Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σχεδόν απίθανο να το βρω...μόνο μετά από δοκιμές...Το τραγουδάει άντρας, έχει αρκετό "μπλα μπλα", δεν είναι ποπ θα έλεγα, αρκετά συναισθηματικό και ψιλο"κουλτουριάζει". Επίσης δεν είναι αγγλικό.Το είχα ακούσει 2-3 φορές πριν κανά εξάμηνο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:10 ----------

Μάλλον ιταλικό από ότι θυμάμαι...

• Moderators
Δημοσ.
Σχεδόν απίθανο να το βρω...μόνο μετά από δοκιμές...Το τραγουδάει άντρας, έχει αρκετό "μπλα μπλα", δεν είναι ποπ θα έλεγα, αρκετά συναισθηματικό και ψιλο"κουλτουριάζει". Επίσης δεν είναι αγγλικό.Το είχα ακούσει 2-3 φορές πριν κανά εξάμηνο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:10 ----------

Μάλλον ιταλικό από ότι θυμάμαι...

Σε ποιον σταθμο το ειχες ακουσει, μηπως στον galaxy? Δοκιμασε το Il Colore Del Miele του Enzo Iacchetti, αλλα δωσε και κανεναν στιχο αν σου ερχεται, εστω στο περιπου, και ισως τι οργανα παιζουν κλπ. Μου κινησες την περιεργεια γιατι ειναι ο τυπος του τραγουδιου που θα ακουγα αν καταλαβα καλα :)

Δημοσ.

Θεσσαλονίκη το έχω ακούσει και από σχετικά εμπορικό σταθμό (αν και το τραγούδι έμοιαζε πιο παλιό)..Δε θυμάμαι κανέναν στίχο :( Νομίζω είχε και κιθάρα μέσα (αλλά όχι σαν τα "κλασσικά" τραγούδια με κιθάρα). Το τραγούδι που μου είπες δεν το βρίσκω στο youtube

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Θεσσαλονίκη το έχω ακούσει και από σχετικά εμπορικό σταθμό (αν και το τραγούδι έμοιαζε πιο παλιό)..Δε θυμάμαι κανέναν στίχο :( Νομίζω είχε και κιθάρα μέσα (αλλά όχι σαν τα "κλασσικά" τραγούδια με κιθάρα). Το τραγούδι που μου είπες δεν το βρίσκω στο youtube

Μηπως αυτο:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=xo3pRRZQ2Y0[/ame]

Για δοκιμασε και αυτο αν και δεν ειναι ιταλικο (λογω κουλτουρας που ειπες):

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=7tkLc2npBZg&feature=related[/ame]

Επεξ/σία από parisb
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας!

Ενα τραγουδι trance μπορω να το πω μαλλον που παιζει πολλες φορες στο Al tsantiri nioyz μετα τα διαλυματα κια κοπανιεται ο λαζοπουλος ξερει κανεις πιο ειναι?

Ευχαριστω!

EDIT: Ανεβασα το τραγουδι ωστε να το ακουσετε και να καταλαβετε πιο ευκολα πιο ειναι! Ειναι σε σχετικα κακη ποιοτητα αλλα αν ξερεις το τραγουδι το καταλαβαινεις ευκολα.

Κατεβαστε το εδω!

Επεξ/σία από crash21
Δημοσ.

παιδια ψαχνω τα τραγουδια του crazy taxi arcade!εχω τουσ τιτλους απο το wikipaideia αλλα δεν μπορω να ξερω ποιο ειναι ποιογτ δεν υπαρχουν στο youtube! γι'αυτο θελω να μου πειτε ποιο ειναι αυτο με το οποιο ξεκιναει(ενα που λεει ooh yeeaah-oohh)και ενα αλλο που με τιποτα δεν καταλαβαινω που λεει(αλλα οπως ειπε ο ξαδερφος μου ειναι σαν να λεει "τουλαααα":P :D).αυτα.α και εν αλλο που το βγαζει οταν πετυχαινεις πολυ μεγαλο σκορ.αυτο λεει when i look into your eyes.plz παιδια βοηθηστε λιγο ¨:(

Δημοσ.
καλησπερα θα ηθελα αν καποιος ξερει να μου πει πως λεγετε το τρααγουδι που επαιξε σημεραα στην εκπομπη σιγα μην κατσω να σκασω στο νουμερο δυο που εδειξε ενα βιντεο για τον θανατο της φαραα φοσετ.ειναι αργο λυπητερο και το τραγουδαει αντρας μς μια πολυ χαρακτηριστικη τρεμουλιαστη φωνη.απο οτι εποιασα λεει κατι για i'm gonna sing i don't want to go to this tears αλλα δεν ειμαι και σιγουρος οποιος ξερει κατι καλοδεχουμενο ευχαριστω

kaneis????kapoios

Δημοσ.
Γεια σας!

Ενα τραγουδι trance μπορω να το πω μαλλον που παιζει πολλες φορες στο Al tsantiri nioyz μετα τα διαλυματα κια κοπανιεται ο λαζοπουλος ξερει κανεις πιο ειναι?

Ευχαριστω!

EDIT: Ανεβασα το τραγουδι ωστε να το ακουσετε και να καταλαβετε πιο ευκολα πιο ειναι! Ειναι σε σχετικα κακη ποιοτητα αλλα αν ξερεις το τραγουδι το καταλαβαινεις ευκολα.

Κατεβαστε το εδω!

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=gQ6v4s1itxA[/ame]

Δημοσ.

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Τραγουδι που παίζει νομίζω σχεδόν σε όλα τα pop ραδιοφωνα. "only love unites a heart" πρέπει να λέει και γενικά λέει τι κάνει η αγάπη (είναι δηλαδή και διδακτικό!)....ευχαριστώ....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...