Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό το ταινιάκι είναι πολύ ιδιαίτερο ε; Ειδικά η προτελευταία σκηνή που χορεύουν έξω απ' το Politia Cafe, είναι σαν να γυρίστηκε από μπεκρή. Τύφλα να χει ο Kaurismaki.

Μια παρατήρηση που έπρεπε να γίνει.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω ένα τραγούδι, που πρέπει να είναι ισπανικό ή μεξικάνικο... Έχει χορευτικό ρυθμό... Είχε ακουστεί στο Star, στο trailer της ταινίας ''Τα Σαγόνια Του Τρόμου (Shark Attack)... Όποιος το ξέρει, ας στείλει ένα link στο youtube... Ευχαριστώ..

Δημοσ.
Αυτό το ταινιάκι είναι πολύ ιδιαίτερο ε; Ειδικά η προτελευταία σκηνή που χορεύουν έξω απ' το Politia Cafe, είναι σαν να γυρίστηκε από μπεκρή. Τύφλα να χει ο Kaurismaki.

Μια παρατήρηση που έπρεπε να γίνει.

Το χει φτιάξει ο αδερφός μου.Τα παιδιά στο βιντεο είναι φίλοι μας

Δημοσ.

Υπάρχει μια έκδοση του "One" των U2 από μια συναυλία τους, διαρκεί γύρω στα 6-7 λεπτά, στην οποία ο Bono βγάζει έναν λόγο περί διαφόρων θεμάτων και κάπου κατακρίνει τους rock stars κτλ κτλ. Ξέρει κανείς από ποια συναυλία είναι; Το ακούω στο ραδιόφωνο (internet radio), έχει καλό ήχο (άρα συμπεραίνω ότι δεν είναι bootleg), οπότε πιθανολογώ ότι βρίσκεται σε κάποια επίσημη κυκλοφορία τους. Ξέρετε σε ποια;

Δημοσ.

Guys ψαχνω ενα τραγουδι που παιζει ΠΟΛΥ συχνα στο Novasports 5 (Highlights) οταν δειχνουν γρηγορα τα γκολ (χωρις περιγραφη) και θυμαμαι να λεει στο ρεφρεν "superstar"---νομιζω δεν ειμαι σιγουρος....

Δημοσ.

Μιας και είναι στο ίδιο θεμα να ρωτήσω και γω, και μαλλον ευκολάκι θα ειναι για τους γνώστες.

nitro παίζει συνέχεια το κομμάτι , εχει γυναικεία φωνητικάκαι απο στίχους έχω "τσιμπίσει" τους εξής.

"I have so much energy to giiive" "and when the winter cooomes"

nomizw sto telos leei "Why won't you stay"

Η μουσική εχει tiiiin tin tirin tin tin (πολύ ψιλες) οπως πχ στο sexy love και απο πίσω beat.

an mporei kapoios as pei kati :)

ps εκανα και αλλου post χωρις να εχω δει το thread αυτο. sorry mods...

Δημοσ.

http://rapidshare.com/files/273418511/samples.rar

αυτά τα 2 ???

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:42 ----------

Μιας και είναι στο ίδιο θεμα να ρωτήσω και γω, και μαλλον ευκολάκι θα ειναι για τους γνώστες.

nitro παίζει συνέχεια το κομμάτι , εχει γυναικεία φωνητικάκαι απο στίχους έχω "τσιμπίσει" τους εξής.

"I have so much energy to giiive" "and when the winter cooomes"

nomizw sto telos leei "Why won't you stay"

Η μουσική εχει tiiiin tin tirin tin tin (πολύ ψιλες) οπως πχ στο sexy love και απο πίσω beat.

an mporei kapoios as pei kati :)

ps εκανα και αλλου post χωρις να εχω δει το thread αυτο. sorry mods...

μήπως [ame]http://www.youtube.com/watch?v=hz_qkt11VKU[/ame] ???

Δημοσ.

Άκουσα ένα κομμάτι που λέει "Υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι που σ'αγαπούν από ότι εσύ νομίζεις",μου μοιάζει για Ευσταθία η φωνή,αλλά δεν μπορώ να το ταυτοποιήσω.Ξέρει κανείς τίτλο?

Δημοσ.

καλησπέρες παιδιά..

ακούσατε πριν λίγο ένα τραγουδάκι που έπαιζε ο g pal στον best με vocals κάτι σαν i am a sex girl,see me through the crowd..

το γνωρίζουμε?

στον από πάνω... : Ευσταθία - Ανάσα (είναι γραμμένο για κάποια οργάνωση αντιμετώπισης διαταραχών στην πρόσληψη τροφής)

Δημοσ.

παιδια ψαχνω ενα τραγουδι που ακουσα στο madradio 106.2 περιπου στις 22:20 σε στυλ house/rnb/electro...το μονο που μπορεσα να καταλαβω σα στοιχο ειναι το given up to your soul/sour κατι τετοιο...σα ρεφρεν το ειχε ελεγε πολλες φορες το "given up to your"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...