Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βρε παιδια μηπως ξερει κανεις ενα τραγουδακι που παιζει πολυ στο nitro radio, εχει και αγγλικους αλλα και γαλλικους στιχους και τα κυρια που εχουμε πιασει ειναι "he touched me, he loved me, he kissed me", γυναικα το τραγουδαει και δεν μπορω να το βρω με τιποτα. . . . βοηθεια δηλαδη, 2 μηνες το ψαχνω

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
βρε παιδια μηπως ξερει κανεις ενα τραγουδακι που παιζει πολυ στο nitro radio, εχει και αγγλικους αλλα και γαλλικους στιχους και τα κυρια που εχουμε πιασει ειναι "he touched me, he loved me, he kissed me", γυναικα το τραγουδαει και δεν μπορω να το βρω με τιποτα. . . . βοηθεια δηλαδη, 2 μηνες το ψαχνω

Εδω σε εχω [ame=http://www.youtube.com/watch?v=xW0yN8M7RfA]In-Grid - Le Dragueur[/ame]

Δημοσ.

μήπως γνωρίζετε όνομα καλλιτέχνη και τίτλο ενός lounge κομματιου που παίζεται μόνο στον νίτρο, το τραγουδάει γυναικεία φωνή που μοιάζει με nina simone (αλλά δεν είναι) και λέει " goodbye this is where our story ends, never lovers ever friends". Για να σας βοηθήσω, το έβαλα στο google και είναι παλίο κομμάτι που λέγεται i wish you love. εγώ όμως θέλω την καινούρια διασκευή που παίζει μόνο στο νίτρο δυστυχώς. ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων ( και sorry για πιθανο λάθος αποστολής αλλά δεν γνωρίζω το φορουμ, γράφτηκα χτες)

Δημοσ.

Γνωρίζετε κάποιο κομμάτι που λέει can´t go to sleep.. Είναι μεγάλη επιτυχία, καλοκαιρινή μάλιστα. Ηλεκτρονική μουσική.. Αν μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος στην αναζήτηση! Ευχαριστώ

Δημοσ.

γεια σας κ παλι :)ψαχνω ενα τραγουδι που ακουγεται λυρα(κρητικη?) κ καποια απο τα λογια ειναι "δεν εχω αλλη αντοχη ψυχη μου,κανε το τελος μου αρχη μου.." το λεει αντρας κ ειναι πολυ ρομαντικο αλλα κ μελαγχολικο :)

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά....

Ψάχνω ένα τραγούδι εδω και 3 εβδομάδες!!!!

Το ακούω συνέχεια στον ΝΙΤΡΟ 102,5 αλλά δεν μπορώ να βρω με τίποτα τον τίτλο του...πρώτη φορά που σκαλώνω έτσι...

Οι μόνοι στοίχοι που θυμάμαι είναι απο το ρεφρέν και είναι οι εξής...nothing nothing impossible for your love

(το nothing το λέει αρκετές φορές...)

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ......pleasssseeee!!!!

Παιδιά μήπως το έχει κανείς υπόψιν το κομμάτι αυτό που έψαχνε και ο φίλος?

I would do anything for your love...

There is nothing nothing nothing impossible for your love...

Από Nitro! :fear:

Δημοσ.
γεια σας κ παλι :)ψαχνω ενα τραγουδι που ακουγεται λυρα(κρητικη?) κ καποια απο τα λογια ειναι "δεν εχω αλλη αντοχη ψυχη μου,κανε το τελος μου αρχη μου.." το λεει αντρας κ ειναι πολυ ρομαντικο αλλα κ μελαγχολικο :)

το βρηκα :-) γιωργος χαιρετης-σημαδια :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...