απο την ταινια να καταλαβεις !

Δημοσ.

Παιδιά, είμαι νέο μέλος και ψάχνω τέσσερα τραγουδάκια.

1. Ένα Ιταλικό που βάζει συχνά ο Nitro, pop γρήγορο, με refrain που λέει κάτι σαν... "amore e sale" ή "mare e sale" . Καμία σχέση με giusi ferreri.

2. Ένα pop αγγλικό,γρήγορο, που βγήκε μάλλον γύρω στο 1998-2001, με refrain "fa fa fa fa fa fa

fa fabulous". Καμία σχέση με ένα παλιό των pet shop boys.

3. Ένα pop αγγλικό, της ίδιας εποχής περίπου, με refrain μάλλον "here i calling, here i calling".Θυμίζει λίγο saint etienne, αλλά 99% δεν είναι.

4. Ένα pop αγγλικό, μεταξύ 1999-2001, με τίτλο save me, που θυμίζει ένα άλλο με refrain "i am just a man, please give me your hand".(Μάλλον είναι το ίδιο συγκρότημα).

Σας ευχαριστώ υπερβολικά, εκ των προτέρων!!!

• Moderators
Δημοσ.
Παιδιά, είμαι νέο μέλος και ψάχνω τέσσερα τραγουδάκια.

1. Ένα Ιταλικό που βάζει συχνά ο Nitro, pop γρήγορο, με refrain που λέει κάτι σαν... "amore e sale" ή "mare e sale" . Καμία σχέση με giusi ferreri.

2. Ένα pop αγγλικό,γρήγορο, που βγήκε μάλλον γύρω στο 1998-2001, με refrain "fa fa fa fa fa fa

fa fabulous". Καμία σχέση με ένα παλιό των pet shop boys.

3. Ένα pop αγγλικό, της ίδιας εποχής περίπου, με refrain μάλλον "here i calling, here i calling".Θυμίζει λίγο saint etienne, αλλά 99% δεν είναι.

4. Ένα pop αγγλικό, μεταξύ 1999-2001, με τίτλο save me, που θυμίζει ένα άλλο με refrain "i am just a man, please give me your hand".(Μάλλον είναι το ίδιο συγκρότημα).

Σας ευχαριστώ υπερβολικά, εκ των προτέρων!!!

το 2 ειναι απο The tamperer ft Maya - If you buy this record (your life will be better)

για το 3 τσεκαρε απο Geri Halliwell (ναι ναι η spice girl) το Calling

To 4 σιγουρα δεν ειναι το just a man? Δεν ειμαι στον υπολογιστη να το τσεκαρω καλυτερα, παιζει ομως το βραδυ να στο βρω.

Το 1 αν εχει ανδρικα φωνητικα μου θυμιζει το Mare του Luca Carboni. Για δωσε πληροφοριες.

Καλως ηρθες στο forum :)

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Ψάχνω ένα βιντεάκι το οποίο έχει μουσική το τραγούδι της Diana Krall - Temptation και είναι μία ξανθιά στα μπάνια με μια άλλη γυναίκα και ενώ φιλιούνται τη "γδύνει" από κοσμήματα και ενώ τα αφήνει στο δάπεδο ένα συνεργός της έξω από το μπάνιο τα παίρνει κάτω από την πόρτα και τα αντικαθιστά με ψεύτικα αντίγραφα.

Δημοσ.
το 2 ειναι απο The tamperer ft Maya - If you buy this record (your life will be better)

για το 3 τσεκαρε απο Geri Halliwell (ναι ναι η spice girl) το Calling

To 4 σιγουρα δεν ειναι το just a man? Δεν ειμαι στον υπολογιστη να το τσεκαρω καλυτερα, παιζει ομως το βραδυ να στο βρω.

Το 1 αν εχει ανδρικα φωνητικα μου θυμιζει το Mare του Luca Carboni. Για δωσε πληροφοριες.

Καλως ηρθες στο forum :)[/quote

Ευχαριστώ πολύ!

Όσο αφορά το calling, σε καποιο σημείο πριν το τέλος του refrain που λέει "here i calling, here i calling", αναφέρει "calling out your name(?)...κάτι άλλο... και μετά here i calling, here i calling".

Για το 1, έχει αντρικά φωνητικά και φαίνεται καινούριο τραγούδι...

Δημοσ.

Παιδες αυτο το τραγουδι με παιδευει μηνες τωρα...Το ψαχνω το ψαχνω αλλά τίποτα... Το θεμα ειναι οτι οταν ψαχνω απο τα lyrics του τραγουδιου μου βγαζει ενα καρο μπουρδες εκτος απο αυτο... Θα μου πεις τωρα...Γιατι δεν ψαχνεις απο τον τίτλο? Αυτο ειναι το θεμα...δεν τον θυμαμαι! Οσοι πιστοι της ηλεκτρονικης μουσικης προσελθετε για βοηθεια...το τραγουδι ειναι ηλεκτρονικο και απο ότι καταλαβαινω απο την ιστορια του ειναι ενας δαιμονας που κυνηγαει μια γυναικα και αυτη τρεχει να σωθει...Οι μονες νομιζω λεξεις που ακουγονται ειναι "Let Me In" απο τη γυναικα και η απαντηση του δαιμονα "Are you houser?" και μετα ουρλιαχτα απο τη γυναικα και γελια απο το δαιμονα...anyway ειναι πολυ γαματο song αν σας λεει κατι βοηθηστε να το βρω γιατι σε λιγο θα τρεχω σε εκπομπες τυπου παμε πακετο και φως στο τουνελ μπας και το βρω ....Thanx προκαταβολικα!

Δημοσ.

γεια σας παιδακια! θελω τη βοηθεια σας!

ψαχνω ενα τραγουδι που ακουγεται στο Nitro , rock fm Κλπ πάει κάπως έτσι

" when the moon is dark συνεχιζει και λέει καπου heart.... και μετα i dream of you "

αντε να το βρειτε τωρα ε??? το τραγουδαει γυναικα με σχετικα βαθιά φωνη! το βαζει και ο Nitro πολυ συχνα όμως!

και ενα ακομα που θυμηθηκα και παει καπως ετσι

" My heart beating only for you.... και προς το τελος λεει if you give it all to me" το παιζει και αυτο ο Nitro συνεχεια!

ευχαριστώ!

Δημοσ.

το πρώτο : Bent - Kisses

το δεύτερο : Thunderball το συγκρότημα... wait για τον τίτλο

edit : Thunderball - Sapphire από το άλμπουμ τους με τίτλο Scorpio Rising

• Moderators
Δημοσ.
γεια σας παιδακια! θελω τη βοηθεια σας!

ψαχνω ενα τραγουδι που ακουγεται στο Nitro , rock fm Κλπ πάει κάπως έτσι

" when the moon is dark συνεχιζει και λέει καπου heart.... και μετα i dream of you "

αντε να το βρειτε τωρα ε??? το τραγουδαει γυναικα με σχετικα βαθιά φωνη! το βαζει και ο Nitro πολυ συχνα όμως!

και ενα ακομα που θυμηθηκα και παει καπως ετσι

" My heart beating only for you.... και προς το τελος λεει if you give it all to me" το παιζει και αυτο ο Nitro συνεχεια!

ευχαριστώ!

Μηπως (με κινδυνο ν απεσω εντελως εξω ομως), εννοεις το And I Think Of You της Tanita Tikaram?

Το δευτερο το ερμηνευει γυναικα η ανδρας?

Δημοσ.

το πρωτο οχι δεν το λεει η tanita tikaram. ειναι σχετικα ησυχο κομματι με στοιχεια απο dance ομως. και η γυναικεια φωνη που το τραγουδαει ειναι σαν να ακουγεται απο μακρια καπως!

το δευτερο το λεει αντρας και ειναι γρηγορο dance κομματι. εμενα στην αρχη μου θυμισε Michael Jackson η αλήθεια ειναι.

Δημοσ.
το πρώτο : Bent - Kisses

το δεύτερο : Thunderball το συγκρότημα... wait για τον τίτλο

edit : Thunderball - Sapphire από το άλμπουμ τους με τίτλο Scorpio Rising

danke!!!:-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...