Προς το περιεχόμενο

Name that tune (αναζητήσεις τραγουδιών)

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://rapidshare.com/files/254693623/__922___955___953___960____942___967___959___965__14.wav.html

Ξέρει κανείς το κομμάτι? Η ηχογράφηση δεν είναι πολύ καλή. Το κομμάτι πάντως παίζει συχνά στον Village FM

Ευχαριστώ

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=XGM25U_kU3M[/ame]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημέρα παιδιά! Ψάχνω ένα ελληνικό τραγούδι με άντρα ερμηνευτή που λέει κάποια στιγμή "τότε η αγάπη είναι λάθος"... Ας βοηθήσει κάποιος! Ευχαριστώ!

Καλημερα κι απο εμενα...

Ψαχνω ενα τραγουδι με γαλλικους στιχους.Στο ρεφρεν του λεει εντονα το ΕΟ και βγηκε κοντα στο 2000 ή αργοτερα...Ευχαριστω :-)

Καλημέρα !

Το βάζει σχετικά συχνά στο redfm και rockfm...μερικά χώρια του κομματίου είναι..

need somebody, need somebody, (cause?) need somebody like you

Είναι μπαλαντούλα !

Ευχαριστώ για την βοήθεια !

Ξερει κανεις το τραγουδακι που λεει..."you'r just so beautiful girl...you'r just so beautiful..."...;:rolleyes:

Aκουγεται συνηθως στα ραδιοφωνα με τα ξενα...κυριως σε vfm και athens dj το'χω ακουσει....δεν το βρισκω πουθενα...αν το ξερει καποιος ας πει:-)

Εισαι θεος λεμε!!:lol::lol::-D:-D:shifty::shifty:

Έχω ρωτήσει , εδώ και 1μιση χρόνο, γύρω στα 9 φορουμς 2-3 φορές, γύρω στους 10 djays, γύρω στους 5 ραδιοφωνικούς παραγωγούς και όποιον άλλον μπορείς να φανταστείς.

Είσαι θεός!:P:lol::lol::lol:

Εισαι θεος λεμε!!:lol::lol::-D:-D:shifty::shifty:

Έχω ρωτήσει , εδώ και 1μιση χρόνο, γύρω στα 9 φορουμς 2-3 φορές, γύρω στους 10 djays, γύρω στους 5 ραδιοφωνικούς παραγωγούς και όποιον άλλον μπορείς να φανταστείς.

Είσαι θεός!:P:lol::lol::lol:

Ε, δεν ετυχε να ειμαι εγω μεσα σε καποιο forum :mrgreen:

Θέλω ένα τραγούδι , που παίζει σε κάτι "trash me" στο mad κάτι ώρες 3 το βράδι , με έναν καημένο που τραγουδάει για μια γκόμενα, ενα αλλοδαπό γκομενάκι περπατάει σε μια παραλία με βράχια (υποψιάζομαι ότι είναι καβούρι) και αυτός κάθεται πάνω στα βράχια και τραγουδάει.Ο τίτλος του νομίζω περιέχει το όνομα της γκόμενας.

Κάτι σε Κάθριν θυμάμαι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...