Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ψάχνω ενα κομμάτι που έπαιξε ο Republic 100,3 (Θεσσαλονίκη) στις 2009-09-13 κατα τις 2 το πρωί και σύμφωνα με το πρόγραμμα του σταθμού - πιθανότατα - στην εκπομπή NightDreams Playlist. ενα sample 33" πρόλαβα να ηχογραφήσω (ψηφιακή ηχογράφηση, με την ίδια ποιότητα του stream απο τον e-radio.gr), σας το παραθέτω μήπως και το γνωρίζει κανείς, μια και έχω φαγωθεί να το ψάχνω απο τον Νοέμβρη :-(

ευχαριστώ εκ των προτέρων :-D

sample

ps: έχω ήδη δοκιμάσει το tunatic :P

Αυτο;

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=NlcW-vGDoqg&feature=PlayList&p=39C00481F564D743&playnext=1&playnext_from=PL&index=49[/ame]

Δημοσ.

παιδια αν μπορειτε να με βοηθησετε σας ειμαι ευγνωμων!!ειναι λιγο δυσκολο :

ψαχνω ενα κομματι που παιζει τελευταια ο Χριστοπουλος του Best radio (το επαιξε και χτες παρασκευη γυρω στις 11 παρα)και γενικα το παιζει συχνα..

ειανι beataki (progressive house προς house καθαρο)εντελως μονοτονο και ιδιο ρυθμο ολη την ωρα που μιλαει ενας αντρας και λειι κατι σαν : ''this song goes on and on mpla mpla'' λεει και αλλα αλλα αυτο πιανω μονο!!

εψαξα προσφατες συλλογες του αλλα και κωστοπουλου και λοιπες δεν υπαρχει πουθενα

THANX για οποια help

Δημοσ.

ναι αυτο ειναι σε ευχαριστω παρα πολυ!να σε ρωτησω που μπορω να βρω να αγορασω αυτο το soundtrack που μου υπεδειξες?:-) αααα και μηπως ξερεις και απο εδω μουσικες?ειδικα απο τα 40 δευτερα και μετα![ame]http://www.youtube.com/watch?v=__4nk303LXY[/ame]

Δημοσ.

Ένα τραγούδι που λέει "σε θέλω σου λέω αμφιβολίες δεν χωράνε εδώ...ναι ναι ναι...... πόλεμο θα κάνω για σένα κ ας πεθάνω.... αγάπη κεραυνός" πώς λέγεται;

Ακούγεται τώρα τελευταία πολύ στο ραδιόφωνο!

Δημοσ.

Καλησπέρα.Ψάχνω να βρώ από το καλοκαίρι ένα τραγούδι στο youtube αλλά μάταια.Βασικά δεν νομίζω να βάζω σωστά τον τίτλο.Το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι hip-hop genre και κάποιους στίχους από όσα καταλαβαίνω όταν το ακούω σε club.Οπότε ελπίζω με τους στίχους να καταλάβει κάποιος το τι εννοώ.

Στίχοι:Get this party jumpin,ooooo,Are you keep on jumpin,oooo.

Μην κοροιδέψετε τους στίχους.Ότι καταλαβαίνω γράφω.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.
Καλησπέρα.Ψάχνω να βρώ από το καλοκαίρι ένα τραγούδι στο youtube αλλά μάταια.Βασικά δεν νομίζω να βάζω σωστά τον τίτλο.Το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι hip-hop genre και κάποιους στίχους από όσα καταλαβαίνω όταν το ακούω σε club.Οπότε ελπίζω με τους στίχους να καταλάβει κάποιος το τι εννοώ.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

για δοκίμασε:

Pink - Get this party started

;)

Δημοσ.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

εδώ είσαι : [ame]http://www.youtube.com/watch?v=tGwJEfqPh2c[/ame]

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...