Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια please ειναι ενα dance κοματι που βαζει τωρα ο νιτρο δεν εχει πολλα φωνητικα μια γυναικεια φωνη λεει im ready to go και εχει τρελη μελωδια το ψαχνω απεγνωσμενα

Επεξ/σία από kokothroumbas
Δημοσ.

Ημουν έξω πριν και άκουσα ένα ξένο τραγουδάκι που κυκλοφορεί πολύ αυτόν τον καιρό και είναι σε ακορντεόν φάση. Μπορεί να βοηθήσει κανείς να το βρω?

Δημοσ.

Ψαχνω ενα τραγουδι που λεει το ρεφρεν του "εχω κι εγω παρελθον μη φοβασαι ψαχνω εναν ανθρωπο να μοιραστω τις εμπειριες μου τα ονειρα μου θελω μαζι σου να ζω" μηπως ξερει κανεις πως λεγετε αυτο το τραγουδι; Γιατι δεν μπορω να βρω ποιο ειναι με τιποτα.

Δημοσ.

παιδια καποιος μου ειπε οτι το τραγουδι "Οταν σε ειχα πρωτοδει" ειναι διασκευη απο καποιο ξενο(ιταλικο μαλιστα),ξερουμε ποιο ειναι?

Δημοσ.
παιδια please ειναι ενα dance κοματι που βαζει τωρα ο νιτρο δεν εχει πολλα φωνητικα μια γυναικεια φωνη λεει im ready to go και εχει τρελη μελωδια το ψαχνω απεγνωσμενα

παιδια καμια βοηθεια που να ψαξω>????

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ημουν έξω πριν και άκουσα ένα ξένο τραγουδάκι που κυκλοφορεί πολύ αυτόν τον καιρό και είναι σε ακορντεόν φάση. Μπορεί να βοηθήσει κανείς να το βρω?

μηπως λες αυτο?

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=AmiN0h-3syc[/ame]

Όχι αλλά στην φάση του ακορντεόν μοιάζει. Καμιά βοήθεια?

Επεξ/σία από katerina_a_86
Δημοσ.

κι εγω το ψαχνω αλλα δυστυχως δεν το βρισκω με τιποτα..νομιζω πως επαιζε προσφατα και σε μια διαφημιση αυτοκινητου..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...