Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως αναγνωρίζει κανείς το κομμάτι σε αυτό το βίντεο?

Ναι,ναι,ξέρω,ωραία ψάρια χτυπάνε αυτοί οι τύποι...!!

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψάχνω ένα τραγούδι ξένη rock μπαλαντα που μοιάζει πολυ με το come undone απο duran duran και σε καποια σημεία λεει με διαρκεια και σε ψηλές νοτες staayyy ή κατι τετοιο...:$

Δημοσ.

Παιδια,το κομματι που παιζει στη διαφιμιση του ant1 με το top model πιο ειναι? το ξερω αλλα δεν μου ερχετε με τιποτα ο τιτλος.... και επισης ψαχνω και το τραγουδι της διαφιμησης των blue star ferries που παιζει στο ραδιοφωνο... ευχαριστω

Δημοσ.

Άκουσα σε dj set ένα πρωτότυπο και διαφορετικό remix του Let's All Chant, κι ενώ ακούγεται sample "your mody, my body, everybody move your body" στη συνέχεια κόβεται και ακούγεται με μια επιπλέον φωνή "Move that -body-, work that -body-".

Παραθέτω απόσπασμα

http://www.mediafire.com/?sharekey=fd4d17a4cc2ffadaaaca48175a79d1c3e04e75f6e8ebb871

Δημοσ.
Θέλω ένα τραγούδι , που παίζει σε κάτι "trash me" στο mad κάτι ώρες 3 το βράδι , με έναν καημένο που τραγουδάει για μια γκόμενα, ενα αλλοδαπό γκομενάκι περπατάει σε μια παραλία με βράχια (υποψιάζομαι ότι είναι καβούρι) και αυτός κάθεται πάνω στα βράχια και τραγουδάει.Ο τίτλος του νομίζω περιέχει το όνομα της γκόμενας.

Κάτι σε Κάθριν θυμάμαι.

:-D:cool::o:eek:

Δημοσ.

Ξέρετε ποιο είναι το τραγούδι με τους εξής στίχους στο ρεφραίν?:

"Αν στραβώσει της πυξίδας σου η βελόνα να 'ρθεις στο σπίτι μου να βγάλεις το χειμώνα."

Δημοσ.

Hey !

Ψάχνω ένα κομμάτι το οποίο παίζει αρκετά στον 105,5 Rock θεσ/νίκης ,

έχει μία ιρλανδο-κέλτικη μελωδία με κάτι σαν ακορντεόν και βαριά φωνητικά. Ξέρω οτι δεν είμαι πολύ κατατοπιστικός αλλά αν κάποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει! thanx!

Δημοσ.
Hey !

Ψάχνω ένα κομμάτι το οποίο παίζει αρκετά στον 105,5 Rock θεσ/νίκης ,

έχει μία ιρλανδο-κέλτικη μελωδία με κάτι σαν ακορντεόν και βαριά φωνητικά. Ξέρω οτι δεν είμαι πολύ κατατοπιστικός αλλά αν κάποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει! thanx!

Στη τύχη,

αυτό μήπως;

Δημοσ.

ακουσα ενα τραγουδι στο ραδιο...εμοιαζε λιγο παλιο και επαιζε κιθαρα.σε καποιο σημειο ελεγε"cause i 'm here,i 'm still here"...αν μπορει να βοηθησει κανεις:-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...