Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Ψαχνω τον τιτλο ενος τραγουδιου που στους στιχους του λεει : "ειναι φορες που στη καρδια μου υπαρχει μονο η αγαπη"

Ευχαριστω πολυ.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν, το άκουσα σήμερα σε καφετέρια αλλά δεν είναι καινούριο, τραγουδάει άντρας, στο ρεφρέν λέει: "and so, Sally (δεν ειμαι σίγουρος για το Sally) cries". Το so το τραβάει πολύ, πάει κάπως σαν:

"Εντ σόόόόόόόόόου ____ κράάάις) Βοηθείστε ρε παιδιά είναι γνωστό κι έχω κολλήσει..!

ps φέρνει λίίίγο σε musical

Δημοσ.

γεια σας παιδια θα ηθελα να μου πει καποιος αν ξερει ενα house τραγουδι το οποιο λεει συνεχως ... Dj Sex Sex Sex ...και μετα μπενει σε ενα στιλ the drill σας παρακαλω αν μπορει να βοηθησει καποιος θα το εκτιμουσα...! Help!

Δημοσ.
Λοιπόν, το άκουσα σήμερα σε καφετέρια αλλά δεν είναι καινούριο, τραγουδάει άντρας, στο ρεφρέν λέει: "and so, Sally (δεν ειμαι σίγουρος για το Sally) cries". Το so το τραβάει πολύ, πάει κάπως σαν:

"Εντ σόόόόόόόόόου ____ κράάάις) Βοηθείστε ρε παιδιά είναι γνωστό κι έχω κολλήσει..!

ps φέρνει λίίίγο σε musical

Οasis - Don't look back in anger ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά γεια! Μήπως ξέρει κανείς πως λέγεται το τελευταίο τραγούδι που ακούγεται στη διαφήμιση της συλλογης Gold του Compct Disc Club; Είναι πολύ ωραίο...

Λέει κάτι σαν: "...little mommy take little mama..."

Επεξ/σία από Kelseen
Δημοσ.
Ποιο τραγούδι είναι αυτό?

http://www.youtube.com/watch?v=x1BPiu6GSHw

Into Your Eyes - Armand Van Helden παλιο πριν κανα 2 χρονια παιζοταν αλλα καλο !!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:33 ----------

παιδια please ειναι ενα dance κοματι που βαζει τωρα ο νιτρο δεν εχει πολλα φωνητικα μια γυναικεια φωνη λεει im ready to go και εχει τρελη μελωδια το ψαχνω απεγνωσμενα

κανενας?????

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους θέλω βοήθεια βέβαια με πολύ περιορισμένες πληροφοριές... μπιτάκι που ακούγεται συχνά, γαλλικό και έχει να κάνει με porque κάτι... γνωρίζουμε τίποτα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Παιδιά γεια! Μήπως ξέρει κανείς πως λέγεται το τελευταίο τραγούδι που ακούγεται στη διαφήμιση της συλλογης Gold του Compct Disc Club; Είναι πολύ ωραίο...

Λέει κάτι σαν: "...little mommy take little mama..."

DR. JOHN - LITANIE DES SAINTS

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=USAOhgWRU2M[/ame]

Τωρα το ειδα οτι το ειχε βρει ο φιλος.

Επεξ/σία από GtcTurbo
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...